Kutlama Haberleri

Kutlama Haberleri

Harput’ta çevre temizliği etkinliği düzenlendi

“Hepimizin Bir Dünyası Var” sloganı ile bu yıl kutlamaya devam eden çevre haftası etkinlikleri kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Elazığ’ın gözbebeği Harput’u çöplerden arındırdı.

Işıkver’den, Elazığspor taraftarlarına yeni bir jest

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor’un şampiyonluk kutlamalarına katılacağını belirtirken, taraftar gruplarına daha önce yol harcırahı olarak ödediği 250 bin TL’den ayrı olarak 250 bin TL daha ödeyeceğini duyurdu

Elazığspor’un kutlama programı belli oldu

Elazığspor’da şampiyonluk kutlamaları çarşamba günü gerçekleştirilecek. İstanbul Rams Park stadyumunda oynanan final karşılaşmasında 52 Orduspor’u 3-0’lık net sonuçla geçerek adını 2. Lige yazdıran bordo beyazlı takımımıza müsabakanın ardından izin verilmişti.

Elazığspor için karşılama töreni yapılacak

Şampiyon Elazığspor’un ilimizde görkemli bir şekilde karşılanması ve kutlamalarının yapılması için hazırlıklar başladı.

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 100. Yılı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde büyük bir coşku ile kutlandı

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel bireyler, Cumhuriyetin 100. yılına özel kutlama programı düzenledi. Özel bireyler düzenlenen programda hazırladıkları birbirinden güzel etkinlikleri izleyicilere sundu.

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları iptal edildi 

Elazığ Valiliğinin düzenleyeceği 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları Gazze’de yaşanan olaylar nedeniyle iptal edildi. 

Arslan'dan Hisarcıklıoğlu'na Kutlama

Geçtiğimiz dönem Elazığ TSO Başkanlığını başarı ile sürdüren ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Yurt dışı organizasyonlarında çeşitli görevler alan Asilhan Arslan'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TOBB Genel Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ederek, 'Sayın Genel Başkanımızı, Türk iş dünyası için son derece önemli olan yeni görevi nedeniyle tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Başkan Eker: Din görevlilerinin faaliyet alanı hayatın bütün alanlarıdır

Diyanet Sen Elazığ Şube Başkanı Yusuf Eker, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Eker, haftanın din görevlileri odaklı kutlanması gerektiğini vurguladı.

Yüzde 120’lik zamma davullu karşılama

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, çalışanlarına yüzde 120 zam yapınca, personeli de davullu ve klanertli kutlama düzenledi.

Bahçeci: 30 Ağustos bir direniş ve dirilişin adıdır

Hak-İş Elazığ İl Başkanı ve Hizmet- İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ülkemizin özgürlük temellerinin atıldığı ve yurdumuzun düşmanlardan kurtulduğu 30 Ağustos şanlı zaferinin 101. Yılını kutlamanın mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden Hak-İş Elazığ Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, mesajında şu görüşlere yer verdi.

Çevre Haftası etkinlikleri başlıyor 

Elazığ Belediyesi, 5-11 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre Koruma Haftası kapsamında doğayı korumak ve vatandaşlarda çevre bilinci oluşturmak üzere bir dizi kutlama etkinlikleri gerçekleştirecek. 

Elazığlı iş adamı, Erdoğan için 20 adak kurbanı kesti 

Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşların güvenini tazeleyerek yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için Elazığlı iş adamı Hakan Fırdolaş, 20 koyunu keserek sevinç kutlaması yaptı.   

Başkan Şerifoğulları’ndan 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü kutlama mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çoban’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Hazarsam Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çoban “Dünya Kadınlar Günü, İçi Boş ve Sembolik Mesajlarla Değil, Hakkı Verilerek Kutlanması Gereken Bir Gündür” diyerek mesajında şunları söyledi.

İl protokolünden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları

Elazığ İl Protokolü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

İl protokolünden Berat Kandili mesajları

Elazığ il protokolü berat Kandili dolayısıyla kutlama mesajları yayımladı.

Vali Ömer Toraman’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

Kavga ihbarına giden jandarmaya pastalı kutlama

Elazığ'da 12 Kasım Uzman Çavuşlar günü nedeniyle vatandaşlar, kavga ihbarında bulunduktan sonra olay yerine jandarma ekiplerini konfeti ve pasta ile karşıladı.

Karakoçan'da ilköğretim haftası kutlandı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle ilköğretim haftası kutlama programı düzenlendi.

Elazığ'da mezun olan yabancı uyruklu 100 öğrenci şiir gecesinde buluştu

Elazığ Fırat Üniversitesinden mezun olan yabancı uyruklu 100 öğrenci, şiir gecesi programında aileleriyle birlikte bir araya gelerek kutlama yaptı.

Elazığspor'dan Büyükekşi'ye kutlama

TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda oy kullanan Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla TFF Başkanlığı'na seçilen Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulunda yer alan Nüket Küçükel Ezberci'yi kutladı.

Kavga ihbarına giden jandarmaya sürpriz kutlama

Elazığ'ın Yazıkonak beldesinde kavga ihbarına giden jandarma ekiplerine pasta sürprizi yapıldı.

'Olay var' ihbarıyla yurda giden polislere üniversiteli gençlerden sürpriz kutlama

Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Elazığ'da bir öğrenci yurdunda kalan öğrenciler polislere Yurtta olay var diyerek ihbarda bulundu. Olay yerine intikal eden ekipler meşalelerle karşılandı.

Elazığspor 55 yaşında

Elazığspor, 55. yılını kutlamanın heyecanını yaşıyor.

Okuma yazma öğrenen down sendromlu Mustafa'ya davullu klarnetli kutlama

Elazığ'da okuma yazma öğrenen down sendromlu Mustafa Ülgen için davullu klarnetli kutlama düzenlendi. Mustafa, arkadaşlarıyla birlikte önce pasta kesti ardından çiftetelli oynayıp halay çekti.

İş insanı Demirci'den anlamlı kutlama

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Veysel Demirci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Hicret Mahallesi'ndeki bayanlarla bir araya geldi.

Elazığ'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98'inci yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Elazığ'da coşkulu Nevruz kutlaması

Elazığ'da pandemi tedbirleri altında düzenlenen Nevruz kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

Rusya’da yeni yıl kutlamalarında atılan havai fişekler orman yangınına neden oldu

Rusya'nın güney bölgesinden yeni yıl kutlamalarında atılan havai fişekler nedeniyle çıkan orman yangınları nedeniyle 5 bin 500 hektar ormanlık alan küle döndü.

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, bugün Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.