Konservatuvar Haberleri

Konservatuvar Haberleri

Enstrüman ve konservatuvara hazırlık kursları sürüyor

Elazığ Belediyesi, müziğe ve sanata ilgi duyan vatandaşların kültür ve sanat hayatını canlandırmak için enstrüman ve konservatuvara hazırlık kurslarını bütün hızıyla sürdürüyor.

Piyano konserine yoğun ilgi 

Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nino Kvachantiradze tarafından hazırlanan Piyano Eşliğinde Eserler’in sunulduğu konser büyük bir beğeni topladı.    

Elazığ Musiki Konservatuvarı Akçakiraz'da konser verdi 

Elazığ Musiki Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosunun '50. Sanat Yılı' etkinlikleri kapsamında Akçakiraz'da konser verildi. 

Elazığ Belediyesinden çocuk ve gençlere müzik eğitimi

Elazığ Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından müziğe ilgi duyan çocuklar için hayata geçirilen Elazığ Belediyesi Konservatuvarı Çocuk ve Gençlik Korosu, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

F.Ü Devlet Konservatuvarı'ndan Öğretmenler Günü Konseri

Fırat Üniversitesi (F.Ü) Devlet Konservatuvarı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi’nde Harput Müziği adlı unutulmaz bir konser verdi.

Fırat Üniversitesinde piyano resitali gerçekleştirildi

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından Devlet Konservatuvarının destekleriyle piyano resitali gerçekleştirildi.

Küçük bir çay ocağında kurulan tiyatro atölyesi marka haline geldi

ELAZIĞ (İHA) – Elazığ'da 3 arkadaşın bir çay ocağında kurdukları Almila Tiyatro Atölyesi, patentli marka haline geldi. 10 yıl içerisinde yaklaşık 32 farklı oyunda 158 sahne alan atölye sayesinde 7 oyuncu konservatuvar kazanarak hayallerine kavuşma yolunda adım attı.

Mehter Takımı ve Kürsübaşı Orkestrası, Belediye Konservatuvarı Çatısı Altında Birleşti

Gerçekleştirdikleri birçok sanatsal etkinlikle vatandaşın takdirini toplayan Elazığ Belediyesi konservatuvarı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Tiyatro Oyunu Ertelendi

Elazığ Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü tarafından Cuma günü sahnelenecek ‘Aşık Veysel Benim Adım’ adlı oyun gösterimi, Van ve Siirt’ten gelen şehit haberleri üzerine ertelendi.

Belediye Konservatuvarından Bayram Konseri

Elazığ Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, Elazığ Belediyesi youtube sayfası üzerinden vereceği online konserle hem Elazığlıların hem de gurbetteki Elazığlıların bayram coşkusuna ortak olacak.

Elazığ sokakları müzikle yankılandı

Elazığ Belediyesi konservatuvar sanatçıları ve müzisyenleri, yeni tip koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek için sokakları gezerek konser verdi.

Elazığ Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu kuruldu

Elazığ Belediye Konservatuvarı bünyesinde Türk Halk Müziği Korosu kuruldu.