Mali Müşavir Haberleri

Mali Müşavir Haberleri

Elazığ – Bingöl SMMO yetkililere seslendi

Elazığ –Bingöl Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 81 ilde orta açıklama yaparak, yetkililere seslerini duyurmaya çalıştılar.

ETSO’da Enflasyon Düzeltme Semineri düzenlendi 

Elazığ – Bingöl Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından muhasebeci ve mali müşavirlere “Vergi Düzenlemeleri Kapsamında Enflasyon Düzeltmesi” eğitimi verildi. 

Milletvekili Bulut: Girişimlerde bulunarak sorunları aştık 

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, yaşanan depremlerden sonra Elazığ’da da oluşan mağduriyetlerin giderilmesi için mücbir sebep halinin uygulandığını söyledi. Metin Bulut, Elazığ Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda konuştu. 

İstanbul'da 600 bin TL’lik rüşvet tezgahına polisten suçüstü

Bir firma sahibinden 600 bin TL rüşvet isteyen biri vergi müfettişi biri mali müşavir 2 kişi suçüstünde yakalandı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla'da mali müşavir evinde ölü bulundu

Muğla'nın Menteşe İlçesinde 48 yaşındaki Mali Müşavir Soner Uşkan evinde ölü olarak bulundu.

Muhasebeciler ve Müşavirler Bilgilendirildi

TÜRMOB, Elazığ TSO ve Elazığ-Bingöl Muhasebeciler Odası işbirliğinde “E-Fatura Uygulamaları ve  Zorunlu Geçiş Tarihleri” Bilgilendirme Toplantısı Elazığ TSO Konferans Salonunda, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler ile Oda üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

SMMMO ile Medical Park arasında'Sağlık Hizmetleri' protokolü

Elazığ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (Elazığ SMMMO) ile Medical Park Elazığ Hastanesi arasında 'Sağlık Hizmetleri' protokolü imzalandı.