Lider Haberleri

Lider Haberleri

Abluka Taraftar Grubu’ndan teşekkür

Abluka Taraftarlar Grubunun Nazilli Spor Maçında hazırladıkları Narin Güran pankartı ulusal ve yerel basında büyük yankı uyandırdı. Abluka Taraftarlar Grubu Lideri Nahit Karaçalı kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

Haniye’nin vasiyeti Elazığ’da yerine getirildi

Hamas Lideri İsmail Haniyeni’nin vasiyetini yerine getirmek için tüm Türkiye genelinde STK’ların düzenlediği programla binlerce kişi sokaklara döküldü. Elâzığ’da da El Aksa Platformu tarafından program düzenlendi.

TOGG, mayısta da liderliğini sürdürdü

TOGG, Türkiye elektrikli otomobil pazarında mayıs ayında 4 bin 140 satışla, lider marka olmaya devam etti.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasındaki kritik görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti. Özel’i genel merkez kapısında AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı.

DEM Parti kapatılacak mı?

Adalet Bakanı Tunç, 23 Nisan nedeniyle düzenlenen resepsiyonda MHP Lideri Bahçeli'nin "DEM Parti'ye kapatma davası açılması" çağrısına ilişkin soruya "Eğer hukukta bir suç işlenmişse, bir Anayasa, kanun ihlali varsa orada yetkili makamlar devreye girer, gereğini yapar." dedi.

Sadak: Erbakan Hocamızı şükranla anıyoruz    

Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak,  Milli Görüş Lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Necmettin Erbakan’ın 13.  vefat yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Erdoğan ve Bahçeli görüştü! 

Ankara'da sürpriz zirve sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 2024'ün ilk Cumhur İttifakı zirvesinde yerel seçimler masaya yatırıldı. Emeklilere de zam da bir başka gündem maddesi...

Açıkkapı: Hedefimiz tüm alanlarda dünya liderliğidir 

AK Parti Elazığ Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmekte olan Milli Savunma Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar  Bakanlığının 2024 yılı bütçesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek liderliğindeki ekonomi yönetimi, enflasyonla mücadelede kredi kartlarıyla harcamaya fren getirebileceğinin sinyalleri verilmişti. Mehmet Şimşek’in bu açıklamaları ardından kredi kartıyla taksitli alışverişlere önlem getirilmesi beklentisi oluştu. BDDK verilerine göre kredi kartı borçlarının yarısı taksitli harcama olarak yapıldı. Perşembe günü açıklanacak Merkez Bankası faiz kararı ile de kredi kartı faiz oranlarının yeniden değişmesi an meselesi…

Akıncı Reisi Abdulhavap Demirel’e vefa programı

Geçtiğimiz gün İstanbul’da vefat eden Akıncı Gençlik liderlerinden Abdulvahap Demirel için vefa programı düzenlenecek.

Elazığ’ın en gelişmiş ilçesi belli oldu 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dile getirdiği 19 yeni il önerisi için çalışmalar devam ediyor. Belirlenen kriterleri karşılayan 19 ilçe il olacak. Bununla birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2022 yılında hazırlanan İlçelerin Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırması yeniden gündeme geldi. Açıklanan verilerde Elazığ'da merkez ilçe hariç diğer ilçelerin neredeyse tamamı az gelişmiş ilçeler arasında yer aldığı görüldü. 

Nazırlı: Elazığ, Türkiye Yüzyılına büyük destek verecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye Yüzyılının eser ve hizmet siyaseti üzerinden yükseleceğini belirterek; “14 Mayıs’ta Türkiye yüzyılı için yarın değil, hemen şimdi diyen Elazığlı vatandaşlarımız, AK Parti’nin ve onun liderinin davasının yanında olduklarını net bir şekilde gösteriyor.” dedi.

Elazığ, liderini bekliyor!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Elazığ’a geliyor. 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala ülke genelindeki mitinglerini sürdüren Erbakan, 5 Mayıs Cuma günü saat 17’de Hünkar Mahfili Elazığ’da düzenlenecek olan mitinge katılacak.

Başkan Şerifoğulları: İstikbalimizin korunması ve güçlü bir gelecek için her şeyden önce sağlam bir duruş ve güçlü bir lider diyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri'ne sayılı günler kala milletvekili adayları ile birlikte ziyaretlerine devam ediyor.

Prof. Dr. Yasemin Açık Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını arasında yer aldı

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı olan Prof. Dr. Yasemin Açık, Fortune Türkiye Dergisi’nin “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesinde yer aldı. Sürdürülebilirliği tüm iş yapış biçimlerine adapte eden, geleceği ve dönüşümü iyi okuyabilen kadın liderlerden oluşan “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesinde yer almaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Açık, “Şehrim, bölgem ve ülkem için çalışmaya, üretmeye, emek vermeye, topluma katkı sağlamaya devam edeceğim” dedi. 

Erol: Genel Başkanımız liderlerle birlikte 8 Mayıs'ta Elazığ'a gelecek

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 8 Mayıs'ta Elazığ'a geleceğini açıkladı.

Milletvekili Demirbağ: Allah'a şükür Recep Tayyip Erdoğan gibi liderimiz var 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ İzzetpaşa Kız Öğrenci Yurdu'ndaki depremzedelerle bir araya gelerek taleplerini dinledi. Talepler noktasında gerekli girişimleri gerçekleştireceklerini ifade eden Milletvekili Demirbağ; "Deprem, sadece bir ilde meydana gelseydi bu kadar ağır bir yükle karşılaşılmazdı. Deprem tam 11 ili etkiledi. Ancak Allah'a şükür, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanımız ve liderimiz var. Bütün dünya, "Türkiye bu felaketin altından kalkamaz" derken Devletimiz bütün çalışmaları tek tek gerçekleştiriyor" dedi. 

Destici'den, Meral Akşener yorumu

Seçime sadece aylar kalan 6'lı masadan kalkan İyi Parti Lideri Meral Akşener siyaset gündemini de fena karıştırdı. Akşener'e bir yorum da BBP lideri Mustafa Destici'den geldi.

Kılıçdaroğlu bugün adaylığını açıklayacak! 

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Altılı Masa'yı terk etmesinin ardından 5'li Masa haline gelen Millet İttifakı ortakları bugün Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde tekrar toplanıyor. 5'li Masa toplantısının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Saadet Partisi'nin önünde Cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması bekleniyor.

5 lider bir araya geldi, kritik görüşme başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecine ilişkin açıklamaları üzerine CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi genel başkanları olağanüstü toplandı.

Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dün ilk kez cumhurbaşkanı adaylığı için sinyal ermiş ve "Altılı Masa liderlerinin ortak kararı olursa görev olarak kabul ederim" demişti. Mansur Yavaş bugün de adaylık konusunda konuştu: "Sayın Genel Başkanımız ve Sayın Akşener'in rızasıyla yapılmayan hiçbir şeye girmem."

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Merhum Hocamızı rahmetle anıyoruz

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, ömrünü davasına ve ülkesine adayan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefat yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erdoğan açıkladı! Bugün evinde ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüşecek. Görüşmede seçim süreci, yasal düzenlemeler gibi konuların ele alınması bekleniyor.

Elazığ’daki hak sahipleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

24 Ocak Elazığ depreminin ardından inşa edilen köy konutları ve TOKİ konutlarındaki vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Bu Milletin, mazlum insanların, Müslümanların umudu olan liderimiz Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.” dedi. Konutlarından memnun olduklarını ifade eden hak sahibi vatandaşlar ise; “Allah, Cumhurbaşkanımızın ömrünü uzatsın.” İfadesinde bulundu.

Bahçeli: Mayıs ayında bu işi bitirelim

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim tarihi hakkında, 'Gazi Meclisimiz, konuşarak, uzlaşarak, anlaşarak hem birlikte Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim' dedi.

Bahçeli: Mayıs ayında bu işi bitirelim 

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim tarihi hakkında, "Gazi Meclisimiz, konuşarak, uzlaşarak, anlaşarak hem birlikte Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim" dedi. 

Bayraktar, nasıl engellendiklerini anlattı!

Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programında İHA ve SİHA'lara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bayraktar, " İlk TB-1'i geliştirdiğimizde engellemeye çalıştılar. 4-5 yıl oyalandık" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: 'Cumhurbaşkanımızın adeta ağzına bakan ve bu kişi ne diyecek diye bekleyen bir dünya var'

Elazığ'da tarım sektörü temsilcileriyle bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 'Cumhurbaşkanımızın adeta ağzına bakan ve bu kişi ne diyecek diye bekleyen bir dünya var. Tahıl koridoru bir lider diplomasisinin, Türkiye'nin dengeli ve tutarlı dış politikasının, taraf tutmamak adına cumhurbaşkanımızın söylediklerinin bir sonucudur' dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, adının verildiği hatıra ormanına fidan dikti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ mitingi sonrası adının verildiği hatıra ormanına fidan dikti.

TKBL: Elazığ İl Özel İdare: 78 - Tarsus Belediyesi: 64

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 8. Haftası'nda Elazığ İl Özel İdare, lider Tarsus Belediyesi'ne ilk yenilgisini yaşattı.