Kınama Haberleri

Kınama Haberleri

Anadolu Gençlik Derneği’nden Gazze’ye destek

Anadolu Gençlik Derneği tarafından İsrail’in Refahta Çadır Kente yaptığı saldırıları kınamak için basın açıklaması ve dua programı düzenlendi.

FHGC’den kınama 

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Gürtürk, Elazığ’da bir ambulans şoförünün gazeteci meslektaşımızın görevini yapmasını engellemeye çalışmasını kınayarak açıklama da bulundu. 

Elazığ, Vatanına sevdalı bir şehirdir

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan Bahçeci, Elazığspor taraftarlarının Kelkit Hürriyetspor deplasmanında maruz kaldığı olaylar ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

Sadak: Bu saldırı kınamakla geçiştirilmez

Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak, İsrail'in Mescid-i Aksa’ya yaptığı saldırının affedilir ve kınamayla geçiştirilebilir bir olay olmadığını, tüm İslam ülkelerinin ortak tavır içinde olması gerektiğini söyledi.

Hakem Temiz'e yapılan saldırıya kınama

İl Hakem Kurulu ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Elazığ Şubesi, hakem Fuat Temiz'e yapılan saldırıyı kınayarak, olayın takipçisi olacaklarını bildirdi.

ELMİYAD’dan Sarıkaya'ya kınama

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya’nın bir basın emekçisine attığı tokadın yenilir yutulur bir hareket olmadığını belirterek bir kınama mesajı yayımladı. 

Bakan Akar: Ermenistan'ın bu alçak saldırısını şiddetle kınıyoruz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Toprak bütünlüğünü koruma mücadelesinde tüm imkanlarımızla sonuna kadar Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanında olacağız. Ermenistan'ın bu alçak saldırısını şiddetle kınıyoruz' dedi.

Sağlık Müdürü Polat'tan, hemşireye şiddete kınama

Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, özel bir hastanede görevli hemşirenin hasta yakınları tarafından darp edilmesini kınadı.