Mahalle Haberleri

Mahalle Haberleri

Elazığ Belediyesi’nin bir marka yatırımında daha sona yaklaşılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından Aksaray ve Hicret Mahalleleri arasında yer alan toplam 100 bin metrekare alanda hayata geçirilen spor ve yaşam kompleksi inşa çalışmalarında sona yaklaşıldı. Şehre marka değer katacak tesis, yüzde 90 oranında tamamlandı.

Mahalle Muhtarlarından, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ Belediyesi, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nin ardından İstasyon Caddesi Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni de hizmete açarak Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahalleleri için vatandaşların taleplerini toplamaya başladı. Depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden mahalle muhtarları, Elazığ Belediyesi’nin başlatacağı çalışmaların, vatandaşlar için bir fırsat olduğunu vurguladı.

Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi hizmete açılıyor

Elazığ'ın depreme dayanıklı modern yapı stoğuna kavuşması içim Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahallelerinde belirlenen adalar için vatandaşların taleplerini toplayacak olan Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi, hizmete başlayacak.

Elazığ Belediyesi, 8 mahallede yol yapım çalışması gerçekleştiriyor

Elazığ Belediyesi, merkez mücavir alanlardaki ulaşımda konfor ve kaliteyi artırmak adına Alayaprak, Aşağıdemirtaş, Göllübağ, Harput, Hankendi, Sugözü, Şahinkaya ve Yemişlik Mahallelerinde toplam 15 bin metre uzunluğunda sathi kaplama yol yapım çalışması gerçekleştiriyor.

Elazığ, Başkan Şerifoğulları’nın yatırımları ile gelişimini sürdürecek

Depreme dayanıklı, modern ve yepyeni yaşam alanları oluşturarak şehri daha güvenli bir geleceğe taşımayı hedefleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları; “Şehrimizin geleceği adına son derece önemsediğimiz bu projemiz tamamlandığında, şehrimizin merkezi çok daha hızlı gelişmiş olacak.” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla ve Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ ile birlikte, Elazığ Belediyesi tarafından Sürsürü Mahallesi’nde hayata geçirilen ve 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak olan Kur’an Kursunda incelemelerde bulundu.

Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi hizmete girdi

Elazığ Belediyesi, depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda önemli bir adım daha atarak Nailbey Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni hizmete açtı. Bu ofis, mahalle sakinlerinin taleplerini toplamak ve projeye yön vermek amacıyla kapılarını vatandaşlara açtı.

Elazığ’a yeni bir yaşam alanı daha kazandırıldı

Elazığ’ın gelecek on yıllarını planlayarak vizyon projeleri birer birer yatırıma dönüştürmeyi ve şehri emin adımlarla geleceğe taşımayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nı da şehre kazandırarak, vatandaşların uzun yıllar kullanabileceği kalıcı eserlere bir yenisini daha ekledi.

Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her bir köşesine kalıcı eserler kazandırarak Elazığ’da büyük bir dönüşüme ve gelişime imza atan, şehri gerçek belediyecilikle buluşturmaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir dizi temasta bulundu.

Işıkver: Yarısı bizden kampanyası Elazığ için elzemdir

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından İstanbul'a özel olarak açıklanan 'Yarısı Bizden' kampanyasının Elazığ'da da uygulanmasının şart olduğunu ifade ederek “Bu şartlar sağlanmazsa yüzyıllık yerleşim yerleri olan 18 mahallemiz enkaz yığını olarak kalmaya devam edecektir” dedi.

Elazığ Belediyesi’nden kapsamlı temizlik çalışmaları

Elazığ Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir kent için rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra düzenli periyotlarla mahallelerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarını da sürdürüyor. Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda mahalleler cadde cadde, sokak sokak titizlikle temizleniyor.

Elazığ Belediyesi’nden asfalt bakım çalışması

Elazığ Belediyesi’ne bağlı ekipler, altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan mahallelerde asfalt bakım ve onarım çalışılmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Açıkkapı, mahalle muhtarlarını ziyaret etti

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı mahalle muhtarlarına tebrik ziyaretinde bulunarak mahallelerle ilgili talep ve sorunları dinledi.

Elazığ Belediyesi’nden planlı su kesintisi duyurusu

Elazığ Belediyesi tarafından yoğun tempoda sürdürülen altyapı yenileme çalışmaları kapsamında, 7 Ağustos Çarşamba günü 08.00-17.00 saatleri arasında Cumhuriyet Mahallesi’nde planlı su kesintisi yaşanacak.

Başkan Kavaklı, muhtar ve vatandaşları dinledi

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı beraberindeki heyetle, Doğukent Mahalle Muhtarı Mürsel Koç, Kırklar Mahalle Muhtarı Mehmet Ayan, Ulukent Mahalle Muhtarı Mustafa Taş'ı ve Çatalçeşme Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret etti. Bu mahallelerde vatandaşların karşılaştığı sorunları yerinde dinlenildi ve tespitlerde bulunuldu. Yasin Kavaklı yaptığı ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Şerifoğulları, Elazığ’a Doğu Parkı kazandıracak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sanayi Mahallesi’nde bulunan eski şehirler arası otobüs terminalinin yer aldığı alanda hayata geçirilecek ve bölgeye değer kazandıracak olan Doğu Park alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, incelemelerine devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerin de yararlanacağı ve bölgeye nefes olan Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Vatandaşlar, e-devlet ve web-tapu üzerinden tapularının takibini yapabilecek

Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nin yıllardan beri çözüm bekleyen bölgelerinde imar ve şuyulandırma problemini Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çözüme kavuşturmasının ardından vatandaşların tapu işlemi tamamlandı.

Başkan Şerifoğulları, saha çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; planlanan, devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde görmek ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi almak üzere Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nde bir dizi incelemede bulundu.

YENİ MAHALLE VE ZAFRAN MAHALLESİ’NDE YILLARDIR DEVAM EDEN SORUNU, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

“Her mahalleye eşit ve adil hizmet.” anlayışıyla sürdürdüğü eser ve gönül belediyeciliğinin yanı sıra insanı merkeze alan çözüm odaklı çalışmalarına ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yıllardır devam eden Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nin imar ve şuyulandırma sorununu çözüme kavuşturdu.

Elazığ Belediyesi’nden su kesintisi duyurusu!

Elazığ Belediyesi 27 Haziran Perşembe günü 08:00 ile 17:00 saatleri arasında Ulukent ve Kırklar Mahallerinin bir bölümünde planlı su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

TOKİ aidatlarına fahiş zam!

2020 ve 2023 tarihlerinde meydana gelen depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ilimizde yapılan konutlardan olan Abdullahpaşa Mahallesi’ndeki TOKİ konutları aidatlarına yapılan zamlar vatandaşları isyan noktasına getirdi.

Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri sergi açtı

Halk Eğitim Merkezi tarafından Rızaiye Mahallesinde yıl sonu sergisi açıldı. Dikiş nakış kursunda eğitim gören kursiyerlerin yıl boyu hazırladığı ürünler beğeniye sunuldu.

SÜRSÜRÜ MAHALLESİ’NDE İNŞA EDİLEN KUR’AN KURSU, YENİ DÖNEMDE HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

Elazığ Belediyesi tarafından Sürsürü Mahallesi’nde inşa çalışmaları devam eden Kur’an kursunun, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında öğrenci alımı gerçekleştirerek hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Hicret Mahallesi’ne yeni imar yolu

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesi ile Elazığ’ın gelecek on yıllarını planlayarak projeleri yatırıma dönüştürmeyi ve şehri emin adımlarla geleceğe taşımayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin doğu ve batı aksının trafik akışını rahatlatarak Protokol Yolu ile Hicret ve Aksaray Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni imar yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde geniş kapsamlı temizlik çalışması yapıldı

Elazığ Belediyesi, 46 Araç ve 170 Personelle gerçekleştirdiği temizlik kampanyası doğrultusunda, Cumhuriyet Mahallesi’nde geniş kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

Başkan Şerifoğulları, sahada incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir kimliğine değer kazandıran Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı ve Doğukent Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Keleş, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Aksaray ve Hicret Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Hicret Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Nazırlı’dan Çelik’e hayırlı olsun ziyareti

Meclisteki çalışmalarının ardından Elazığ’a gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, önce İl Genel Meclis Başkanı Ömer Faruk Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ardından da Zafran Mahallesi’nde saha çalışması yaptı.

Belediyeden açıklama: Park alanının kaldırılması söz konusu değil

Son 5 yıllık dönemde şehre toplam 143 adet yeni park kazandıran Elazığ Belediyesi tarafından yapılan basın açıklamasında, mahkeme ilamına uygun olarak Mornik Mahallesi’nde bulunan park alanı ile ilgili teknik değerlendirme ve çalışmaların gerçekleştirildiği, park alanının kaldırılması ile ilgili bir durumun söz konusu olmadığı ifade edildi.