Kombi Haberleri

Kombi Haberleri

Raife babaannenin çağrısına Başkan Şerifoğulları kulak verdi 

Yöresel şivesiyle Elazığlı fenomen Raife Babaanne’nin Elazığspor için yaptığı çağrıya Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kulak verdi. Başkan Şerifoğulları Elazığspor’a 200 adet kombine bilet alarak destek oldu. 

Elazığ'da kombi hırsızı yakalandı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde kombi hırsızlığı zanlısı, polisin çalışması sonucu yakalandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: 'Yeni ittifaklar, alternatiflerin çıkması mümkün, yeni partiler kuruluyor'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, seçimlere kendi başlarına girmeyi istediklerini ancak bunun ittifak konusunda kırmızı çizgi çekmek anlamına gelmediğini belirterek, 'Seçime yakın dönemde, 3-6 ay kala yeni kombinasyonların, yeni ittifaklar, alternatiflerin çıkması mümkün. Yeni partiler kuruluyor. Mevcut ittifaklarda değişiklikler olması mümkün. Bu tabloyu o zaman değerlendirip, teşkilatlarımızla istişare yapıp bir karar verilecektir' dedi.

Kombi ve petek temizliği yaptırmamak, faturanın yüzde 30 fazla gelmesine neden oluyor

Elazığ'da kış aylarının gelmesiyle birlikte zamanında yapılamayan kombi ve petek temizliği, petek içlerinde kir ve pas birikmesine, evin yeterince ısınmamasına ve faturaların bir hayli kabarık gelmesine neden oluyor.

Depremzedeler yerleşmeden kombileri çalındı, 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da depremzedelerin henüz yerleşmediği yeni yapılan deprem konutlarından 10 adet kombi çalındı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından tespit edilen şüpheliler yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Eve giren hırsızlar ne bulursa çaldı

Elazığ'da girdikleri bir evden çaydanlıktan, televizyona, tost makinesinden, kombiye kadar bir çok eşya çalan 3 şüpheli polisin çalışması sonucu yakalandı. Yakalanan 3 şüphelinin ise toplamda 75 suç kaydı çıktı.

İzinsiz sokağa çıktılar, hiç birinin mazereti cezadan kurtarmadı

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlar polise yakalandı, 'Ben gizli gizli bir şey yapmıyorum ki, senin kombin çalışmasa evde çocuğun olsa, izin vermezseniz yine geri döneceğim' gibi mazeretler üretti.

Elazığ'da 10 ayrı suç kaydı olan kombi hırsızı yakalandı

Elazığ'da 10 farklı suç kaydı olan şüpheli, 6 ayrı adresten kombi hırsızlığı gerçekleştirdi ancak polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Elazığ'da hırsızlık şüphelisi 2 şahıs yakalandı

Elazığ'da kombi hırsızlığı yapan 2 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da kombi hırsızlığı: 4 tutuklama

Elazığ polisin yaptığı çalışmada çaldıkları kombilerle yakalanan şüphelilerden 4'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kombi Hırsızları Yakalandı

Elazığ'da farklı ikametlerden kombi hırsızlığı yapan 4 şüpheli yakalandı. 

17 suç kaydı olan hırsız yakalandı

Elazığ'da bir ikametten 8 Bin TL değerinde kombi çalan şahıs yakalandı. 17 suç kaydının olduğu belirlenen  şahıs adli mercilere sevk edildi.