Kınadı Haberleri

Kınadı Haberleri

Başkan Kavaklı’dan, eylem yapan işçilere destek

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Alacakaya’da eylem yapan maden işçilerine destek vererek işletme sahibi Ali Rıza Yıldırım’ın işçilere yönelik söylemlerini kınadı.

Ertan: Gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan Suriye’de Türk vatandaşlara ve araçlara yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaparak kınadığını dile getirdi.

ELAZIĞ İNTERNET MEDYASINDAN ‘İSRAİL’ TEPKİSİ

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği öncülüğünde ilimizde bulunan 15 haber sitesi ortak bir bildiri yayınlayarak, kurulduğu günden bugüne Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren İsrail’i kınadıklarını ve bu orantısız savaşın artık sona ermesini istediklerini açıkladı.

Başkan Kılıç: Gazze’de soykırım yapılıyor 

Sağlık-Sen, 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği basın açıklaması ile İsrail’in Filistin’e saldırılarını kınadı. Elazığ’da seslerin yükseldiği nokta fethi sekin şehir hastanesi önü oldu. 

Milletvekili Erol: Saldırı Açık Bir Savaş Suçudur 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İsrail’in Gazze’de El Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği ve yüzlerce insanın hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı. 

Elazığ'da 3 doktor darp edildi, meslektaşları olayı kınadı

Elazığ'da sağlık çalışanları, 3 doktorun darp edilmesini kınadı.

İmamoğlu: Joe Biden’ı kınıyoruz

Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sanat Ekinlikleri törenine katılmak üzere Nevşehir'e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABD'nin Demokrat Parti Başkan adayı Joe Biden'ın açıklamasını kınadıklarını söyledi.

Devletimizin ve Ordumuzun Yanındayız

Elazığ'ın önde gelen Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları, Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin Türk Askerine yönelik hain saldırısını kınadı.

Bahşi: Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin hiçbir hak arama imkanı da bulunmuyor

Memur Sen Elazığ Şubesi, Doğu Türkistan ve Mısır'da olan zulümleri kınadı.

Diş Hekimleri Odası Saldırıyı Kınadı

Elazığ Diş Hekimleri Odası, Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinde görevli Diş Hekimi U.D’ye yapılan saldırıyı kınadı.

Sağlık Müdürü Polat'tan, hemşireye şiddete kınama

Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, özel bir hastanede görevli hemşirenin hasta yakınları tarafından darp edilmesini kınadı.