Lüks Haberleri

Lüks Haberleri

Septioğlu: Yapılan Yanlış Yatırmların Bedelini Elazığ Ödüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Eğer Belediyede saltanatı bitirirsek, lüksü, şatafatı, israfı önlersek yollar da yapılır, binalar da yapılır.

Prof. Dr. Açık resmi kurum ziyaretlerine başladı

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçimde geri sayım başlarken, ziyaretlerine soluksuz devam ediyor.

Dünyada sadece Elazığ'da çıkıyor, 60 ülkeye ihraç ediliyor

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde çıkarılan vişne renginde, damarlı yapıya sahip, dekoratif amaçlı yoğun ilgi gören mermer, 4 kıtada 60 ülkeye ihraç ediliyor. 40 yıldır dünyanın gözdesi haline gelen vişne mermeri bugüne kadar Kabe, Beyaz Saray, Dubai ve Palmiye Adalarındaki lüks otel ve mağazalar gibi birçok seçkin mekanı süsledi.

Rengi ve dokusuyla dünyada tek olan 'Elazığ Vişne Mermeri'nde TOGG talebi

Dünyada sadece Alacakaya ilçesinde çıkarılan ve 4 kıtaya ihraç edilen ' Elazığ Vişne Mermeri', rengiyle ve dokusuyla 60 ülkedeki seçkin mekanları 40 yıldır süslüyor. Beyaz Saray, Kabe, Dubai ile Palmiye Adalarındaki lüks otel ve mağazalar gibi birçok seçkin mekana 'Elazığ Vişne Mermeri 'gönderen Alacakaya Mermer Üretim Müdürü Sinan Diker, hiçbir alternatifi olmayan bu rengi TOGG'da görmek istediklerini söyledi.

Elazığ'da 25 milyonluk servet, araç mezarlığında göz göre göre çürüyor

Elazığ'da çeşitli sebeplerden dolayı trafikten çekilen yüzlerce araç ve motosiklet, yediemin otoparkında sahipleri tarafından alınamadığı için çürümeye yüz tutuyor. Havadan çekilen görüntüsü ile Hollywood filmlerini anımsatan yaklaşık 500 araç arasında lüks otomobillerin de bulunması dikkat çekiyor.

Moleron, Doğu ve Güneydoğu Anadolu iş ortaklarıyla bir araya geldi

Türkiye'de 47 lüks mobilya firmasının bir araya gelerek kurduğu e-ticaret platformu Moleron, Elazığ ev sahipliğinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da bulunan iş ortaklarıyla bir araya geldi.

HD Elazığ Karakoçan, İzmir'den dönemiyor

Kızılcabölükspor maçı için Denizli'ye giden ve pazar günü Elazığ'a dönmeyi planlayan HD Elazığ Karakoçan FK kafilesi olumsuz hava koşulları nedeniyle bir türlü Elazığ'a dönemiyor.

TFF 3. Lig: HD Elazığ Karakoçan FK: 3 - Kızılcabölükspor: 0

TFF 3. Lig 2. Grup 2. hafta maçında HD Elazığ Karakoçan FK sahasında karşılaştığı Kızılcabölükspor'u 3-0 mağlup etti.

Hurda otomobil, üstü açık lüks otomobile döndü

Elazığ'da 1992 model hurda bir otomobili 5 bin TL'ye alan Halis Yıldız, işlerinden arta kalan zaman içerisinde 10 bin TL masraf ederek üstü açık lüks bir araca çevirdi.

Kerpiç evlerde oturan depremzedeler, lüksü aratmayan konutlara geçti

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından TOKİ'nin yaptırdığı konutlara geçmeye devam eden aileler, hem depreme dayanıklı hem de sıcak yuva sahibi olmanın mutluluğu yaşıyor. Kerpiç evlerden lüksü aratmayacak yuvalarına kavuşan bazı depremzedeler ise, Devlet olmasa biz nasıl ev sahibi olacaktık diyerek mutluluklarını dile getirdi.

Araç sahibi olmak lüks hale gelebilir

Sıfır otomobillerde yılbaşında çıkacak yeni modeller ikinci elde fiyat artışlarını devam ettirecek. Fiyatlardaki yükseliş araç sahibi olmayı lüks haline getirebilir.

Bu araçlar çürümeye terk edildi

Elazığ'da çeşitli sebeplerden dolayı trafikten çekilen yüzlerce araç ve motosiklet yediemin otoparkında sahipleri tarafından alınamadığı için çürümeye yüz tutuyor. Yaklaşık 50 milyon lira değerinde 500 aracın arasında lüks otomobiller de bulunması dikkat çekiyor.

Depremde ağır hasar alan mahalle, 2 bin 251 konutla yenileniyor

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapılan konutların hızla yükselirken, dairelerin brüt 130 metre kare, dayanıklı ve lüks olduğu aktarıldı.

Mısır'da polisin sivili öldürmesi protestoların fitilini ateşledi

Mısır'ın Luksor kentinde polislerin bir sivili öldürmesinin ardından kent genelinde protestolar patlak verdi.

Lüks cip bir anda alevlere teslim oldu

Denizli'de park halindeki lüks cip bir anda alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile lüks cip söndürülürken, büyük maddi hasar oluştu.

Otomobil ile çarpışan lüks araç takla attı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde otomobil ile çarpışan lüks araç takla attı. Kaza yapan araçtan 2'si çocuk 4 kişi hafif sıyrıklarla çıktı.

Katarakt tedavisinde kullanılan akıllı lenslerle gözlüksüz yaşam mümkün

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Uzmanı Op.Dr. Mustafa Taşeli, görmede yavaş yavaş azalma, ışığa hassasiyet, göz kamaşması, çift görme, okuma zorluğu, gece görüşünde bozulma, renklerde soluklaşma veya sararma gibi belirtilerle kendini gösteren kataraktın, trifokal göz içi lenslerle tedavisinde, hastaların yaşamlarının geri kalan kısmında gözlük kullanmak zorunda kalmadığını belirtti.

Mega yatı gören dönüp bir daha baktı

Dünya'nın en uzun yatlarından biri olan Scheherazade isimli ultra lüks mega yat Bodrum'a demir attı. Uzunluğu 140 metre olan yata bakan dönüp bir daha baktı.