Kocaeli Haberleri

Kocaeli Haberleri

Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti 

TBMM Genel Kurulu'nda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti. 

Elazığ’ın milletvekili sayısı değişti mi?

Kocaeli ve Sakarya’yı Meclis’te temsil eden milletvekili sayısı birer artarken, Bayburt ve Tunceli'nin vekil sayısı birer düştü. Deprem bölgesinde ise değişiklik olmadı.

ES Elazığspor Kocaeli'de, 23 Elazığ FK evinde oynayacak

TFF 3. Lig 1. ve 2. Grup'ta mücadele eden Elazığ takımları hafta sonu 11. hafta maçlarına çıkacak.

Kocaeli'de 4 kuyumcuyu soyan 2 kişi yakalandı

Kocaeli'de de aynı gün içerisinde girdikleri 4 kuyumcudan 'tırnakçılık yöntemi ile 50 bin liralık altın bileklikleri çalan 2 kişi polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerin daha önce İstanbul'da da 2 kuyumcudan vurgun yaptığı ortaya çıktı.

Kocaeli'de şizofren hastası tarafından bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kocaeli'de şizofren saldırgan tarafından bıçaklanması sonucu ağır yaralanan ve beyin ölümü gerçekleşen 42 yaşındaki Volkan Mercan, 13 gündür tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybetti.

Kocaeli'de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Kocaeli'de şizofren hastası adam camiyi darmadağın etti

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir şizofren hastası, gece vakti camiye gelerek ortalığı darmadağın etti.

Kocaeli'de yolun ortasına atlayan kadın son anda ezilmekten kurtuldu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde otobüs durağında otururken bir anda yolun ortasına atlayarak intihara kalkışan kadın, durumu fark eden sürücülerin son anda durması ile ezilmekten kurtuldu. Bebeğini kaybettiği öğrenilen kadının gözyaşları yürekleri dağladı.

Kocaeli plajlarında 2 günde 58 kişi boğulmaktan kurtarıldı

Kandıra sahillerinde görev yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki cankurtaranlar hafta sonu 58 vatandaşı boğulmaktan kurtardı.

Kocaeli'de serinlemek için girdiği denizde boğularak can verdi

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapılan şahsın cansız bedeni bulundu.

Üniversite öğrencileri insansız su altı aracı tasarladı

Kocaeli’de bir araya gelen 12 üniversite öğrencisi, tasarladıkları insansız su altı aracını geliştirerek su altı arama kurtarma ve savunma sanayisinde kullanılmasını hedefliyor.

Suç makinesi hırsızlar suçüstü yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir evden 10 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan ve çok sayıda suça karışan 2 hırsız, Kartepe'de bir evi soymaya çalışırken polis ekiplerine yakalandı.

Kocaeli'de 32 bin TL’lik altın çalan hırsız yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde müşteri kılığında girdiği kuyumcudan 32 bin liralık altın çalan hırsız, İstanbul Sancaktepe'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Yaklaşık bin güvenlik kamerası görüntüsünün incelenmesi ile yakalanan zanlının 4 kere otobüs, 5 defa da kıyafet değiştirdiği ortaya çıkarken, zanlı kendisini yakalayan polisleri tebrik etti.

Hastanede dehşet anları

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir sopalarla hastane çalışanlarının darp edilmesi ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kocaeli’de denize giren 2 kadın boğuldu, 1 kişi dalgaların arasında kayboldu

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde serinlemek için denize giren 2 kadın hayatını kaybederken, 1 kişi dalgaların arasında kayboldu. Kaybolan vatandaşın arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Metruk iş yerinde iki gurup arasında silahlı kavga: 2 yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde boş bir iş yerinde iki gurup arasında alacak verecek meselesinden çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. İş yerinden itfaiye merdiveni ile çıkarılan yaralılar hastaneye kaldırılırken 2 kişi ise gözaltına alındı.

Kömürcüler OSB’den Elazığ'a Yardım Eli

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde mağdur olan vatandaşlar için Kömürcüler OSB yönetimi kayıtsız kalmadı.

Elazığ Belediyespor'dan hakem tepkisi

TFF 3. Lig 2. Grup'un 17. Haftası'nda Kocaelispor'a deplasmanda mağlup olan Elazığ Belediyespor'un Sportif Direktörü Alaattin Tutaş, hakeme tepki gösterdi.

Üst geçitlerde buzlanmaya karşı özel yöntem

Kocaeli'de vatandaşların ulaşımında büyük öneme sahip olan yaya üst geçitlerindeki asansörler, periyodik olarak temizlenirken üst geçitlerin zeminleri solisyon ile buzlanmalara karşı korunuyor.

Kocaeli’de konsomatris operasyonu

Kocaeli'de polis ekipleri tarafından iş yerlerine yönelik yapılan denetimlerde konsomatrislik yaptıkları belirlenen 1'i yabancı uyruklu 32 kişi hakkında işlem yapıldı.

3 gündür evinin ışıkları sönmeyen adam ölü bulundu

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde evinin ışıkları 3 gün boyunca açık kalan 61 yaşındaki Yaşar Kaya Ertem, komşularının durumdan şüphelenmesi sonucunda ölü bulundu.

Kocaeli’de gözaltına alınan 5 ‘torbacı’ tutuklandı

Kocaeli'de polis ekipleri tarafından düzenlenen 'torbacı' operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

Başkan Arslan, “Üniversite - Sanayi İşbirliği Toplantısı”ıfa Katıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan Kocaeli Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hemşehrimiz İlhan Aydın tarafından organize edilen, Sabancı Üniversitesi Tuzla Kampüsünde geniş katılımla gerçekleşen ‘’Üniversite - Sanayi İşbirliği’’ toplantısına katıldı.

Kocaeli’de toplu taşımaya zam geldi

Kocaeli'de toplu taşıma araçları ve servis araçları ücretlerine yapılacak olan fiyat artışları belli oldu.

Babasıyla tartışan çocuk 3. kattan atlayarak ağır yaralandı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde babasıyla tartışan 10 yaşındaki bir çocuk oturdukları apartmanın 3. katından atlayarak ağır yaralandı.

Kocaeli’deki fabrika yangınında ölü sayısı 5’e yükseldi

Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki tekstil fabrikası yangınında ölü sayısı 5'e çıktı.

Gebze'de ağaçtan erik toplamak isterken 4 metre derinlikteki kuyuya düştü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ağaçtan erik toplamak isterken, dengesini kaybedip 4 metre derinliğindeki kuyuya düşen 13 yaşındaki çocuğu vatandaşlar kurtardı.