Kilis Haberleri

Kilis Haberleri

İşçi alımının kura sonuçları açıklandı

Elazığ'da kamu kurum ve kuruluşlarında Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 150 işçi alımı için kura çekilişi yapıldı.

Sağlık Bakanlığı’na 8 bin işçi alımı yapılacak! 

Sağlık Bakanlığına İŞKUR başvuruları arasından 8 bin işçi alımı yapılacak. Kura çekilişi YouTube üzerinden canlı yayınlanacak, yerleştirme işlemleri ise mülakat yapılmaksızın gerçekleştirilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığına personel alımı için son gelişmeleri duyurdu.

KGM Elazığ işçi alımı kura sonuçları açıklandı 

KGM işçi alımı kura sonucu sorgulama ekranı, 30-31 Mayıs tarihlerinde tamamlanan kura çekilişinin ardından isim listesi ile yayımlandı. 

Elazığ Cazibe Merkezi kapsamına alınacak 

Bölgelerarası gelişmişlik farklarının giderilmesi amacıyla halen 24 ilde uygulanan Cazibe Merkezleri Programı kapsamı genişletiliyor. Konuya ilişkin düzenlemenin Cumhurbaşkanı kararı ile hayata geçirilmesinin ardından Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Osmaniye ve Elazığ gibi depremden etkilenen illeri kapsayacak. 

Depremin vurduğu 10 ilde okullar tatil edildi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çok sayıda ilden de hissedildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "284 can kaybı var, yaralı sayısı 2 bin 323" açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye’de okulların bir hafta süre ile tatil edildiğini açıkladı.

Elazığ Stadyumu'nda sona doğru

Elazığ Stadyumu'nda gelinen son aşamaya ilişkin Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ile MYS Yol Yapı A.Ş. yetkilisi Semih Işıkver bilgiler verdi.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den el ve ayak bakımı önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, yüz bakımının el ve ayak bakımı ile desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Şaşmaz, Kilis Belediyespor'da

Bölgesel Amatör Lig'in tecrübeli çalıştırıcılarından Mehmet Şaşmaz, yeni sezon için Kilis Belediyespor'la anlaştı.

Dalmış Beauty'den erkeklere gençleştiren estetik önerisi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, son dönemlerde erkekler arasında da estetik uygulamalarının yaygınlaştığını belirterek erkeklere özel estetik uygulamaları hakkında bilgi verdi.

Elazığ İl Özel İdaresi personel alımı kura sonuçları açıklandı

Elazığ İl Özel İdaresi Personel A.Ş, kura çekilişi ile 7 personel alımı yaptı.

Uzmanından el ve ayak bakımı önerileri

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, güzelliğin sadece yüz bakımıyla ortaya çıkmayacağını belirterek el ve ayak bakımları konusunda bilgiler verdi.

Dalmış Beauty, kaş tasarımının püf noktalarını verdi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, kaş tasarımının yüzün genç ve dinamik görünmesinde etkili olduğunu söyledi.

Dolgu yaptırarak genç görünmek mümkün

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, dolgu yaptırarak çok daha genç görünmenin mümkün olduğunu söyledi.

Dalmış Beauty'den badem göz estetiği önerisi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, çekik göz ameliyatı olarak da bilinen badem göz estetiğinin sağlık durumu iyi olan ve anesteziye karşı alerjik etki göstermeyen vatandaşlara uygulanabileceğini söyledi.

Aşırı terlemeye botokslu çözüm

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, botoks yaptırmanın aşırı terleme konusunda pratik çözümler ortaya koyduğunu söyledi.

Ünlü modacıdan dipliner önerileri

Dalmış Klinik yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, makyaj ürünlerinin kadınlar için vazgeçilmez olduğunu belirterek, dipliner kullanımı hakkında önemli ipuçları verdi.

Dalmış Beauty'den yaşlanma karşıtı bakım önerisi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü tasarımcı Mehmet Sait Dalmış, yaşlanma karşıtı bakım olarak bilinen hydrafacial uygulamasını kliniklerinde başarıyla uyguladıklarını söyledi.

Palu'da çiftçilere yüzde 75 hibeli 28 ton yem bitkisi tohumu dağıtıldı

Elazığ'ın Palu ilçesinde Yem Ekilişinin Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında 80 çiftçiye yüzde 75 hibeli olmak üzere 28 ton yem bitkisi tohumu dağıtıldı.

Uzmanından pudralama kaş önerisi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü tasarımcı Mehmet Sait Dalmış, kadınların en büyük hayalinin kusursuz bir güzelliğe sahip olmak olduğunu belirterek, kalıcı kaş uygulamasında en iyi yöntemin pudralama kaş uygulaması olduğunu söyledi.

Elazığ'da kentsel dönüşüm kazısında Osmanlı dönemine ait tarihi kilise bulundu

Elazığ'da kentsel dönüşüm için yapılan kazı çalışmalarında Osmanlı dönemine ait tarihi kilise bulundu.

Uzmanından kalıcı oje önerisi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü tasarımcı Mehmet Sait Dalmış, yoğun tempoda çalışılması nedeni ile oje sürüp çıkartmanın zahmetli bir iş haline geldiğini belirterek bunun için kadınların kalıcı ojeye yöneldiğini söyledi.

Gümüşkavak 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı sözleşmesi imzalandı

Elazığ Merkez Gümüşkavak Mahallesi 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı işine ait sözleşme, DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ile yüklenici firma yetkilisi Murat Demirci arasında imzalandı.

Elazığlı esnaf, yıkıma klarnetle eşlik etti

Deprem sonrası yıkımların aralıksız sürdüğü Elazığ'da, bir esnaf evlerinin yıkılışını izleyenler için klarnet çalarak eşlik etti.

Bir dönem cami ve hastane olarak kullanılmış tam bin 200 yıllık

Elazığ'da bir dönem cami ve zihinsel engellilerin tedavi edildiği hastane olarak kullanıldığı bilinen ve yıkılmaya yüz tutuna bin 200 yıllık kilisenin temizliği yapılarak restorasyon projesi hazırlandı.

Kilis İl Sağlık Müdürü Arık, Covid-19’a yakalandı

Kilis İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, korona virüse (Covit 19) yakalandı.

Sakin olmak her yerde hayat kurtarıyor

Pandemi dolayısıyla deniz sezonunun daha yoğun geçtiği bu günlerde, karadaki çeşitli kısıtlamalardan kaçanlar da tatilini su üstünde kullanmayı tercih etti. Yaz döneminde ve özellikle su üstünde en sık yaşanan kazaların başında denize düşme olayları yaşandığını belirten Su Üstünde Bloğu yetkilisi Eren Budaklı, havaların soğumaya başladığını belirterek denize düşenlerin neler yapması gerektiğini açıkladı.

ABD'de protesto

ABD’nin başkenti Washington’da toplanan binlerce kişi, siyahi vatandaşlara yapılan ayrımcılığı “dizinizi boynumuzdan çekin” sloganıyla protesto etti.

Elazığ'da 1400 konut için kura çekilecek

Koronavirüs (KOVİD-19) tedbirleri kapsamında kura çekilişleri ertelenen 100 Bin Yeni Sosyal Konutun kuraları 28 Nisan 2019 Salı günü yeniden başlıyor.

Evinin yıkılışını gözyaşlarıyla izledi

Elazığ'da 6.8'lik depremde yan yatan bina bugün iş makineleriyle yıkıldı. Evde oturan kadın, evin yıkılışını gözyaşlarıyla izledi.

Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi gerçekleştirildi

Milli Piyango Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen 'Yılbaşı özel çekilişi'nde 80 milyon liralık büyük ikramiye '1358490' numaralı çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletin sevk merkezleri İzmir, Gaziantep, Bursa ve İstanbul olarak açıklandı.