Kiraya Haberleri

Kiraya Haberleri

Elazığ İlim ve Hayra Hizmet Vakfı’ndan açıklama

Elazığ İlim ve Hayra Hizmet Vakfı, vakfa ait binanın düğün salonu ve pansiyon olarak kiraya verildiği iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu.

İşlenmeyen tarım arazileri kiraya verilecek

Mülkiyeti gerçek ve tüzel kişilere ait ve üst üste iki yıl süreyle işlenmeyen tarım arazileri, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tarımsal amaçlı sezonluk olarak kiraya verilecek.

Elazığ havalimanı kafeterya mahalli kiraya verilecek

Elazığ Havalimanı terminal binası dış hatlar giden yolcu arındırılmış salonda bulunan DZ-033 nolu 83,64 m²'lik kafeterya ihale usulü ile kiraya verilecek.

Elazığ'dan tepki çeken haber, bazı depremzedeler aldığı dairelere 2 bin 150 TL kira istedi

Elazığ'da meydana gelen depremde 14 kişinin hayatını kaybettiği Dilek ve Petek sitelerinin devlet tarafından yeniden yapılıp hak sahiplerine 2 yılı ödemesiz 18 yıl faizsiz 730 ile 935 TL'den verdiği evlerden bazılarının 2 bin TL'nin üzerinde kiraya verilmek istenmesi hem dikkat çekti, hem de tepki gördü.

Büfe ve İş Yeri İhalesi Katılım Şartları Açıklandı

Elazığ Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarında yer alan 10 adet büfe ile 17 iş yerini, açık artırma usulüyle 10 (on) yıllığına kiraya vermek üzere ihaleye çıkarıyor.

Elazığ Belediyesi 10 büfe ve 17 iş yerini kiraya verecek

Elazığ Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait 10 adet büfe ve 17 adet iş yerini ihale usulü ile 10 yıllığına kiraya verecek.