Lise Öğrencileri Haberleri

Lise Öğrencileri Haberleri

Erol’dan, eğitimde tasarrufa sert tepki!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği’nde yapılan değişiklik, 1 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeye göre, Elazığ’ın uzak köylerinde yaşayan lise öğrencileri için uygulanan taşımalı eğitim hizmeti sona erdirildi. Bu karar, özellikle kırsal bölgelerdeki aileler ve öğrenciler için büyük bir endişe kaynağı oldu.

Gençler, Şehit Polis Fethi Sekin'in kahramanlığını anlatmak için yarışacak

Elazığ'ın Baskil Kaymakamlığınca hayata geçirilen proje kapsamında İzmir Adliyesi önünde 6 yıl önceki terör saldırısında kahramanlığıyla çok sayıda insanın hayatını kurtaran şehit polis memuru Fethi Sekin'in anısına 81 ildeki lise öğrencileri arasında kompozisyon yarışması düzenlendi.

Lise Öğrencileri Fırat Üniversitesi’ni gezdi

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Fırat Üniversitesi’ni lise öğrencilerine tanıtmak amacıyla başlatılan “Fırat’ta Bir Gün” etkinliği kapsamında 3 lise daha Fırat Üniversitesi’ni gezdi. Şuana kadar toplamda 11 lise Fırat Üniversitesi’ni ziyaret etti. 

Elazığ'da öğrencilerden anlamlı etkinlik

Elazığ'da lise öğrencileri toplantıya gelen velilerin kan şekeri, ateş ve tansiyonlarını ölçerek bilgilendirmede bulundu.

Fırat üniversitesi, lise öğrencilerini ağırladı

Fırat Üniversitesi (FÜ) Şanlıurfa Ceylanpınar İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı.

Fırat Üniversitesi, lise öğrencilerini ağırladı

Elazığ Şehit Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri meslek tercihlerine yardımcı olması amacıyla Fırat Üniversitesini gezdi.

Başkan Çadırcı, lise öğrencilerini unutmadı

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Genç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine sınavlara hazırlık ve kaynak kitap gönderdi.

Lise öğrencileri Fırat Üniversitesini gezdi

Elazığ Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu son sınıf öğrencileri, meslek tercihlerine yardımcı olması amacıyla, Fırat Üniversitesi’ni gezdi.

Elazığ'da öğrenciler ürettikleri drone ile birinciliği hedefliyor

Elazığ'da lise öğrencileri, tasarladıkları drone ile Gaziantep'te 16-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek TÜBİTAK Liselerarası İHA Yarışması'nda sabit kanat kategorisinde şampiyonluğu hedefliyor.

Elazığ'da öğrencilere sağlık semineri

Elazığ'da lise öğrencilerine yönelik bağımlılık konularında sağlık semineri verildi.

Kız meselesi yüzünden çıkan kavgada bir öğrenci bıçaklandı

Avcılar'da lise öğrencileri ile bir grup genç arasında 'kız meselesi' yüzünden tartışma çıktı. Okul çıkışına gelen grup ile lise öğrencilerinin kavgasında bir öğrenci karnından bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı.

Lise öğrencileri, Fırat Teknokent'i gezdi

Bingöllü lise öğrencileri, 'Gençlik Çalıştayı' Projesi kapsamında Elazığ'a gelerek Fırat Teknokent'i gezdi.