Kurulacak Haberleri

Kurulacak Haberleri

Kültür Park Mamurat'ül Aziz Salonunda iftar sofrası kurulacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ’da Kültür Park Mamurat'ül Aziz salonunda iftar sofrası kurulacak. Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı,"Ramazan ayı boyunca iftar sofralarıyla vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız" dedi.

Elazığ’da 6. noter nerede kurulacak 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve il Başkanı Şerafettin Yıldırım imzalı yayınlanan açıklamada Elazığ’a Altıncı Noterin Güneykent Mahallesi’nde kurulacağını duyurdular. 

Başkan Telçeken: Yeni sanayi sitesi şehrimize değer katacaktır 

Elazığ’da kurulacak yeni sanayi sitesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği Başkanı Tugay Telçeken, mevcut sanayi sitesi bölgesi alanının taşınma sonrasında şehrin doğusunda yeni yaşam alanlarının oluşacağını kaydetti. 

Milletvekili Erol: GES sorununuzun çözümü ile ilgili önerileri seçim bildirgemize koyduk

GES projesi ile ilgili önce teşvik edilen daha sonra çıkarılan yönetmelikle mağdur edilen yatırımcıları ziyaret eden Milletvekili Erol, buradaki ilgili kişilerin yaşadıkları sorunları dinledi. Daha önceden de mağdur yatırımcılarla birebir görüşerek onların sorun ve taleplerini ilgili yerlere ileten Milletvekili Erol, yaratılan mağduriyetin giderilmesi ve yatırımcıların doğal hakkı olan konuyu Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın’a da iletti.  Milletvekili Erol, seçimi kazandıkları takdirde sorunun çözümü için bir haftalık süre içerisinde kurulacak olan kabinede Enerji Bakanları Ahmet Akın’ın ilk çözeceği konu alacağını kaydetti.  

Elazığ Belediyesi’nden Konteyner Kent kurulumuna destek 

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde AFAD öncülüğünde kurulacak olan konteyner kent çalışmalarında Elazığ Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Elazığ Kent Konseyi bünyesinde 'Çocuk Meclisi' kurulacak

Elazığ Kent Konseyi'nde gerçekleştirilen Yürütme Kurulu toplantısında konsey bünyesinde 'Çocuk Meclisi' kurulacağı açıklandı.

Elazığ Belediyesi'nden jeotermal sera yatırımı

Elazığ Belediyesi tarafından Cip Köyü Jeotermal Kaynak Suyu Sahası'nda, 15 bin metrekarelik alanda kurulacak jeotermal sera alanında çalışmalar devam ediyor.

İş yerlerini ikinci el eşyalarla doldurdular, öğrencilerin kente gelmesini beklemeye başladılar

Elazığ'da yaşanan deprem ve pandemiden dolayı uzunca bir dönem kapalı olan üniversitelerin açılmasına bir hafta kala spotçular ve ikinci el eşya satan esnaf, iş yerlerini yeni kurulacak ev eşyaları ile doldurarak öğrencilerin gelmesini beklemeye başladı.

Karakoçan ilçesine güneş enerji santrali kurulacak

Elazığ'ın Karakoçan ilçesine Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurulacak.

FÜ'de Tarım ve Gıda Meslek Yüksekokulu kurulacak

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Tarım ve Gıda Meslek Yüksekokulu kurulması için gerekli çalışmaları başlattıklarını, bu yönde hazırlanan başvuru dosyasının Fırat Üniversitesi Senatosu tarafından onaylandığını YÖK'e başvurusunun yapılacağını aktardı.

Elazığ'da yeni bir mahalle kurulacak

Elazığ'da yeni bir mahalle kurulacak. Elazığ'a yeni bir vizyon katacak olan mahallenin proje hazırlıklarına başlandı. 

Bakan Soylu, konteyner kent kurulacak alanı inceledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'daki depremzedeler için konteyner kurulacak alanda incelemelerde bulundu.

Elazığ'da Mobilya Kent Kurulacak

Elazığ'da Mobilya Kent Projesinin kurulumuna yönelik çalışmalarını sürdürüyor.