Konuşuldu Haberleri

Konuşuldu Haberleri

Ahde Vefa Derneği’nde Tarih Gününde Türk Dünyasında Eğitim ve Bilim konuşuldu

Ahde Vefa Derneği, Milli Eğitim Uzmanı Dr. Nihat Büyükbaş’ın katılımı ile düzenlediği programda bu hafta Tarih Gününde Türk Dünyasında Eğitim ve Bilim konusunu işledi.

Fahiş fiyata yeni formül geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti dönüşünde gazetecilerle sohbetinde fahiş fiyatla mücadele de konuşuldu. Erdoğan, yeni ve daha caydırıcı önlemlerin alınacağını söyledi ve, "Bunu kim yaparsa yapsın bedelini fazlasıyla ödeyecek" dedi. Ürün fiyatının, ambalajın üzerine yazılması önerisinin de değerlendirileceğini söyledi.

AHDE Vefa Derneğinde ‘Atatürk ve Milli Egemenlik’ konuşuldu

AHDE Vefa Derneği tarafından düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan Fırat Üniversitesi Tarih bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Çevik , “Atatürk ve Milli Egemenlik” hakkında katılımcılara önemli bilgiler aktardı.

Hüseynik Mahallesi’nin tarihi konuşuldu 

Ahde Vefa Derneği, Araştırmacı Yazar Sedat Çağlıyan’ın Hüseynik Mahallesi’nin tarihini anlattığı sohbet programı düzenledi. 

Elazığ’da ‘Davamız Kudüs’ konuşuldu 

Şuurlu Öğretmenler Derneğinde “Davamız Kudüs” konuşuldu. 

Ankara Elazığ Kültür Derneği’nde Gazze konuşuldu 

Ankara Elazığlılar Kültür Derneği tarafından “Gazze, Mavi Vatan ve Türkiye” konulu konferans düzenlendi.

Kürsübaşı sohbetlerinde Filistin konuşuldu 

Harput-Der ve Öğder’in ortaklaşa düzenlediği Kürsübaşı Sohbetlerinde “Tarihten Günümüze Filistin Meselesi” konuşuldu. 

FÜ'de 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele' konuşuldu

Fırat Üniversitesinde (FÜ) '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' dolayısıyla konferans düzenlendi.

Gülyüz: Emlakçıların birlik olma zamanı gelmiştir

El Aziz Emlakçılar Derneği (ELZEM-DER) tarafından emlakçıların sorunları konuşulduğu istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Geçen ay ekonomide en fazla dolar konuşuldu

Eylül ayında ekonomi haberlerinde en çok dolar konusuna yer verilirken; Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı Yeni Ekonomi Paketi ise gündemin bir diğer önemli konusu oldu.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Gürgöze’den Güder’e ziyaret

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti. Elazığ-Malatya dostluğunun konuşulduğu ziyarette açıklama yapan Başkan Güder, AK Partili Belediye başkanına nasıl bir çalışma yakışıyorsa, yaraşıyorsa, onu sergileyeceğiz' dedi.