Külliye Haberleri

Külliye Haberleri

Erdoğan ve Bahçeli görüştü! 

Ankara'da sürpriz zirve sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 2024'ün ilk Cumhur İttifakı zirvesinde yerel seçimler masaya yatırıldı. Emeklilere de zam da bir başka gündem maddesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhtarlıklar yapılandırılsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'de muhtarlarla bir araya geldiği programda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya talimat vererek muhtarlıkların günümüz şartlarına uygun şekilde yeniden yapılandırılması için çalışmaların hemen gündeme alınmasını istedi.

Külliyede kritik toplantı!

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bugün toplandı. 

Açıkkapı: Şehrimize fayda sağlayacak her yatırımın takipçisi olacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Milletvekili olduğu dönemde Elazığ’a ve Harput’a kazandırdıkları Uluslararası Harput Diyanet Külliyesinin, şehrin kültürel ve ekonomik gelişimine önemli katkı sağladığını belirterek, Elazığ’a faydası olacağına inandıkları bu ve benzeri yatırımların şehre kazandırılması için gereken ne varsa yapacaklarını söyledi.

Milletvekili Bulut: Elazığ Harput Dini İhtisas Merkezimiz ziyaretçilerini bekliyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Harput’ta yapılan ve hizmet sürdürecek olan Harput Dini İhtisas Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Bulut, “Herkes ne kadar güzel bir proje yaptığımız takdir edecektir” dedi.

Başkan Şerifoğulları il genelindeki belediye çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde sürdürülen Belediye çalışmalarını ve Baskil’de yapımı devam eden Şehit Fethi Sekin Külliyesini yerinde görmek üzere bir dizi inceleme gezisinde bulundu.

Elazığ'da Şehit Fethi Sekin Külliyesi tamamlanıyor

Elazığ Belediyesi tarafından İzmir Adliyesi önünde şehit edilen kahraman polis Fethi Sekin anısına doğup büyüdüğü Baskil ilçesinin Doğancık köyünde yapımına başlanan külliye inşaatında sona gelindi.

Şehit Fethi Sekin Külliyesinin kaba inşaatı bitti

Elazığ Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Şehit Fethi Sekin Külliyesinin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı.

Şehit Fethi Sekin külliyesi bu yıl inşa edilecek

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada,projesi hazır olan Fethi Sekin Külliye inşasına ilişkin ihalenin 2021 yılı içerisinde yapılarak inşa çalışmalarının yıl içerisinde tamamlanmasının planlandığı bildirildi.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Elazığ Belediyesi ve Bizim Külliye Dergisi tarafından hikâye yazma geleneğine teşvik etmek ve yeni nesillerin yazma eylemiyle daha yakın bir bağ kurmasına katkı sağlamak için düzenlenen 2. Dede Korkut Uluslararası Hikâye Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ne bakanlıktan ödenek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, cesareti ve kahramanlığıyla adından söz ettiren şehit polis memuru Fethi Sekin adına Baskil ilçesinde yapmayı düşündükleri külliye için Kültür ve Turizm Bakanlığından ödenek ayrıldığını açıkladı.

Şerifoğulları: Şehit Fethi Sekin Külliyesini Mutlaka Yapacağız

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehit polis memuru Fethi Sekin adına Baskil ilçesinde yaptırılan ancak yarım kalan külliyeyi tamamlamayı arzuladıklarını ancak ellerinde olmayan sebeplerle çalışmalara başlayamadıklarını kaydetti.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi 5 Ocak 2020'de bitecek

İzmir'de şehit düşen polis memuru Fethi Sekin için memleketi Elazığ'da başlanan ancak bir süredir duran külliye inşaatı ile ilgili Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı açıklama yaparak, esnafın borcunun 40 gün içinde ödeneceğini ve yeniden külliye inşaatında çalışmalar başlanarak 5 Ocak 2020 tarihinde biteceğini söyledi.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi'nde inceleme

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehit polis memuru Fethi Sekin adına Baskil ilçesinde yapımına başlanılan ancak yarım kalan külliyede inceleme de bulundu.

Şehit Fethi Sekin'in babası: 'Şehit oğlum üzerinden siyaset yapılmasını doğru bulmuyorum'

Oğlu üzerinden siyaset yapılmasını doğru bulmadığını belirten şehit polis Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, tek isteğinin külliyenin oğluna yakışır şekilde yapılması olduğunu söyledi. Hem Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na hem de CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a teşekkür eden baba Sekin, temennisinin de külliyenin biran önce yapılması olduğunu dile getirdi.

Yarım kalan külliye inşaatı MHP, AK Parti ve CHP'yi karşı karşıya getirdi

İzmir'de şehit düşen polis memuru Fethi Sekin için memleketi Elazığ'da yapımına başlanan ancak yarım kalan külliye nedeniyle AK Parti, MHP ve CHP karşı karşıya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in külliye yapımını üstlendiğini açıklamasının ardından Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da belediye olarak kendilerinin üstlendiğini duyurdu.

Şehit Babası Sekin'Külliyeye sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum'

Şehit Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un devreye girmesiyle yarım kalan külliyeye sahip çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le telefonda görüşerek teşekkür etti.

Milletvekili Erol devreye girdi, yarım kalan şehit Fethi Sekin Külliyesi tamamlanacak

Yarım kalan Şehit Polis Fethi Sekin külliyesine giden CHP Elazığ Millletvekili Gürsel Erol, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le görüştüğünü ve külliyenin yapımını üstlendiğini açıkladı.

Hamidiye Camii ve Külliyesi yardım bekliyor

Elazığ’da Abdullahpaşa Mahallesi’nde 1.300 metrekare alan üzerine inşa edilen Hamidiye Camii ve Külliyesi yardım bekliyor.