Listeleri Haberleri

Listeleri Haberleri

Zam yağmuru devam ediyor! Zamlardan çayda nasibini aldı

Çaykur, kuru çay fiyatlarına yüzde 24 zam yaparak yeni fiyat listelerini toptan satış şirketlerine gönderdi.

Elazığ Belediye Başkanlığı için kaç aday yarışacak? 

Yerel seçim için geri sayım devam ederken, seçime katılacak adayların kesin listeleri belli oldu. Elazığ Belediye Başkanlığı için kimler hangi partiden seçime girecek? 

Yurt içi seçmen listeleri askıya çıkıyor! 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçim takviminin belli olmasının ardından seçmen listeleri bugün itibariyle askıya çıkarılacak.

1 Ocak'tan itibaren 5 yeni uygulama hayata geçiyor 

Yeni yılla birlikte konut kiralamalarına 'Airbnb' düzenlemesinden restoran ve kafelerde fiyat listelerinin giriş kapılarında ya da masalarda görünür şekilde olmasına kadar bir dizi yenilik hayata geçecek.

CHP Elazığ Milletvekili aday listesi belli oldu!

CHP’nin Elazığ Milletvekili adayları belli oldu. CHP’nin Elazığ listelerinde ikinci sırada Saadet Partisi, üçüncü sırada ise DEVA Partisi adayı yer aldı. 

MHP’de heyecanlı bekleyiş!

MHP 9 Nisan'ı beklemeden 7 Nisan Cuma Günü listeleri YSK'ya teslim edecek.

AK Parti'nin milletvekili aday listesi sızdı iddiası!

AK Parti'nin milletvekili aday listesinin sızdığı iddia edildi. Hangi bakan hangi şehirden aday gösterildi? AK Parti listelerine giren tescilli Türkiye güzeli kim?.. Alparslan Türkeş'in oğlu aday listesinde birinci sıraya yerleşti. Ağrı Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Savcı Sayan, İzmir'den 6. sıraya konuldu.

YRP, Aday Adayları İle 3 Nisan'a kadar mülakat yapacak

Yeniden Refah Partisi, milletvekili aday listelerinin belirlenmesine yönelik çalışmalarına başladı. Bu bağlamda milletvekili adaylığı için yüz yüze mülakatlar başladı.

Sivas Büyük Birlik Partisi’nden sürpriz aday adayı

 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde Aday adaylıklarında başvuru süreleri tamamlanırken, birbirinden farklı ve dikkat çekici isimlerde aday adaylığı listelerinde yerini aldı. Bu isimler arasında dikkat çekenlerden biri de, Büyük Birlik Partisi MKYK Merkez Karar Asil Üyesi İş İnsanı Sivaslı Uğur Karaca oldu. Yıllarca Uşak ve Ankara’da Birlik Partisi, Alperen Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev yapan Uğur Karaca, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin davetiyle Büyük Birlik Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyeliğine seçilmişti.

Seçmen listeleri askıya çıktı 

14 Mayıs seçimleri sürecinde yarın yeni bir aşamaya geçiliyor. Buna göre Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle seçmen listeleri bugün ilçe seçim kurullarınca askıya çıkarıldı. 

Partiler aday listelerini 9 Nisan’a kadar teslim edebilecek 

Yüksek Seçim Kurulu tarafından yayımlanan seçim takvimine göre siyasi partiler, milletvekili adaylarını 9 Nisan 2023 tarihine kadar teslim edebilecek. 

AK Parti'de Bakanlar illerde liste başı olacak! 

Türkiye 14 Mayıs'ta seçime gitmeye hazırlanırken, AK Parti'de milletvekili aday listeleri üzerine hazırlıklar hızlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Meclis'i feshederek seçim kararı alması durumunda Milletvekili listeleri 11 Nisan'da YSK'ya sunulacak. AK Parti'de "Kabine'deki bakanlar milletvekili olsun" eğilimi ağır basarken, bakanların illerde aday listesinin ilk sırasına konulacağı belirtiliyor.

Milletvekili aday listeleri 8 Nisan’da YSK’ya teslim edilecek 

AK Parti’nin yayımlanan seçimdeki yol haritasına göre 8 Nisan’da milletvekili aday listeleri YSK’ya teslim edilecek. 

YSK’dan depremzede seçmen listeleri adımı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 11 kenti doğrudan etkileyen deprem felâketlerinin ardından, seçimlerin bölgede “güven içinde” ve en çok seçmenin katılımıyla nasıl yapılacağını tartışıyor.

AK Partili Özhaseki: Milletvekili listelerinde yüzde 60 yenilenme olabilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, milletvekili listelerinde en az yüzde 60 yenilenme bekliyor. "AK Parti’de yenilenme arzusu her zaman en üst seviyededir. Genelde yüzde 60 oranında bir yenilenme olur" diyen Özhaseki, "3 dönem kuralı işletilmeli. Ben de üç dönemliklerden biriyim. Benim şahsi hedefim bir kere daha aday olmamak” dedi.

Hasar Tespit Listeleri Askıya Çıkarılacak

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem dolayısıyla binalarda oluşan hasarlara ilişkin hasar tespit listeleri  17 Şubat'ta muhtarlıklarda askıya çıkarılacak.