Kontrol Altına Alındı Haberleri

Kontrol Altına Alındı Haberleri

Elazığ'da geceyi gündüze çeviren bina yangını, onlarca insan tahliye edildi

Elazığ'da 5 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. İki binanın daha çatısına sıçrayan yangın kentin birçok noktasından görüldü. Bina sakinlerinin tahliye edildiği olayda, ekiplerin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

Elazığ'da iş yeri yangını

Elazığ'da bir iş yerinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülerek kontrol altına alındı.

Yangın kontrol altına alındı

Elazığ'ın Palu ilçesinde çıkan orman yangını çok sayıda ekiple yapılan müdahale ile yaklaşık 30 saatte kontrol altına alındı.

Denizli'de trafoda çıkan yangın korkuttu

Denizli'de gece saatlerinde trafodan yükselen alevler paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu alevler kontrol altına alındı.

Elazığ'daki orman yangını kontrol altına alındı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde gün boyu devam eden orman yangını kontrol altına alınırken, soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Yangında, 100 dönüm ormanlık alanın zarar gördüğü öğrenildi.

Elazığ'daki orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde orman yangını, yaklaşık 100 dönümlük alanda devam ederken, ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Yangının 2 noktada devam ettiğini ve bir noktasının kontrol altına alındığını belirten Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, diğer nokta için iş makinelerinin yol şeridi açtığını söyledi.

Kozmetik ürün dükkanında çıkan yangın kontrol altında

İzmir'in Konak ilçesinde kozmetik ürün dükkanında yangın çıktı. Zaman zaman küçük çapta patlamaların yaşandığı ve ilk belirlemelere göre 4 iş yerinin etkilendiği yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Elazığ’da Salgının Yayılma Hızı Kontrol Altına Alındı Mı?

Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de salgının yayılma hızının kontrol altına alınmaya başlandığını belirterek, baş gösteren iyileşme ve bugün başlayacak olan normalleşme sürecinde vatandaşlarımızın rehavete kapılmadan ve tedbirlerini elden bırakmadan koronavirüsten korunma kurallarına harfiyen uymaları konusunda uyardı. 

Elazığ'daki orman yangını 5 saatte kontrol altına alındı

Elazığ'da çıkan orman yangını, itfaiye ve orman müdürlüğü ekiplerinin 5 saat süren müdahalelerinin ardından kontrol altına alındı.

Arazide yangın çıktı, başkanın makam aracı da kül oldu

Elazığ'da bir beldede ekili alanda çıkan ardından araziye sıçrayan yangın güçlüklü kontrol altına alındı. 2 bin dönüm alanın zarar gördüğü yangında belediye başkanının makam aracı da kül oldu.

Ormanlık alanda yangın çıktı, 3 saatte kontrol altına alındı

Elazığ'ın Keban ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın 3 saatte kontrol altına alındı.