Krem Haberleri

Krem Haberleri

Milletvekili Erol, İmamoğlu'nun İftar Programına Katıldı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Gürtürk'ten teşekkür mesajı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen kongrede Serkan Gürtürk, Metin Çöteli ve İsmail Ekrem Katı yarıştı.

Ekrem Katı, FHGC başkan adaylığını açıkladı 

Ekrem Katı, 19 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan FHGC kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıklayarak, destek istedi. 

Milli Eğitim tarihin en büyük okulu hızla yükseliyor 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un girişimleri sonucu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) tarafından Elazığ’a yaptırılan ve Milli Eğitim tarihini en büyüğü olacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hızla yükseliyor. 

Akşener, Altılı Masaya dönüyor! 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yeni teklifte bulundu. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in her iki belediye başkanına cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları için önerilerde bulunduklarını aktardı.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş İYİ Parti'de! 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının açıklanmasına saatler kala Ankara fena karıştı. Masayı terk eden Meral Akşener'e, "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş cumhurbaşkanı yardımcısı olsun" teklifi yapıldı. Akşener'in cevabı beklenirken Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'ne gitti. Yavaş ve İmamoğlu çıkıştı ne dedi?.. Ankara'da son dakika gelişmeler...

Uzm. estetisyen Zübeyir Dalmış: 'Epilasyondan sonra en az on iki saat boyunca herhangi bir krem, losyon veya makyaj kullanmamalısınız'

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, epilasyon işleminden en az 12 saat sonra herhangi bir krem, losyon veya makyaj kullanılması gerektiğini söyledi.

Karakoçan FK, Ekrem Sütçü ile yeniden anlaştı

Elazığ Karakoçan FK, geçtiğimiz sezon takımda forma giyen ofansif orta saha Ekrem Sütçü ile yeniden anlaştı.

Elazığ Karakoçan FK'da iki ayrılık

Elazığ Karakoçan FK'da takım kaptanları Kaan Güdü ile Ekrem Sütçü, yayımladıkları mesajlarla camiaya veda etti.

TKKD'den 'Faydalı Kitap' Kampanyası

Türk Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Elazığ Şubesince devam ettirilen Faydalı Kitap Kampanyası çerçevesinde Harput Ekrem Uzel Ortaokulunda öğrencilere kitap, test kitabı ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

Üniversiteden mezun oldu, kendi işini kurdu

Elazığ'da yaşayan Tülin Arslan, çeşitli yağ ve bitki türlerinden sabun ve krem üretimi yaparak hem bütçesine katkı sağlıyor hem de kendini bu alanda geliştiriyor.

CHP İl Başkanı Duran'dan İmamoğlu'na teşekkür ziyareti

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

Demirci: Şov değil, hizmet yapıyoruz

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı İş İnsanı Veysel Demirci, İstanbul Büşükşehir Belediyesi tarafından Elazığ'da yaptırılacak okul projesinin siyasete alet edilmesine tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Elazığ'da yaptıracağı okul için protokol imzalandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'da deprem sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptıracağı okulun protokol imza törenine katıldı.

Ekrem İmamoğlu Elazığ'a geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'a geldi.

Milletvekili Erol'dan Elazığ'da okul yaptıran İBB'ye teşekkür

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatıyla İBB meclisine sunulan Elazığ’da okul yapma önergesi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi. 

Krem kutusunda uyuşturucu ile yakalanan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin krem kutusundan 178 gram metamfetamin ele geçirdiği kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Krem kutusundan uyuşturucu çıktı

Elazığ'da polisin uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptığı çalışmada krem kutusundan 178 gram metamfetamin ele geçirildi, 1 kadın şüpheli gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Topaloğlu'ndan güneş kremi uyarısı

Doç. Dr. Filiz Topaloğlu Demir, 'Güneşten koruyucu kremler dışarı çıkmadan 30 dakika önce, tüm açıkta kalan alanlara sürülmeli ve 2-3 saatte bir tekrarlanmalıdır. Dudaklar unutulmamalıdır. Sadece yüz dikkate alındığında kabaca 3’de 1 çay kaşığı kadar sürülmelidir' dedi.

İmamoğlu: Joe Biden’ı kınıyoruz

Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sanat Ekinlikleri törenine katılmak üzere Nevşehir'e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABD'nin Demokrat Parti Başkan adayı Joe Biden'ın açıklamasını kınadıklarını söyledi.

Yaş aldıkça vücudumuzda doğal kolajen üretimi azalır

Cilt sağlığı ve genç görünüm için beslenmenin anahtar faktör olduğunu belirten Uzm. Dr. Onur Çapkan, 'Bu sebeple deri sağlığı iyi beslenmenin bir yansıması da kabul edilebilir. Deri yaşlanmasını önlemek, yaşlanmanın izlerini azaltmak, derinin görünümünü daha iyi hale getirmek için popüler olarak son dönemde sıkça destek ürünleri önerilmektedir' dedi.

Elazığ polisi 21 bin adet kaçak ürün ele geçirdi

Elazığ'da polisin yaptığı çalışmada hap, krem, şurup, damla, solüsyonların da olduğu toplam 21 bin 636 adet kaçak ürün ele geçirildi.

Turizme kazandırılacak tarihi konak için 1,3 milyon lira ödenek çıktı

Elazığ'ın Ağın ilçesinde atıl vaziyette bulunan ve bir süre önce turizme kazandırılması için çalışma başlatılan 125 yıllık Ekrem İspir Konağı için 1 milyon 300 bin TL'lik ödenek çıktı.

Gaziantep'te polis memuru kavgayı ayırmak isterken şehit oldu

Gaziantep'te kavgayı ayırmak için gittiği olayda tabancayla vurulan 39 yaşındaki polis memuru Ekrem Kurtoğlu şehit oldu.

Tescilli tarihi konak turizme kazandırılacak

Elazığ'ın Ağın ilçesinde atıl vaziyetteki 125 yıllık Ekrem İspir Konağı'nın restore edilerek turizme kazandırılması için proje hazırlandı.