Köfte Haberleri

Köfte Haberleri

Festivalde vatandaşlar doyasıya eğlendi 

5’incisi düzenlenen Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali 2. gününde Kürsübaşı ve Kadir Uçan konseriyle devam etti. 

5. Geleneksel Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali başladı

Elazığ'da her yıl düzenlenen "5. Geleneksel Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali" yoğun katılım ile başladı. Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanlığında, Elazığ Valiliği ile Elazığ Belediyesi’nin destekleriyle Valilik Meydanı'nda düzenlenen festivalde vatandaşlar stantları gezerek köfte ekmek ile yöresel ürünlerden tattı.

Başkan Tarhan: Salçalı Köfte Festivalimiz başlıyor 

Elazığ'da geleneksel hale getirilen ve bu yıl 5.'incisi düzenlenecek olan Geleneksel Salçalı Köfte Festivali 29 Eylül Cuma günü başlıyor. Hazırlıkların tamamlandığını aktaran lokantacılar ve tatlıcılar odası başkanı Zülfü Tarhan, festivale tüm vatandaşları davet etti. 

Elazığ'ı dünyaya tanıtan Salçalı Köfte Festivali'nin 4'üncüsü başladı

Elazığ'ın tanıtımına önemli katkıda bulunan ve bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali başladı. Alanı ziyaret eden vatandaşlar bir yandan kendilerine ikram edilen salçalı köftelerini yerken, diğer yandan düzenlenecek konserlerle unutulmaz anlar yaşayacak.

Kaymakam Türk Mutfağı Haftasında kolları sıvadı, kadınlarla birlikte mutfağa girdi

Türk Mutfağının zenginliğine dikkat çekmek isteyen Sivrice Kaymakamı Yunus Emre Vural, kadınlarla birlikte mutfağa girip Elazığ'a özgü Harput ve içli köfte yaptı.

Yeşilçam oyuncularının unutulmaması için iş yerinin duvarlarını posterleriyle doldurdu

Elazığ'da 32 yıldır çiğköfte satışı yapan İsmail Unsu, izlediği Yeşilçam filmlerinde rol alan sanatçıların unutulmaması için iş yerinin duvarlarını sinema sanatçılarının posterleri ile donattı.

Elazığ'da Ebru Yaşar rüzgarı esti

Elazığ'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Geleneksel Salçalı Köfte Festivali'nin son gününde sahne alan sanatçı Ebru Yaşar şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturdu.

Salçalı Köfte Festivali'nde son gün yoğunluğu

Elazığ'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Salçalı Köfte Festivali, son gününde de vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Elazığlılar Salçalı Köfte Festivalinde Zafer Döner'le coştu

Elazığ'da düzenlenen 3'üncü Salçalı Köfte Festivali ikinci gününde de yoğun ilgi görürken, festivalin akşam saatlerinde sahne alan sanatçı Zafer Döner şarkılarıyla katılımcıları coşturdu.

Salçalı Köfte Festivali'nde Ece Mumay Elazığlıları coşturdu

Elazığ'ın meşhur salçalı köftesi adına düzenlenen festivalde sanatçı Ece Mumay, alanı hıncahınç dolduran Elazığlıları coşturdu.

Elazığ'ı dünyaya tanıtan Salçalı Köfte Festivali'nin 3'üncüsü başladı

Elazığ'ın tanıtımına önemli katkıda bulunan ve bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Salçalı Köfte Festivali başladı. Alanı ziyaret eden vatandaşlar bir yandan kendilerine ikram edilen salçalı köftelerini yerken, diğer yandan düzenlenecek konserlerle unutulmaz günler yaşayacak.

Elazığ hem salçalı köfteye hem de eğlenceye doyacak

Elazığ'da geleneksel hale getirilen ve bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Geleneksel Salçalı Köfte Festivali hazırlıkları tamamlandı. Festival öncesi Valilik Meydanında stantlar kurulurken Elazığlılar 3 gün boyunca düzenlenecek etkinliklerle hem salçalı köfteye hem de konserlere doyacak.

Elazığ'da otomobil ile motosiklet çarpıştı, kurye hayatını kaybetti

Elazığ'da otomobil ile motosiklet çarpıştı, kazada köftecide kurye olarak çalışan genç hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Türkmen gelin, Elazığ'da döner kesip köfte yapıyor

Türkmenistan'dan Elazığ'a gelin gelen Maksad Jumamuradova, eşinin açtığı dükkanda döner kesip, Elazığ'a özgü salçalı köfte yapıyor.

Elazığ'da Manuş baba coşkusu

Ünlü şarkıcı Manuş Baba, Elazığ'ın meşhur salçalı köftesi adına düzenlenen festivalin son gecesinde sahne alarak binlerce kişiyi coşturdu. Ünlü sanatçı ayrıca çocukluktan gelen alışkanlık nedeniyle hala ekmek arasına salça sürüp yediğini söyledi.

Salçalı Köfte Festivali'nde Oğuz Aksaç sahne aldı

Elazığ'ın meşhur salçalı köftesi adına düzenlenen festivalde sanatçı Oğuz Aksaç konser vererek sevenlerini coşturdu.

Geleneksel Salçalı Köfte' festivali başladı

Elazığ'da geleneksel hale getirilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Salçalı Köfte festivali başladı.

Hem tadı lezzetli, hem fiyatı uygun

Elazığlı olup yemeyenin olmadığı fiyatıyla uygun, lezzetiyle dikkat çeken Salçalı Köfte yoğun talep gördüğü gibi artık adına da festivaller düzenleniyor.