Konak Haberleri

Konak Haberleri

Başkan adayı Ayaz’dan seçmenlere çağrı!

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkanı Adayı Aydın Ayaz, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçmenlere çağrıda bulundu.

AK Parti Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

AK Parti Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi, parti teşkilatının katılımı ile açıldı.

BAŞKAN ADAYI AYAZ: YENİ DÖNEMDE YAZIKONAK’TA BİRÇOK PROJEMİZ HAYAT BULACAK

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Her gün belde sakinleriyle bir arada bulunan ve sıkıntılarını dinleyen Ayaz, yeni dönemde birçok projenin hayat bulacağını söyledi.

Kartakgül, Genel Başkan Erbakan ile bir araya geldi

Yeniden Refah Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Zülfü Kartakgül, aday tanıtım toplantısında Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ile bir araya geldi.

Nazırlı’nın bugünkü durağı Yazıkonak Beldesi oldu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, “Elazığ İçin Nöbetteyim” programı kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. 

Aydın Ayaz: Kaldığımız yerden devam

Yazıkonak Belediye Başkanlığı için Ak Partiden yeniden aday adayı olan işadamı Aydın Ayaz beldedeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fuat Fırat Ünlü AK Parti’den aday adaylığını açıkladı 

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan aday adayı Fuat Fırat Ünlü adaylığını açıkladı. 

Aydın Ayaz, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı

Aydın Ayaz, AK Parti’den Yazıkonak Belde Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

ELAZIĞSPOR’DAN PROF. DR. YASEMİN AÇIK’A TEŞEKKÜR 

Kısa adı ELİKAD olan Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bordo beyazlı takımımızın Karşıyaka ile oynayacağı müsabakanın konaklama giderlerini üstlendi. Elazığspor kulübü, Prof. Dr. Açık’a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. 

Erbakan, Yazıkonak’ta vatandaşlarla buluştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Malatya’dan Bingöl’e giderken Elazığ'da Yazıkonak Beldesinde bir mola vererek burada partilileri ve vatandaşlarla buluştu. Genel Başkan Erbakan yaptığı açıklamada, “Elazığ halkı her zaman olduğu gibi bizleri yine bağrına bastı” dedi.

TOKİ konutlarının borçlanma bedelleri hesaplara yansıtıldı

Elazığ Valiliği, Çatalçeşme, Yemişlik, Hicret, Aksaray, Bizmişen, Zafran, Yazıkonak, Akçakiraz ve Karşıyaka mahallelerindeki hak vatandaşların konut borçlanmaları bedelleri hesaplara yansıtıldığını açıkladı.

Aydın Ayaz: Trol ordularına boyun eğmeyeceğiz!

Önceki dönem Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, sosyal medya mecralarında fake hesaplarla şahsı için saldırıya geçildiğini belirterek ‘Trol Ordularına Karşı Boyun Eğmeyeceğiz’ dedi.

Erol, Yazıkonak, Yurtbaşı ve Mollakendi beldelerinde coşkuyla karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bayramın birinci gününde de ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Depremzedeler nasıl oy kullanacak?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Deprem bölgesindeki vatandaşların seçimlerde nasıl oy kullanacağına dair açıklama yaptı. Buna göre; depremzedeler adres değişikliklerini e-devlet ve nüfusmatiklerden yapabilecek. Ayrıca afetzedelerin deprem sonrası konakladığı çadır, karavan ve prefabrik ev gibi mekânlar yerleşim yeri olarak gösterilebilecek.

Ağın Belediyesi depremzedelere kucak açtı

Ağın Belediye Meclisi tarafından alınan kararla meydana gelen depremlerin ardından ilçede bulunan misafirhane ve lojmanları depremzedelerin konaklaması için tahsis etti. 

Depremzedelerin konakladığı alanlar dezenfekte edildi  

Elazığ Belediyesi, Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu'nda ve Kırklar Mahallesi Konteyner Kent'te kalan depremzedelerin sağlığı için tüm yaşam alanlarında hijyen ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. 

Milletvekili Demirbağ, depremzedelerle bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kırklar Geçici Konaklama Merkezi’ni ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla buluştu. Afetzedelerin taleplerini dinleyen Demirbağ, çocuklarla da bir araya gelerek yakından ilgilendi. 

Elazığ’da bin 921 depremzedenin barınma ihtiyacı karşılandı 

Elazığ Valiliği, konteyner kentlere yerleştirilen depremzede sayısını açıkladı. Elazığ Valiliği, Elazığ’da evinde ağır hasar olan 70 Aile toplamda 227 kişinin Kırklar Geçici Konaklama Merkezine, diğer illerden Elazığ’a gelen 1694 depremzedenin Gençlik Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda yerleştirildiğini açıkladı. 

Milletvekili Erol: İddiamız Elazığ’ın sokaklarında milletvekili olarak değil bakan olarak gezmek

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, il yönetimi ile birlikte ilçe ve beldelerde temaslarda bulundu. Erol’un son durağı ise 10 Ocak Gazeteciler Gününde açılan basın müzesi oldu. 

Aydın Ayaz: İşten çıkarılan belediye işçileri görevlerine dönecek

Önceki dönem Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen müjdeli haberle işten çıkarılan belediye işçilerinin görevlerine döneceğini kaydetti. 

Milletvekili Demirbağ, Yazıkonak-Yurtbaşı OSB yolunda inceleme yaptı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, yenileme çalışmaları devam eden Yazıkonak-Yurtbaşı Organize Sanayi Bölgesi yolunda incelemelerde bulundu. Milletvekili Demirbağ, yenilenecek olan yolun bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Septioğlu’ndan konaklama tesisi temsilcilerine oy çağrısı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 25 Aralık’ta Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Seçimi yapılacak. Elazığ Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu Elazığ ve çevre illerdeki konaklama tesisi temsilcilerinden oylarını kullanmalarını istedi.

Elazığ'da Değerlilerimiz Değerlerini Öğreniyor Projesi

Elazığ'ın Yazıkonak beldesinde Değerlilerimiz Değerlerini Öğreniyor Projesi gerçekleştirildi.

Başkan Çadırcı öğretmenlerin gününü kutladı

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, beldedeki okulları ziyaret ederek öğretmenlerin günlerini kutlayıp kendilerine karanfil verdi.

Başkan Çadırcı, 'OSB yolumuz, hak ettiği standarda kavuşuyor'

Organize Sanayi Yolu'nun hak ettiği standartlara kavuşacağını aktaran Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, 'Problemi el birliği ile çözüme kavuşturmak için İl Özel İdaresi ve belediye ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden tam hızla çalışmalarına devam ediyor' dedi.

Rusya sınırından tahliye edilen ve 4 çocuğuna kavuşan Ahıska Türkü anne: 'Erdoğan babamdan Allah razı olsun'

Ukrayna'nın Herson şehrinden Türkiye'ye gelmek için 31 Ekim'den beri Rusya sınırında bekleyen 88 Ahıska Türkü Elazığ'a getirildi. Elazığ'da konaklayan diğer Ahıska Türkleri, akrabalarını davul, zurna eşliğinde karşıladı. Gözyaşlarının sel olduğu karşılamada 4 çocuğuna kavuşan bir anne, 'Erdoğan babamdan Allah razı olsun' dedi.

Elazığ'da tarihi konaklar sonbahar renklerine büründü

Elazığ'ın Hüseynik Mahallesi'nde sonbaharla birlikte tarihi konaklar eşsiz manzaraya büründü.

Ahıska Türkleri, öz vatanlarında meslek öğreniyor

Ukrayna'daki savaş bölgesinden tahliye edilerek Elazığ'da geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türkü kadınları, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslarda meslek öğreniyor.

Ukrayna'daki savaştan kurtuldular, öz vatanlarında üniversite kazandılar

Ukrayna'daki savaş bölgesinden tahliye edilerek Elazığ'da geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türkü Hatice Şukurova ve Kerim Abduloğlu üniversite sınavını kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

Ahıska Türkleri, öz vatanlarında Türkçe okuma ve yazma öğreniyor

Ukrayna'daki savaş bölgesinden tahliye edilerek Elazığ'da geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türkleri, öz vatanlarında Türkçe okuma yazma öğreniyor.