Koltuk Haberleri

Koltuk Haberleri

Otomobilin koltuğuna gizlenen tabanca ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekiplerinin bir otomobilde yaptığı aramada koltuk kılıfının içine gizlenen ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Elazığ Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Destek

Elazığ Belediyesi sosyal belediyecilik ilkesiyle yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda, 30 adet akülü tekerlekli sandalye, 20 adet tekerlekli sandalye, 10 adet yürüteç ve 6 adet koltuk değneğini ihtiyaç sahiplerine teslim etti. 

Siyasette Koltuk Tartışması

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Genel Meclisi Toplantısında AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın başkanlık koltuğuna oturmasına sert tepki gösterdi. 

Toplu Taşımada Boş Koltuk Uygulaması

Elazığ Belediyesi Toplu Taşımada Boş Koltuk Uygulaması Başlattı

Onlar kaçtı polis yakaladı, 5 bin adet uyuşturucu hap çıktı

Elazığ'da polisin şüphelenip durdurduğu araçtan koşarak kaçan 2 şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı.Şüphelilerin aracında narkotik köpeği ile yapılan aramada koltuk altına zulalanmış 5 bin 54 adet uyuşturucu hap ele geçirildi, her ikisi de tutuklandı.

Binali Yıldırım'ın 'Koltuk elden gitti' esprisi herkesi güldürdü

Fırat Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya gelen Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın, kredi affı sorusunu soran öğrenciye, 'Koltuk elden gitti, benim hükümetin bir üyesi olduğumu mu zannediyorsun' şeklinde esprili yanıt vermesi salonu kahkahaya boğdu.

Örnek yaşam mücadelesi

Elazığ'da doğuştan fiziksel engelli olan Yunus Canpolat, koltuk değneklerinin ve atının yardımıyla çobanlık yaparak evinin geçimini sağlıyor.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu

Elazığ'da bir araca düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alınırken, otomobilin koltuk ve tavanına zulalanmış şekilde 1 kilo 670 gram esrar ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.