Kredi Garanti Fonu Haberleri

Kredi Garanti Fonu Haberleri

Elazığ, KGF desteklerinden faydalanacak 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete’de KGF’den faydalanacak iller açıklandı. Açıklanan iller arasında Elazığ’da yer aldı. 

Elazığ TSO Başkanı Arslan KGF Başkanı Özegen ile bir araya geldi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Kredi Garanti Fonu (KGF) Başkanı Erdoğan Özegen ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan destek paketi hakkında istişarelerde bulundu.

Arslan, KGF Yönetiminden İstifa Etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, 2019 yılı Aralık ayından buyana yürüttüğü Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti. 

Kredi Kefalet Paketi Protokolü İmzalandı

Elazığ TSO Başkanı ve Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, koronavirüsün ekonomi ve istihdam üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak maksadıyla oluşturulan KGF Kefaletli Kredi Destek Paketlerini Açıkladı.

Arslan: Yapılandırma komisyonu alınmayacak

KGF(Kredi Garanti Fonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan yaptığı açıklamada KGF’nin Elazığ ve Malatya illerini kapsayan özel çalışması ile ilgili bilgi verdi. 

Elazığ ve Malatya İlleri İçin KGF Destekleri Açıklandı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan’ın Yönetim Kurulu Üyeliğini sürdürdüğü Kredi Garanti Fonu, Elazığ ve Malatya illeri için deprem sonrası destek paketini açıkladı.