Köy Haberleri

Köy Haberleri

İl Özel İdaresi’nin çalışmaları takdir topluyor

Elazığ merkez, ilçe ve köylerinde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan kurumların başında gelen İl Özel İdaresi başlattığı GES Projeleri ile İçme suyu çalışmalarına son süratle devam ediyor...

YRP, saha çalışmalarına devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Cuma buluşmaları yanında ilçe ve köy buluşmalarıyla da halka buluşmaya ve onların sorun ve taleplerini almaya devam ediyor.

Başkan Özkan: 21 Eylül’de Koruk Köyü’nde buluşalım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, 21 Eylül Cumartesi günü Elazığ’ın Koruk Köyü’nde düzenlenecek toplantıya tüm Elazığlıları davet etti. Toplantıda, özellikle üzüm, kayısı, şeker pancarı ve hububat üreticilerinin karşılaştığı sorunlar ele alınacak ve çözüm önerileri masaya yatırılacak.

Keleş, Koruk Köyü’nü ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Koruk Köyü’nü ziyaret etti. Keleş, ziyareti sırasında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Erol’dan, eğitimde tasarrufa sert tepki!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği’nde yapılan değişiklik, 1 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeye göre, Elazığ’ın uzak köylerinde yaşayan lise öğrencileri için uygulanan taşımalı eğitim hizmeti sona erdirildi. Bu karar, özellikle kırsal bölgelerdeki aileler ve öğrenciler için büyük bir endişe kaynağı oldu.

Şerifoğulları: Vatandaşlarımızın yüzünü, spor yatırımlarımızla da güldürmeye devam edeceğiz

Spor Köyü’nün tamamlamak üzere olduğunu belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Spor Köyü'müzün hizmete açılmasıyla birlikte aziz şehrimiz çok modern, çok üst düzey bir tesis daha kazanmış olacak. Elazığ’ımızın ve kıymetli hemşehrilerimizin yüzünü, spor yatırımlarımızla da güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Öztürk: Ulukale şehitlerimizi rahmetle anıyorum

Elçemder (Elazığ Çemişgezekliler Derneği) Başkanı Gürkan Öztürk 9 Eylül 1994 tarihinde Çemişgezek’in Ulukale Köyüne terör örgütü tarafından yapılan hain baskının yıl dönüm de açıklamada bulundu.

Karakuş: İdam cezası kaçınılmaz olmuştur

Diyarbakır’da 8 yaşındaki masum kızımız Narin’in hunharca katledilip bir çuvala koyularak bulunmayacak şekilde dere içine saklanması sonrasında özellikle çocuk ve kadınların taciz ve öldürülmesine yönelik suçlarla ilgili idam cezası yeniden gündeme geldi.

Yeniden Refah Partisi’nin Köy Buluşmaları programı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Köy Buluşmaları programlarıyla, köy sakinlerinin sorularını dinledi.

Şehitlerimiz Elazığ’dan uğurlanacak

Tunceli’nin Ovacık İlçesi Kuşluca Köyü Mevkisinde zırhlı askeri aracın devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında 4 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimiz yarın sabah Elazığ Havalimanından memleketlerine uğurlanacak.

EL-AKSA Plafformu’ndan Başkan Şerifoğulları’na Teşekkür

Katil İsrail’in mazlum Gazze halkına yönelik hunharca saldırına karşı Türk halkının tepkilerini ve desteklerini ortaya koymak amacıyla ülke genelindeki tüm yerleşim birimleriyle birlikte Elazığ'da da 14 derneğin bir araya gelmesiyle kurulan El-Aksa platformu, bugüne kadar ilimizde birçok faaliyet gerçekleştirdi.

Keleş ve Can’dan karayollarına ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK parti Keban İl Genel Meclisi Üyesi Nadir Can, Keban ve köylerinin ulaşım sorunlarına çözüm getirmek amacıyla Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile bir araya geldi.

Akuşağı Köyü ve 6 mezrasının su sorunu giderildi

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından, Baskil ilçesine bağlı Akuşağı Köyü’nde içme ve şebeke suyu tesisi ile GES yapım işi tamamlandı.

Alayağmur Köyü’nde yol çalışmaları tamamlandı

Elazığ İl Özel İdaresi ekiplerince Karakoçan ilçesine bağlı Alayağmur Köyü’nde sathi kaplama uygulaması tamamlandı.

Keleş, Mollakendi’de muhtarlarla buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Mollakendi’de düzenlenen toplantıda merkez ve çevre köylerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Keleş, Arıcak İlçesi’nde ve köylerinde temaslarda bulundu

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Arıcak ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Keleş, Köy ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Hatipoğlu, Hazar Gölü çevresinde incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Maden ilçesi Plajköy’de ve Hazar Gölü çevresinde incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları: Bu iki eserimizi de Elazığ’ımıza kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz

Toplumun her kesimine spor yapabilme olanağı sağlamak amacıyla spor yatırımlarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geleceğin sporcularının da yetişebileceği donanıma sahip olacak şekilde inşa çalışmaları süren Spor ve Yaşam Kompleksi ve Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Özel İdare Elazığ'ın her yerinde

Elazığ merkez başta olmak üzere ilçe ve köylerinin dört bir tarafına gerçekleştirdiği hizmetlerle büyük takdir toplayan Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve ekibi hafta sonunda dur durak bilmeyerek, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam etti...

Baskil Çavuşlu Köyü bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor

Yol bakım-onarım ve asfalt çalışmalarını sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi, kırsalda yaşayan vatandaşların daha konforlu yollarda seyahat edebilmeleri adına şehrin her noktasına ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda 2024 yılı yatırım programında bulunan Baskil İlçesi Çavuşlu Köy yolunda çalışmalar hızla devam ediyor.

Milletvekili Keleş, Maden’de temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Maden ilçesi programı kapsamında Gezin ve çevre köylerin muhtarları ve vatandaşları ile bir araya geldi.

Aslan: Köylü pazarları yeniden canlandırılmalı

Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Erol Aslan, vatandaşların ucuz ve sürdürülebilir gıdaya ulaşabilmesi için köylü pazarlarının yeniden canlandırılması gerektiğini söyledi.

Başkan Şerifoğulları, sahada incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir kimliğine değer kazandıran Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı ve Doğukent Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Yeşildere Köyü’nde ışkın şenliği

Birçok Hastalığa iyi geldiği söyleyen ışkının çıkarıldığı köylerden biri olan Kovancılar İlçesi’ne bağlı Yeşildere Köyü’nde adına şenlik düzenlendi.

Merkez ilçe köy muhtarları toplantısı yapıldı

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman Başkanlığında, Merkez İlçe Köy Muhtarlarının toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının gündeminde kırsal alanlardaki yapılaşma konusu vardı…

Köy yollarında reglaj çalışmaları devam ediyor

İlimizde meydana gelen ve metrekareye mevsim normallerinin üzerinde düşen yağışlarla birlikte, Baskil ilçemizde bazı köyler, oluşan selden olumsuz etkilendi.

Sivrice sahil yolunda sona gelindi

İl Özel İdaresi yol ve ulaşım hizmetleri müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına devam edilen Sivrice ile Plajköy arasında bulunan sahil yolunda sona gelindi.

Fırat Üniversitesi öğrencileri köy okulunu onarıp boyadı

Elazığ’da bir araya gelen üniversite öğrencileri, köyde yaşayan çocukların daha iyi bir ortamda eğitim alabilmeleri için köy okulunu boyayarak tadilatını gerçekleştirdi.

Elazığ’da bu köyde taziyelerdeki yemek ikramı kaldırıldı!

Elazığ’ın Karakoçan ilçesine bağlı Başyurt köyünde alınan kararla, taziyelerde verilen yemek ikramı kaldırıldı.