Kongre Merkezi Haberleri

Kongre Merkezi Haberleri

4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı yapılacak

Elazığ Süt Üreticileri Birliği ve Elazığ Belediyesi İşbirliğinde ortaklaşa düzenlenecek 4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Elazığ Süt Üreticileri Birliği Başkanı Halef Ortaç, fuarın Elâzığ ve bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirterek fuara tüm Elâzığ halkını ve sektör temsilcilerini davet etti.

Gazze’de gönüllü hekimlik yapan kamacı yaşadıklarını anlattı

Gazze'de gönüllü hekim olarak Çalışan Dr. Taner Kamacı, Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda yaşadıklarını anlattı.

TÜYAP 2024’te Arslanlı Alçı rüzgarı

Bu yıl 46. kez kapılarını açaN Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Almanya, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore, İtalya, Avusturya ve Çin’den yüzlerce katılımcıyı ağırlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleşti. Fuara Elazığ’dan katılan Arslanlı Alçı A.Ş. standı fuarın yoğun ilgi gören standları arasında yer aldı.

Milletvekili Erol, mağdur hak sahiplerini yalnız bırakmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hak sahipliği ek başvuru süresinin son saatlerinde vatandaşların yoğunluk oluşturduğu Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezine gece saatlerinde giderek hem sürenin uzamasını sağladı hem de vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek Meclis gündemine taşıma sözü verdi.

Elazığ’da Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi

 Öz Sağlık İş Sendikası Elazığ Şubesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde hizmet içi eğitim düzenledi. 

ELAZIĞ BELEDİYESİ 4. KİTAP FUARI YARIN BAŞLIYOR

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilecek olan 4. Kitap Fuarı, yarın başlayacak. Birbirinden kıymetli şair ve yazarların okuyucularla buluşacağı fuar, 9 gün boyunca devam edecek.

Elazığ Belediyesi Tarafından 4. Kitap Fuarı düzenlenecek

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilecek 4. Kitap Fuarı, 28 Ekim-5 Kasım tarihlerinde Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı 28 Ekim - 5 Kasım’da

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar Ve Kongre Merkezi’nde 28 Ekim 5 Kasım tarihleri arasında kitap fuarı düzenlenecek.

Mevlana’yı anma programı düzenlenecek

Elazığ Belediyesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2023 yılını “Mevlana Yılı” ilan etmesi dolayısıyla, 20 Ekim Cuma günü saat 19.00'da Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde Mevlana Celaleddin-i Rumi’yi Anma Programı düzenleyecek.

Başkan Şerifoğulları: Söz verdik, yaptık

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 4.5 yıllık çalışmalarını Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde anlattı.

AK Parti teşkilatı bayramlaşma programında buluştu 

AK Parti teşkilatı bayramın ikinci gününde Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre merkezinde bayramlaştı. 

Türk Ocakları’ndan Deprem Gerçeği ve Elazığ Paneli

Türk Ocakları Elazığ Şubesi tarafından cumartesi günü Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre merkezinde deprem gerçeği ve Elazığ konuşulacak. 

Elazığ Belediyesi ihtiyaç malzemesi toplama merkezi oluşturdu

Elazığ Belediyesi, Ahmet Tevfik Ozan Kongre Merkezi'nde depremzedeler için ihtiyaç malzemesi toplama merkezi oluşturdu.

Hedik tiyatro oyunu seyircisiyle buluşacak

Hedik oyunu 21 – 22 ocak tarihlerinde Nurettin Ardıçoğlu Kültür ve Kongre merkezinde seyircisiyle buluşacak.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, Elazığ'ın çehresini değiştirdi

Elazığ Belediyesi tarafından hizmete sunulan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi kentin çehresini değiştirdi. Ramazan ayında fuar ve kongre merkezi yaklaşık 200 bin kişiyi ağırlarken, ardından düzenlenen etkinlerle de binlerce kişiye ev sahipliği yaptı.

Elazığ Belediyesi Ramazan Programlarının İçeriğini Zenginleştirdi

Elazığ Belediyesi, Ramazan ayının ruhunu hep birlikte yaşamak ve her gününü dolu dolu geçirmek üzere Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiği Ramazan etkinliklerinin içeriğine yeni programlar ekledi.

Tarihi Yatırım

Elazığ’ın yıllardır ihtiyaç duyduğu ve eksikliğini hissettiği Fuar ve Kongre Merkezi, Elazığ Belediyesi tarafından kısa sürede inşa edilerek hizmete sunuldu. 

Fuar ve Kongre Merkezi'nde sona gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın kent vizyonuna hizmet edecek projeleri arasında yer alan Fuar ve Kongre Merkezi inşaatında sona gelindi.

Elazığ'da Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar sürüyor

Elazığ'da şehir ekonomisine ve turizmine canlılık kazandıracak olan Fuar ve Kongre Merkezinde çalışmalar sürüyor.

Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi inşasında sona gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projelerinden biri olan Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Fuar ve Kongre Merkezi Yıl Sonunda Hizmette

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan ve yıl sonunda hizmete sunulması hedeflenen ‘Fuar ve Kongre Merkezi’ inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

Fuar ve Kongre Merkezi İnşaatı Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyon projeleri arasında yer alan ve şehir ekonomisine katma değer sağlayacak Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Fuar ve Kongre Merkezi İnşasına Başlandı

Türkiye'nin ilk konsept projelerinden biri olan Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi inşa çalışmaları başladı.

Fuar ve Kongre Merkezinin ihale tarihi belli oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları¸ Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi yapım ihalesinin 5 Aralık 2019’da gerçekleştirileceğini açıkladı.