Küfür Haberleri

Küfür Haberleri

Otobüs 5 metre ileride indirdi diye kavga çıkarttı

Elazığ'da bir yolcu, belediye otobüsünün 5 metre ileride durması nedeniyle şoföre küfür etti. Sinirlerine hakim olamayan şoför ile yolcunun kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı.

Telefondaki tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 1 yaralı

Elazığ'da telefonda küfürleşen ve ardından buluşan grup arasında silahlı kavga çıktı. Olayda bir kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı.

Elazığ'da turisti ve yoldan geçen birini yaralayan suç makinesi tutuklandı

Japonya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan turisti kamp yaptığı Elazığ'da bıçaklayan şahıs, cezaevinden çıkar çıkmaz gece saatlerinde yolda ilerleyen birini pompalı tüfekle vurarak yaraladı. 9 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki şüpheli tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahıs adliye çıkışı gazetecilere küfürler ederek pişkin bir şekilde, 'Çek çek yakında da çek uzaktan da çek' dedi.

Bakan Akar'dan Yunan gazetesine tepki

Milli Savunma Bakanı Akar, Yunanistan'da Demokratia gazetesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ağır hakaret ve küfür içeren bir manşet kullanmasına tepki göstererek, 'Yunan makamlarınca gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılmasını bekliyoruz' dedi.

Edirne'de kavgada silahlar konuştu, 3 kişi yaralandı, 2 kişi tutuklandı

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen küfür etme kavgasında pompalı tüfekler konuştu. 3 kişinin yaralandığı kavgada, 2 kişi tutuklandı.

Küfür cinayetine 3 tutuklama

Adana'da küfür nedeniyle çıkan kavgada bir kişiyi öldürdükleri 2 kişiyi de yaraladıkları ileri sürülen 3 şüpheli tutuklandı.

Kendisine küfür eden arkadaşına kurşun yağdırdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi, kendisine küfür ettiği iddiasıyla yolunu kestiği şahsı 8 kurşunla ağır yaraladı.