Meclis Başkanı Haberleri

Meclis Başkanı Haberleri

Başkan Alan: Cirosu 50 Milyon olan işletmeler muaf tutuldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Ağustos ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Nazırlı’dan Çelik’e hayırlı olsun ziyareti

Meclisteki çalışmalarının ardından Elazığ’a gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, önce İl Genel Meclis Başkanı Ömer Faruk Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ardından da Zafran Mahallesi’nde saha çalışması yaptı.

Yeni Dönem il genel meclisi toplantısı yapıldı!

Elazığ İl Genel Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Yeni seçilen 30 il genel meclisi üyesi, ilk toplantıda meclis başkanını; başkan vekillerini ve katip üyelerini seçti. Toplantıda yapılan gizli oylama sonrasında Ömer Faruk Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı seçildi.

Başkan Dumandağ, Oda-Borsa seminerine katıldı 

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve genel sekreter Murat Çiçek, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Oda-Borsa meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldılar. 

Meclis yeni Başkanı'nı seçiyor

TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında toplanan Genel Kurulda, 30. Meclis Başkanı Seçimi yapılacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni bakanlar, TBMM Genel Kurulu'nda kürsüye çıkarak tek tek yemin etti. Bakanların yeminleri, diğer vekiller tarafından alkışlarla karşılanırken yeni meclis başkanı için yapılan oylamada 1. tur sona erdi. İşte adayların aldığı oy oranı ve detaylar...

Ticaret Borsası’ndan depremzedeler için gıda yardımı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber depremin ardından Baskil İlçesi’ne yerleşen vatandaşları ziyaret ederek, gıda yardımında bulundu. 

ETSO’da Şubat Ayı olağan meclis toplantısı 

ETSO Şubat ayı olağan meclis toplantısında ETSO Meclis Başkanı Sedat Karataş, ETSO Başkanı İdris Alan ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş önemli açıklamalarda bulundu. 

Elazığ TSO olağanüstü toplandı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Üyeleri, deprem bölgesine yapılacak yardımlar için olağanüstü toplandı.

ETSO Olağan meclis toplantısı gerçekleşti 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Sedat Karataş başkanlığında gerçekleşti. 

Eski TBMM Meclis Başkanı Çiçek: 'Vakıflar olmasaydı Kıbrıs'ın bize ait olduğunu ispat edecek belge veya vesikamız yoktu'

Türkiye Büyük Millet Meclisi geçmiş dönem Başkanı Cemil Çiçek, Vakıflar olmasaydı Kıbrıs'ın bize ait olduğunu ispat edecek elimizde belge veya vesika yoktur anlamı çıkar. Onun için vakıf deyip geçmeyelim bu coğrafyanın ebedi vatan olduğunun en önemli teminatı biz siz değil bu vakıflardır' dedi.

Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili Aksu, TOBB organizasyonunda sunum yapacak

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Vekili ve Elazığ TSO 14 Meslek Komitesi Eğitim Sektörü Başkanı Veli Aksu, TOBB tarafından düzenlenecek olan sunumda eğitim sektörünün sorunları ve çözümlerini dile getirecek.

Elazığ TSO Yönetiminden esnaf odalarına ziyaret

Ocak ve Şubat aylarında bazı Meslek Odalarda yapılan ve yönetimleri belli olan Odaları ziyaret eden Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni seçilen Oda yönetimlerine başarılar dilediler.

Yaşar: Önceliğimiz; yatırım, üretim, istihdamdır

Elazığ TSO Aralık ayı olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Yaşar Başkanlığında gerçekleştirildi.

Elazığ TSO Meclis Başkanı Yaşar,'Karakoçan'da Besi OSB projesinin başlatılması için süreçler start almıştır'

Karakoçan İlçesinde Tarıma Dayalı Besi OSB kurulması için düzenlenen toplantının çok verimliği geçtiğini belirten Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Bu büyük projenin başlatılması için süreçler start almıştır' dedi.

İl Genel Meclisi Başkanından İddialara Cevap!

Elazığ İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın İl Genel Meclisi olağanüstü toplantısına başkanlık yaptığı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. 

AK Parti Meclis Grubu’ndan Suriye Açıklaması

AK Parti İl  Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti İl Genel ve Belediye Meclisi Grubu adına Suriye’de yaşanan olaylara ilişkin ortak açıklama yaptı.

Milletvekili Erol'Çevre ve İmar Komisyonu incelemede bulunacak'

Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle bulundukları talebin meclis başkanı tarafından uygun görülüp Çevre ve İmar Komisyonu'nun ortak bir heyet oluşturarak Elazığ'a görevlendirmeleri yapıldığını belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,Elazığ halkımızın beklentileri, sorunları, talepleri meclis başkanımızın da, komisyondaki heyetlerimizin de girişimleri ile sonuçlanır diye temennide bulunuyorumdedi.

Yaşar: Elazığ'ın gündemi ekonomi olmalı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, gündeminde siyaset olan şehirlerin ekonomik olarak geride olduğuna dikkat çekerek, "Bir şehirde gündemin ne olduğu çok önemli. Gündem ne kadar siyasetse ekonomi o kadar kötüdür. Gündem ne kadar ekonomiyse siyasete de o kadar az ihtiyaç var demektir. Elazığ'da da basınımızla yapmamız gereken ilk şey gündemin merkezine ekonomiyi almaktır" dedi.

Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Müşterek Meslek Komite Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Başkan Asilhan Arslan ve Komite üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Elazığ TSO Meclis Toplantısı yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Ekim ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında gerçekleştirildi.

ETSO Meclis Toplantısı Yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yaşar; ‘’ Valimiz Ve Belediye Başkanımızla Şehrimiz İçin Önemli Projeler Üzerinde Hassasiyetle Çalışmalarımız Sürüyor’’ dedi.