Kısıtlama Haberleri

Kısıtlama Haberleri

El Aksa Platformundan Gazze için çağrı!

El Aksa platformu “Gazze İçin De Bayram Olsun” sloganı ile ümmet bayramlaşması programı düzenledi. Gazze için destek çağrısında bulunan platform üyeleri, İsrail için alınan ihracat kısıtlamasının kapsamının genişletilmesini istedi.

Erkal: Vaka sayılarının yükselmesi esnafı endişelendiriyor

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkan Adayı Hakan Gökhan Erkal, son günlerde COVİD 19 vaka sayılarında ciddi yükselişlerin olması esnafı endişelendirdiğini ifade ederek esnafların yeni bir kısıtlamayı kaldıramayacağını söyledi.

Elazığ'da kısıtlama ile yaya yoğunluğu azaldı, araç yoğunluğu dikkat çekti

Elazığ'da da süren 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında şehir de araç trafiğinde yoğunluk dikkat çekti, sokağa yaya olarak çıkanların sayısı da yok denecek kadar aza indi.

Hem korku, hem keyif veren dev salıncak

Elazığ'daki Keban Baraj gölü kıyısındaki yüksek bir tepeye kurulan dev salıncak hem korku, hem de keyif verirken, kısıtlamanın kaldırılmasıyla bayramdan sonra hizmete açılacağı belirtildi.

Vefa ekibi, can dostları unutmadı

Tunceli'de Vefa Sosyal Destek Grubuna bağlı ekipler, kısıtlama kapsamında sokak hayvanlarını ihmal etmeyerek beslemeye başladı.

Elazığ'da cadde ve sokaklarda kısıtlama sessizliği

Elazığ'da cadde ve sokaklar, Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş kaldı.

17 günlük kısıtlama başladı, Elazığ sessizliğe büründü

Koronavirüs tedbirleri kapsamında başlayan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında Elazığ sessizliğe büründü.

Elazığ'da kısıtlama öncesi alışveriş yoğunluğu

Elazığ'da da Koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde kentin bazı noktalarında yoğunluk oluştu.

Elazığ kısıtlamada sessizliğe büründü

Korona virüs tedbirleri kapsamında 23 Nisan'ın da dahil edilmesiyle başlayan 82 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında Elazığ sessizliğe büründü.

Elazığ'da hafta içi yoğunluk olan caddeler, kısıtlamayla sessizliğe büründü

Korona virüs (Covid-19) risk tablosunda kırmızı kategoride yer alan Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Elazığ'da kısıtlamada herkes evde, onlar görevde

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar evlerine kapanırken, iş yerini açan esnaf, çevre temizliği yapanlar, polis ve sağlık ekipleri görevlerini yapmaya devam etti.

Elazığ'da zincirleme trafik kazası: 5 yaralı

Elazığ'da sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi, 5 kişi yaralandı.

Kısıtlamada kaza yaptı, hem ehliyeti gitti, hem de ceza yedi

Elazığ'da kısıtlamayı ihlal eden alkollü sürücü kaza yaptı. Kaza sonrasında yaralanan şahsın hem ehliyetine 2 yıl el konuldu, hem de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 150 TL ceza kesildi.

Elazığ'da eylem ve etkinliklere Covid-19 kısıtlaması

Elazığ Valiliği, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında pandemi kurallarına uygun olmayan eylem ve etkinliklere 15 günlük kısıtlama getirildiğini bildirdi.

İki kişinin zor kaldırdığı demir tezgahı, hırsız tek başına çaldı

Elazığ'da bir hırsız, sabah kısıtlamanın bitmesiyle birlikte kapalı olan bir iş yerinin önünde bulunan ve 2 kişinin zor kaldırdığı demir tezgahı otomobiline koyarak çaldı, o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Medeniyetler beşiği Harput, kısıtlama ile tekrar boş kaldı

Elazığ'ın UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan 4 bin yıllık geçmişe sahip medeniyetler beşiği Harput Mahallesi, en çok ziyaretçi aldığı bahar da sokağa çıkma kısıtlamasıyla sessizliğe büründü. İlkbahar renkleriyle huzur veren tarihi mahalle drone ile görüntülendi.

Elazığ'da kısıtlama sessizliği

Koronavirüs (Covid-19) risk tablosunda 58 il ile birlikte kırmızı kategoride yer alan Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Kısıtlama kalktı, Harput ziyaretçilerini tekrar ağırlamaya başladı

Orta risk grubunda yer alan Elazığ'da hafta sonu kısıtlamasının kaldırılmasıyla birlikte UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi'nde yer alan 4 bin yıllık geçmişe sahip Harput Mahallesi tekrar misafirlerini ağırlamaya başladı.

Elazığ'da yasak kalktı yaşlı ve gençler, bahar havasının tadını çıkardı

Normalleşme süreciyle birlikte orta risk grubunda yer alan Elazığ'da, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlar, kısıtlamanın kalkmasıyla parklarda rahat rahat gezerek bahar havasının keyfini çıkardı.

Sokağa çıkma kısıtlamasında ava giden 6 şahıs yakalandı

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden ve usulsüz olarak avlanan 6 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.

Göl manzaralı Hazar Baba Dağı'nda kayak keyfi başladı

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde Hazar Baba Dağı'nda bulunan kayak merkezinde son haftalarda etkili olan kar yağışının ardından sezon açıldı. Hafta sonu kısıtlamasında evlerde sıkılan aileler ve sporcular tesiste karın keyfini çıkardı.

Kısıtlamayla sessizliğe bürünen Elazığ güne karla uyandı

Meteorolojinin uyardığı kar yağışının etkili olduğu Elazığ, beyaza büründü. Kısıtlama ile sessizliğe bürünen kentte ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Elazığ'da hafta sonu kısıtlama sessizliği

Ülke genelinde olduğu gibi akşam itibariyle tekrar başlayan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında Elazığ'da hafta sonu cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Vakaların yüzde 80'e yakın düştüğü Elazığ'da kısıtlama sessizliği

Ülke genelinde olduğu gibi vakaların yüzde 80'e yakın düştüğü Elazığ'da da 56 saatlik hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Sokak hayvanlarına şefkat eli

Elazığ'da sokak hayvanları belediye ekipleri tarafından özellikle kısıtlama günlerinde düzenli olarak besleniyor.

Bağışıklık düzenli uyku, beslenme ve egzersizden geçiyor

Özellikle hafta sonu kısıtlamaları ile vatandaşların evde kaldığını ve kilo alma şikayetini dile getirdiğini belirten Diyetisyen Selen Fırat, 'Sağlıklı beslenme ve evde egzersizlerle biraz da motivasyonumuzu sağlayarak bu durumdan kaçınabiliriz. Bu süreçte bağışlık çok önemli. Bağışıklıkta düzenli uyku, beslenme ve egzersiz geçiyor. 3 altın kurala dikkat edersek Covid-19 ile daha iyi mücadele veririz' dedi.

Elazığ'da kısıtlama sessizliği

Devam eden ve dün akşam itibariyle tekrar başlayan 56 saatlik hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında Elazığ'da cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Şehir hastanesine ikinci PCR cihazı kuruldu

Koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında hafta sonu kısıtlamalarının uygulanmasıyla vakaların yüzde 70 oranında düşüş yaşandığı Elazığ'da, şehir hastanesine ikinci PCR cihazı da kurularak hizmet vermeye başladı.

Elazığ'da usulsüz avlanan 9 şahıs yakalandı

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını da ihlal ederek usulsüz olarak avlanan 9 şahıs, ekiplerin yaptığı çalışma ile yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.

Vaka sayısı yüzde 70 düşen Elazığ'da vatandaşlar Cuma namazı için dışarı çıktı

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizliğe bürünen ve hafta sonları uygulanan tedbirlerle vaka sayısı yüzde 70 düşen Elazığ'da vatandaşlar, Cuma namazı için dışarı çıktı.