Kırtasiye Haberleri

Kırtasiye Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye seti desteği

Elazığ Belediyesi 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte ilk ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye seti ve okul çantası desteğinde bulundu.

AK Partili kadınlardan öğrencilere destek

AK Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver, Kadın Kolları Başkanlığı'nın yeni Eğitim-Öğretim yılı için yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Adaklılar Derneği’nden eğitim yardımı 

Adaklılar Derneği tarafından 200 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı. 

Elazığ'da okul öncesi alışveriş yoğunluğu

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına saatler kala çocuklarının okul forması ve kırtasiye eksiklerini tamamlamak isteyen veliler, Elazığ'da alışveriş yoğunluğu telaşına düştü.

Elazığ'da 200 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı

Elazığ'da Adaklılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından maddi durumu yetersiz olan 200 öğrenciye 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesi kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

Soy isminin hakkını verdi, sokak sokak gezerek 1 milyonun üzerinde kitap topladı

Elazığ'da yaklaşık 6 yıl önce torununun teşviki ile kenti pikapla sokak sokak gezerek atıl durumdaki defter ve kitapları toplayan Erdal Gezeroğlu, 6 yıl içerisinde 1 milyonun üzerinde kitap topladı. Atık kitapları geri dönüşüm merkezlerine ulaştıran Gezeroğlu, kullanılabilecek kırtasiye malzemelerini öğrencilere ücretsiz dağıtıyor.

TKKD'den 'Faydalı Kitap' Kampanyası

Türk Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Elazığ Şubesince devam ettirilen Faydalı Kitap Kampanyası çerçevesinde Harput Ekrem Uzel Ortaokulunda öğrencilere kitap, test kitabı ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

Elazığ'da gönülleri ısıtan proje hayata geçti

Elazığ'da engelli çocukların eğitimine ve ailelerine destek olmak amacıyla Kırtasiye Yardımı Projesi hayata geçirildi.

İHH’da Yetim ve Mülteci Çocuklara Kırtasiye Desteği

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi tarafından yeni başlayan eğitim yılı öncesinde 350 yetim ve mülteci çocuğunun kırtasiye ihtiyacını karşıladı.

Elazığ'daki kırtasiyecilerde 'Yüz yüze eğitim' yoğunluğu

Korona virüs nedeni ile yaklaşık 2 yıldır ara verilen yüz yüze eğitim 6 Eylülde yeniden start alıyor. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'da da kırtasiye esnafında yüz yüze eğitimin başlayacak olması nedeni ile yoğunluk yaşandı.

Satıcı: Herkes kendi işini yapsın

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, Ulusal marketler ve bazı AVM'lerin kırtasiye ürünleri satmasına tepki göstererek herkesin kendi işini yapması gerektiğini söyledi.

Elazığ'dan İzmir'e içleri ısıtan depremzede kardeşliği

Elazığ'da depremi yaşayan ve konteyner kentlerde aileleri ile kalan çocuklar, İzmir'deki depremzede akranları için kendi çabalarıyla kıyafet, kırtasiye malzemesi ve oyuncaklar topladı.

Üniversitelilerden, ilkokul öğrencilerine kırtasiye ve kıyafet desteği

Elazığ'da öğrenim gören üniversite öğrencileri, yaklaşık 150 ilkokul öğrencisine kırtasiye ve kıyafet desteğinde bulundu.

Öğrencilere kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımı

Elazığ'da öğrencilere kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımı yapıldı. Yaklaşan kış öncesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 'Goncalar Solmasın Derneği' tarafından öğrencilere kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımı yapıldı. Toplanan yardımlar düzenlenen törenle, 17 Kasım İlkokulu ve Şehit Nadir İpek Ortaokulunda bulunan 750 öğrenciye dağıtıldı.