Madde Haberleri

Madde Haberleri

Başkan Koca’dan idam çıkışı

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M. Nafiz Koca, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un Ekim ayında TBMM’ye sunacağı 9’uncu Yargı Paketi’nde çocuk ve kadın cinayetlerine yönelik ceza maddelerinin yeniden revize edilmesini beklediklerini belirtti.

En düşük emekli maaşı belli oldu!

En düşük emekli maaşı 10 bin liradan 12 bin 500 liraya yükseltilecek. Ek emekli zammına ilişkin madde, vergi düzenlemesiyle birlikte Meclis'e sunulacak.

Kabine bugün toplanacak

Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Türkiye'nin iç ve dış siyasi meselelerine konuların ele alınacağı toplantıdaki ana gündem maddesi 3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon rakamları olacak.

Belediye meclisi toplantıları başladı

Elazığ Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantıları ilk birleşimi ile başladı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı

İl Genel Meclisi toplantıları devam etti

İl Genel Meclisi Nisan Ayı toplantılarının dördüncü birleşiminde gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı.

Arslanlı A.Ş’den Ortadoğu’ya distribütörlük

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektörlerindeki 100 yıllık bilgi ve tecrübesi ile, alçı ve yapı kimyasalları alanında söz sahibi olan, Arslanlı Alçı ve Ham Maddeleri Tic. San. A.Ş. 82 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla, ülke ihracatına önemli katkılarda bulunurken, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da sağlam ve doğru adımlar atarak büyümeye devam ediyor.

İl Genel Meclisinde tartışma yaşandı!

İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantısının beşinci birleşimine iptal edilen ve başka köylere aktarılan hizmetleri içeren gündem maddesi damga vurdu. 

Elazığ’a ikinci Galericiler Sitesi yapılacak 

Elazığ Belediye Meclisi gündemdeki maddeleri görüşmek üzere şubat ayı toplantılarına başladı. Toplantıda Zafran Mahallesi’ne Galericiler Sitesi’nin yapılmasına karar verildi. 

Hemşehrimiz Naci Görür’ün adı memleketinde yaşatılacak 

Elazığ Belediye Meclisi gündemdeki maddeleri görüşmek üzere şubat ayı toplantılarına başladı. Toplantıda Deprem Bilimci Elazığlı Hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür’ün adı yeni açılan bulvara verilmesi karara bağlandı. 

İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları başladı 

İl Genel Meclisi Şubat Ayı Toplantıları başladı. Toplantıların ilk gününde gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı. 

Kabine yarın toplanacak 

Yeni yılın ilk Kabine toplantısı yarın yapılacak. Emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve terörle mücadele toplantının öncelikli gündem maddeleri olacak. 

Erdoğan ve Bahçeli görüştü! 

Ankara'da sürpriz zirve sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 2024'ün ilk Cumhur İttifakı zirvesinde yerel seçimler masaya yatırıldı. Emeklilere de zam da bir başka gündem maddesi...

Belediye meclis toplantıları sona erdi 

Elazığ Belediye Meclisi gündem maddelerini görüşmek üzere ikinci birleşimde bir araya geldi. 

Elazığ Belediye Meclisi toplandı 

Elazığ Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantılarına başladı. Yeni yılın ilk toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.

Açıkkapı: Yeni kanun teklifi vatandaşların yüzünü güldürecek 

TBMM’de görüşülmeye başlanan 80 maddelik yeni kanun teklifine ilişkin açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, yeni kanun teklifinin, vergi güvenliğinin sağlanması, yatırımcıların Türk lirasına yönelmesi, ülkeye döviz girdisinin sağlanması gibi birçok düzenlemeyi kapsadığını söyledi. 

Belediye Meclisi Kasım ayı görüşmeleri başladı 

Elazığ Belediye Meclisi kasım ayı toplantıları başladı. Toplantıda gündem maddeleri karara bağlandı. toplantıda gündem dışı konuşmalarda batı prestij projesi yer aldı.

Memura yapılacak seyyanen zam belli oldu

En düşük memur maaşının 22 bin liraya yükseltilmesini de içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler "Teklifimiz toplam 17 maddeden oluştu. Teklifle seyyanen net 8 bin 77 lira artış öngörüyoruz. En düşük memur maaşı 22 bin 17 lira olacak" dedi. 

Kabine toplanıyor! Memur ve emekli zamları belli oluyor 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün saat 15.00'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesi memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı. Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yapacak.

Elazığ Belediye Meclisi Haziran ayı oturumları başladı 

Elazığ Belediye Meclisi haziran ayı toplantıları gerçekleştirilen ilk birleşim ile başladı. Meclis Başkan Vekili Aydın Kara başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak gündem dışı maddeler okunarak, gündeme alındı. 

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Çemişgezek-Pertek Köprüsü sözüm olsun

Elazığ’da yaşayan Pertek ve Çemişgezeklilerle buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver salonu dolduran yüzlerce coşkulu vatandaşa seslendi; “23 madden oluşan Halk Sözleşmemizde yer alan Çemişgezek-Pertek Köprüsü’nü 14 mayıs sonrasında bu şehre kazandırmak benim bu salonda sizlere sözüm olsun. Sizler bu şehirde bir vekil çıkaracak nüfusa sahipken, siyasi ve bürokrasideki yalnızlığınıza son vereceğim” ifadelerinde bulundu.

MHP Milletvekili Adayı Işıkver’den 23 Maddelik Halk Sözleşmesi!

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver, şehir için hayati önem taşıyan 23 Maddelik Halk Sözleşmesi yayımladı. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın güçlü bir oy alacağına inandıklarını kaydeden Işıkver, Elazığ’ın gelişimine katkı sunacak maddeleri bir bir sıraladı. 

Naci Hocanın ismi Elazığ'da bir caddeye verilecek

Elazığ Belediye Meclisi, Mart ayı oturumlarına birinci birleşim ile başladı. Oturumların birinci birleşiminde gündem maddeleri görüşüldü.

İl Genel Meclisi Mart ayı oturumları başladı

İl Genel Meclisi Mart ayı oturumları birinci birleşimle başladı. Oturumda gündem maddeleri ve önergeler görüşüldü.

EYT’de süreç nasıl işleyecek? 

TBMM Genel Kurulu’nda Emeklilikte Yaşa Yakılanlar teklifi oy birliği ile kabul edildi. 4 maddeden oluştan EYT süreci nasıl işleyecek? 

Başkan Çoban, Elazığ ekonomisi için 23 maddelik önerisini açıkladı 

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban deprem felaketi sonrasında Elazığ ekonomi ve sanayisi için geç kalınmadan çok ivedi şekilde tedbir ve çalışmaların siyasiler ve tüm ilgili kurumlar tarafından başlatılması gerektiğini belirterek, tedbirlerin başta iş dünyası olmak üzere tüm halkı yakından ilgilendirdiğinin altını çizdi. 

AK Parti'de öncelik deprem! 

AK Parti'nin hem önümüzdeki dönem hem de seçim kampanya sürecinin öncelikli ana gündem maddesi deprem olacak. İşte o başlıklar...

Yeni yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

Elazığ Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantıları ilk toplantısı ile başladı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı. 

Yeni yılın ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi 

İl Genel Meclisi 2023’ün ilk toplantısına gerçekleştirilen birinci birleşimle başladı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı. 

Elazığ'da 36 kilo esrar ele geçirildi: 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmada, toplamda 36 kilo 932 gram esrar maddesi ele geçirilirken 3 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 'Madde ve Medya Bağımlılığından Kurtulma' semineri

Elazığ'da öğrencilere 'Madde ve Medya Bağımlılığından Kurtulma semineri düzenlendi.