Koranavirüs Haberleri

Koranavirüs Haberleri

Arslan: 'Tam kapanma kararını iş dünyası olarak destekliyoruz'

Koranavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında alınan tam kapanma kararını iş dünyası olarak desteklediklerini belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, bu süreçte iş dünyasının kayıplar yaşamaması ve ekonominin çarklarının yeniden dönebilmesi için, desteklenmesini istedi.

Elazığ'da Covid-19 tedbiri, 3 cadde araç trafiğine kapatıldı

Elazığ'da Koranavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı 3 cadde araç trafiğine kapatıldı.

Boyun ve sırt ağrılarıyla gelen genç hastaların sayısı pandemi döneminde arttı

Koranavirüs (Covid-19) pandemisiyle birlikte bilgisayar ve akıllı telefon kullanmadan kaynaklı genç kuşaktaki hastaların sayısının arttığını belirten Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Ali Özgür, yanlış pozisyonda oturma ile omurgaya bağlı bel, sırt ve özelikle boyun bölgelerinde ciddi kas spazmları, omurga problemleri ve ağrılarıyla karşılaşıldığına dikkat çekti.

Vali Erkaya Yırık, 'Sizlerin vefakarlığı olmasaydı tablomuz daha ağır olabilirdi'

Tıp Bayramı nedeniyle Koranavirüs (Covid-19) sürecinde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Elazığ Valisi Erkaya Yırık,' Sizlerin vefakarlığı olmasaydı tablomuz daha da ağır olabilirdi. Sarı iken turuncu, turuncu iken kırmızı olan iller oldu. İnşallah o duruma düşmeyiz'dedi.

Covid-19 denetiminde Vali Yardımcısı Abbasoğlu, bir kişiye sigarayı bıraktırdı

Elazığ'da Koranavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında denetime çıkan Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, sigara içen bir vatandaşa sigarayı bıraktırdı, paketini aldı.

Elazığ'da Covid-19 denetimi

Elazığ'da Koranavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında jkent merkezinde denetim gerçekleştirildi.

Milletvekili Erol’dan Covid-19 Uyarısı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Koranavirüs’e karşı vatandaşları hijyen, maske ve mesafe kurallarına uymaları konusunda uyardı 

İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar

İl Hıfzıssıhha Meclisi Vali Erkaya Yırık başkanlığında olağanüstü toplandı.

Şehir Hastanesi Depremden Sonra Pandemide de Büyük Rol Üstlendi

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınıyla ülke genelinde yoğun bir şekilde mücadele verilirken Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi de fiziki yapısı, teknolojik donanımı ve deneyimli sağlık ekibiyle şehrin sağlık hizmetlerinin büyük bölümünü karşılıyor. 

Türkoğlu: Esnafımıza destek verilmeli

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Koranavirüs dolayısıyla kapalı olan esnafların çok zor durumda olduğunu ifade ederek esnaflara asgari ücret miktarında destek verilmesi gerektiğini söyledi.