Kurum Ve Kuruluşlar Haberleri

Kurum Ve Kuruluşlar Haberleri

İşçi alımının kura sonuçları açıklandı

Elazığ'da kamu kurum ve kuruluşlarında Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 150 işçi alımı için kura çekilişi yapıldı.

Septioğlu: Artık Vakit Geldi, Değişimi Elazığ’dan Başlatıyoruz

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşları ile esnaf ziyaretlerini sürdürürken vatandaşlarla bir araya gelmeye de devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Septioğlu, Kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.

Kamuya şehit yakını, gazi ataması gerçekleşecek 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapılacak. 

İYİ PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAYI YÜKSEL ERCAN: “YENİ SANAYİ SİTESİNİNİN YAPIMI İYİ PARTİ’YE NASİP OLACAK”

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan, kamu kurum ve kuruluşları yanında esnaf ve vatandaşlarımızla da bir araya gelmeye devam ediyor.

Keleş: 14 Mayıs Cumhur İttifakının zafer günü olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Elazığ’da eğitime 2 gün kar engeli

Elazığ’da etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 6 Şubat Pazartesi günü itibariyle okullar 2 gün süreyle tatil edildi. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacak.

Kurum ve kuruluşlar arası masa tenisi Türkiye Şampiyonası sona erdi

Elazığ'da geçtiğimiz cumartesi günü başlayan kurum ve kuruluşlar arası masa tenisi Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Elazığ'da yapılacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın girişimleri sonucu Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nın Elazığ'da yapılacağı bildirildi.

Elazığ'da masa tenisi turnuvası sona erdi

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Elazığ Belediyesi masa tenisi turnuvasında sona gelindi

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen kurum ve kuruluşlar arası masa tenisi turnuvası sona eriyor.

Elazığ'da Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Girişler HES Kodu İle Yapılacak

Elazığ Valiliği, 29 Eylül Pazartesi gününden itibaren tüm kamu kurum ve kuruluşlarına girişlerin HESKodu ile yapılacağını duyurdu. 

Depremzedelere derneklerin yardımları sürüyor

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında kurum ve kuruluşların yanı sıra derneklerin de depremzedelere yönelik ciddi oranda katkıları devam ediyor.

Elazığ Revizyon İmar Planı Masaya Yatırıldı

Elazığ Belediyesi tarafından, 2016 yılında hayata geçirilen Revizyon İmar Planında yapılacak değişikliğe ilişkin STK kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle bir görüşme gerçekleştirildi.