Konfeksiyoncular Haberleri

Konfeksiyoncular Haberleri

Başkan Ulaş: Alışverişini yerel esnaftan yap şehrin kazansın

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş ilk ve orta dereceli okulların açılmasına kısa süre kala açıklamalarda bulundu. Ulaş, “herkes alışverişini yerel esnafımızdan yapsın” dedi.

Ulaş: Yerel esnafımıza destek şart

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Ramazan ayında vatandaşların alışverişlerini yerel esnaflardan yapmalarını istediklerini, yerel esnafın fiyatları ulusal marketlerin fiyatlarından daha uygun olduğunu ve yerel seçimlerin sonrasında ekonominin eski günlerine dönmesini beklediklerini ifade etti.

Başkan Ulaş: Yetkilileri göreve çağırıyoruz

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, 24-28 Ocak tarihlerinde Elazığ’da düzenlenecek ‘Moda Festivalinin’ mutlaka iptal edilmesi gerektiğini ifade ederek “Yerel esnafımız kan ağladığı bugünlerde günlerde ilimizde giyim festivali düzenlemesi yerel esnafa büyük darbe vuracak. Festivalin iptal edilmesi için yetkileri göreve çağıyoruz” dedi.

Sağlıkta indirim protokolü imzalandı 

Elazığ’da hizmet veren özel bir hastane ile Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası arasında indirim protokolü imzalandı. 

Akkoyun, STK temsilcileriyle bir araya geldi 

Elazığlı hemşehrimiz Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma ve istişare toplantısına katıldı. 

Başkan Ulaş'ın acı günü

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş'ın kardeşi Vahap Ulaş (42)vefat etti.

Başkan Ulaş: Okulların açılacak olması esnaflarımızı mutlu etti

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, okulların açılacak olmasıyla birlikte esnaflarımızın işlerinde bir canlanma olduğunu ifade ederek vatandaşlara seslenerek alış verişlerini yerel esnaftan yapmalarını istedi.

Başkan Ulaş'tan desteklerden faydalanacak esnaflara uyarı

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, son açıklanan 'Esnafa Hibe Destek Paketi' konusunda bilgi kirliliği olduğunu belirterek, Bakanlığın belirttiği ana faaliyet kodları tutan tüm esnafların destekten faydalanacağını söyledi.

Başkan Ulaş: 2020 Yılında En Çok Elazığ Esnafı Mağdur Oldu

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, 2020 yılında en çok Elazığ esnafının mağdur olduğunu ifade ederek 6. bölge teşviklerinden yararlanan Elazığ'ın, 4. bölge teşvik kapsamına alınmasının kabul edilmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Tuhafiyeciler Odasından Anlamlı Yardım

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası, 150 çocuğu ve 50 ebeveyni giydirerek bayram öncesi sevindirdi.

Konfeksiyonculardan Özel İstek

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, konfeksiyoncu işletmelerinin bayrama kadar saat 23.00’e kadar açık olmasını istediklerini ifade ederek bu konuda yetkililerden istedi.

Esnaflara Ücretsiz Maske Dağıtıldı

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası, üyelerine ücretsiz maske dağıttı.

Ulaş: Esnaflarımız Mağduriyet Yaşıyor

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş,  Esnafların zorlu bir süreçten geçtiğini ifade ederek, bazı bankaların esnafları mağdur ettiğini söyledi.