Kurban Satış Haberleri

Kurban Satış Haberleri

Elazığ Belediyesi, kurban satış ve kesim noktasında hazırlıklarını tamamladı

Elazığ Belediyesi’nin tek satış ve kesim yeri olan kurban satış ve kesim noktasında, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklar tamamlandı.

Elazığ Belediyesi, kurban satış ve kesim alanını açıkladı

Elazığ Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban satış ve kesim alanını açıkladı. Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Şehirler Arası Otobüs Terminali yanında bulunan 15 dönüm alan üzerine kurban satış ve kesim alanı oluşturulduğu bildirildi.

Kurban Satış ve Kesim Alanı Hazır

Elazığ Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram yaşamalarına katkı sağlamak amacıyla hazırlıklarını tamamladı.

Kurban Satış ve Kesim Yerlerinde Hazırlıklar Sürüyor

Elazığ Belediyesi pandemi tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı 2020 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliği çerçevesinde yürüttüğü Kurban Bayramı hazırlıklarını sürdürüyor. 

Kurban Satış Ve Kesim Noktaları Belli Oldu

Elazığ Belediyesi, vatandaşların kurban ibadetlerini sağlıklı bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için kesim ve satış noktalarını belirledi. Belirlenen alanlarda belediyenin ilgili müdürlükleri hızlı bir şekilde çalışmalarını başlattı. Belirlenen noktalar şu şekilde; 

Elazığ'da hayvan satış ve kesim yerleri temizlendi

Elazığ'da kurban satış ve kesim yerleri temizlendi.

Zabıtadan kurban denetimi

Elazığ'da zabıta ekipleri kurban satış ve kesim yapılacak noktaları denetledi.

Elazığ'da Kurban Bayramı hazırlığı

Elazığ Belediyesi tarafından, kentte kurban satış ve kesim yerlerinin belirlendiği bildirildi.