Kullanan Haberleri

Kullanan Haberleri

ANA ARTERLERDE EDS KAÇINILMAZ

Teknolojinin kendilerine sunduğu nimetleri sonuna kadar kullanan trafikte kendini aslan zanneden şoförlerimiz var. 

WhatsApp kullananlar dikkat! Yargıtay'dan emsal karar! 

Yargıtay'dan WhatsApp kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiren emsal bir karar geldi. Adana'da görüşen bir ticaret davasında, WhatsApp yazışmaları, davacının elinde imzalı bir belge olmamasına rağmen delil olarak kabul edildi.

APP plakası olan sürücüler yandı!

Otomobil sahiplerini yakından ilgilendiren bir plaka düzenlemesi yılbaşından itibaren hayata geçirildi. Sahte plakaların üretimini engellemek adına, yeni tescil edilen veya plakasını yenileyen kişilere karekodlu plakalar sunulacak. Ayrıca otomobilinde APP plaka kullananlar ise ceza ile karşı karşıya kalacak

Prof. Dr. Yasemin Açık:  Tütün Kullananlar Çevrelerindeki Kişilerin Yaşam Hakkını Ellerinden Alıyor 

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü dolayısıyla açıklamada bulundu. Dünyada her yıl 1,2 milyon kişinin ‘pasif içicilik’ veya ‘pasif etkilenim’ olarak adlandırılan tütün dumanına maruz kalma nedeniyle hayatını kaybettiğini söyleyen Açık, “Tütün dumanında bulunan dört binden fazla kimyasal, çocukluk çağı kanserlerinden kalp krizine uzanan hastalıklara yakalanma riskini artırıyor. Tütün kullananlar, kullanmayanların da yaşam hakkının ellerinden alınmasına yol açabiliyor” dedi.  

Elazığspor'dan Büyükekşi'ye kutlama

TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda oy kullanan Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla TFF Başkanlığı'na seçilen Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulunda yer alan Nüket Küçükel Ezberci'yi kutladı.

Sosyal medya reklamlarını doğru kullananlar satışlarını arttırıyor

Özellikle pandemi döneminde etkin olarak vatandaşların karşısına çıkan sosyal medya reklamlarının, doğru yöntemlerle kullanıldığında satışları arttırdığı kaydedildi.

Yaban domuzunu gördü 'Pijamalarını giymiş' söylemi ile kahkahaya boğdu

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde vücudunda çizgiler bulunan yaban domuzunu gören vatandaş cep telefonuna sarıldı. Kayıt sırasında hayvanın peşinden koşan ve 'Pijamalarını giymiş' ifadesini kullanan vatandaş, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Satıcı: Esnafımızın takdirine saygı duyuyoruz

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, 15 Ocak Cumartesi günü seçimde oy kullanan esnaflara teşekkür ederek başkan seçilen Hakan Albayrak’a başarılar diledi.

Cumhurbaşkanından talepte bulunan kadınları, vali misafir etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talepte bulunan kadınları makamında ağırlayan Vali Erkaya Yırık, onların isteklerini dinledi. Oğlu için iş istediğini aktaran ve sosyal medyada heyecanla dile getirdiği talebini farklı amaçla kullananlara tepki gösteren 2 çocuk annesi Bedriye Fırat ise, 'Cumhurbaşkanımız yanıma geldi. Oğlumun işi yoktu ben de iş talebinde bulundum. Benim bir ihtiyacım yok, kocam emekli ve çok şükür evim de var. Çoğu dün yanlış anlamış. Allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun, aç değilim açıkta değilim' dedi.

Koronavirüse karşı gözlük takın

Doç. Dr. Göktuğ Demirci, 'Koronavirüse karşı göz hastaları özellikle kontakt lens kullananlar bu dönemde gözlükleriyle idare etmeli. Gözlüklerinde çok problem yoksa veya sadece hafif göz kızarıklığı varsa ve şikayetleri artmıyorsa çapaklanması, ağrısı, batması, bulanık görmesi yoksa mümkün mertebe virüs yükünün çok olduğu hastane ortamına girmekten kaçınmalı' dedi.

Valilikten otobüs kullanan çocukla ilgili açıklama

Adıyaman'da, 10 yaşındaki çocuğun yolcu otobüsü kullanması olayıyla ilgili Adıyaman Valiliği tarafından açıklama yapıldı.

O Hadisi Bir Kez Daha Hatırlattı

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve 50 Binin üzerinde takipçisi olan Vali Çetin Oktay Kaldırım, yaptığı paylaşımlarla büyük dikkat çekiyor. 

Uyuşturucu Madde Kullanan 12 Kişiye Adli İşlem Yapıldı

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında şehrin farklı noktalarında yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu Madde Kullanan 5 Kişiye İşlem Yapıldı

Elazığ'ın Ağın İlçesinde şüpheli görülen araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 5 kişiye işlem yapıldı. 

Toplu Taşıma Araçlarında Hijyen Çalışmaları

Elazığ Belediyesi, toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar için aldığı korumaya yönelik tedbirlerle güvenli ulaşım hizmeti için çalışmalarını sürdürüyor. 

Yöneticilerin kulağına küpe olsun

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve binlerce takipçisi olan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Uyuşturucu madde kullanan 6 şahsa işlem yapıldı

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Uygulamalarda ayrıca 6 şahsa uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

Elazığ'da 97 dilenciye 15 bin 708 lira ceza kesildi

Elazığ'da dilencilere yönelik çalışmada çoğunluğu çocuklarını kullanan 97 kişi yakalanarak, 15 bin 708 TL para cezası kesildi.

Başkan Şerifoğulları’ndan Vatandaşlara Önemli Uyarı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, dolandırıcılara karşı dikkatli olunmasını, belediye yetkililerinin ismini kullananlara itibar edilmemesini istedi.

Polis önce içiciyi, sonra uyuşturucu satıcısını yakaladı

Elazığ polisi, önce uyuşturucu maddeyi kullanan şahsı ardından da satışını yapan torbacıyı yakaladı. Evinden esrar, hap ve sentetik uyuşturucu çıkan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Jeneratör kullanan siteler dikkat

Trimbox Ceo'su Evren Yurttaş, elektirik git-gellerinde sitelerde büyük jeneratörlerdeki tehlikeye işaret etti.

Elazığ'da uyuşturucu kullanan genç hayatını kaybetti

Elazığ'da uyuşturucu hap kullanan 19 yaşındaki genç yaşamını yitirdi.