Lgs Haberleri

Lgs Haberleri

Aksu, LGS tercihlerinde dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladı

Kurs-Der Başkanı Veli Aksu, liselere giriş sınav sonuçlarının açıklanması ve tercih döneminin başlaması ile öğrencilerin tercihlerinde dikkat etmesi gereken hususlara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

LGS sonuçları açıklandı! 

LGS sınavı sonuçları açıklandı.  Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları, "https://www.meb.gov.tr" adresinden öğrenilebilecek. Yerleştirme sonuçları ise 22 Temmuz'da açıklanacak.

LGS Türkiye ikincisi Yazar’ın eğitim masraflarını iş insanı Merve Mermer karşılayacak

Elazığ’da çobanlık yaparak LGS Türkiye ikincisi olmayı başaran Muhammet Halil Yazar’ın eğitim masraflarını Elazığlı Ralli Pilotu ve iş insanı Merve Mermer üstlenecek.

LGS sonuçları açıklandı! 

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçlarını, http://www.meb.gov.tr internet adresinden açıkladı.

LGS sonuçları açıklandı! 

Liselere Giriş Sınavı (LGS' kapsamındaki Merkezî Sınav Sonuçları açıklandı. 4 Haziran 2023 tarihinde LGS kapsamında gerçekleştirilen "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav" sonuçları nasıl öğrenilir?

Elazığ'da LGS heyecanı başladı, öğrenciler içeride aileler dışarıda ter döktü

Elazığ'da Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) öğrenciler içeride aileler ise dışarıda ter döktü.

Ülkü Ocaklarından LGS deneme sınavı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından BİLGİOCAK’TA eğitim portalı üzerinden Türkiye Geneli Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS deneme sınavı yüksek bir katlımla gerçekleşti.

Türk Kızılayı'ndan dezavantajlı öğrencilere ücretsiz eğitim desteği

Türk Kızılayı Elazığ Şubesi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirip kurs merkezi açarak, LGS'ye girecek 20 dezavantajlı öğrenciye ücretsiz eğitim vermek için hazırlıklarını tamamladı.

Okul Destek Projesiyle tanıştı, LGS'den 464 puan alarak Fen lisesine yerleşti

Elazığ'da 14 yaşındaki Batın Kırtay, Okul Destek Projesi kapsamında aldığı destekle girdiği LGS'de 464.5 puan alarak Fen lisesine yerleşti.

Mustafa Kemal Ortaokulu'ndan büyük başarı

Elazığ merkez Mustafa Kemal Ortaokulu 2020 LGS'de büyük başarıya imza attı.

En Güzel Doğum Günü Hediyesi

2020 Yılı Liselere Geçiş Sınavında (LGS) tüm soruları doğru cevaplandırarak birinci olan Sudenaz Yıldız, birincilik haberini doğum gününde öğrendi. Yıldız, birincilik haberinin en güzel doğum günü hediyesi olduğunu söyledi. 

Elazığ'da 12 Bin 391 Öğrenci LGS'ye girdi

Elazığ'da Liselere Geçiş Sınavı, 135 sınav merkezinde gerçekleştirildi. Sınava 12 Bin 391 öğrenci katıldı.

LGS’ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Elazığ Belediyesi 20 Haziran günü,  birinci oturumu 09.30’da, ikinci oturumu 11.30’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrenciler için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. 

Vali Kaldırım, LGS birincileriyle bir araya geldi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Liseye Geçiş Sınavından (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına giren öğrencilerle bir araya geldi.

Tunceli, LGS’de Türkiye ikincisi oldu

Tunceli, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre 43,35 toplam net ortalaması ile Muğla'nın ardından Türkiye ikincisi oldu.

LGS Türkiye birincisi devlet okulundan

1 Haziran 2019 da yapılan LGS sınav sonuçları açıklandı. 1 milyon 29 bin 555 öğrencinin girdiği LGS sınavında birinci Bursa'dan çıktı. Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu (KTSO) öğrencisi Özge Güler, LGS'de sorulan 90 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puanla birinci oldu.