Meclis Üyeleri Haberleri

Meclis Üyeleri Haberleri

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran Ayı oturumları başladı

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran ayı oturumları başladı. Birleşimlerde Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyeleri Haluk Sertkaya ve Yusuf Ateş Partilerinden istifa ettiklerini ve bağımsız üye olarak görevlerine devam edecekleri konusunda meclise bilgi verildi.

TBB meclis üyesi seçimi yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği’ne Meclis Üyesi seçimi yapıldı. Seçim Belediye Kültür Merkezinde, ilde görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla yapıldı.

Çelik: Hizmetlerde adalet ve eşitlik ilkesini şiar edineceğiz

İl Genel Meclis Başkanlığı görevine Meclis üyelerinin oy birliği ile seçilen Avukat Ömer Faruk Çelik, Başkanlık makamına oturduktan sonra açıklamalarda bulundu. Çelik Açıklamasında, “Yapacağımız Hizmet Yatırımlarda Öncelikle Adalet Ve Eşitlik İlkesini Her Zaman Temel Alacağız ve Şiar Edineceğiz” dedi

Elazığ Belediye Meclisi Nisan ayı oturumları tamamlandı

Elazığ Belediye Meclisi Nisan ayı oturumları ikinci birleşimle sona erdi. Birleşimlerde faaliyet raporu görüşüldü. Birleşim sonunda meclis üyeleri arasında üslup tartışması yaşandı.

BAŞKAN ALAN: “SEÇİLEN BAŞKANLARI TEBRİK EDİYORUM”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart seçimlerinde halkın teveccühleriyle seçilen Belediye Başkanı, İl ve Belediye Meclis Üyeleri ile muhtarları tebrik etti.

Elazığ Valiliği, il genel meclisi üyeleri için program düzenledi 

İl Genel Meclisi’nin 5 yıllık görev sürecinin son toplantısı öncesi Elazığ Valiliği tarafından meclis üyeleri için kahvaltı programı düzenlendi. 

Alan: Üreticilerimize yeni fırsatlar sunuyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası Meclisleri, ilimizde üretim ve istihdamın artırılması, yeni proje ve yatırımların görüşülmesi amacıyla ortak meclis toplantısı düzenlediler. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile Oda ve Borsa meclis üyeleri katıldı.

AK Parti il genel meclis üyesi adayları kimler oldu?

AK Parti İl Genel Meclisi Üye Listesi açıklandı.

Mimarlar ve Mühendisler Platformu’ndan önemli çağrı!

Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platformu, Belediye Meclis Üyelerinin mühendis ve mimarlardan oluşması için liyakat çağrısında bulundu. 

Başkan Dumandağ, Oda-Borsa seminerine katıldı 

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve genel sekreter Murat Çiçek, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Oda-Borsa meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldılar. 

Baskil Ülkü Ocakları ilçe başkanlığı açıldı

Baskil Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı açıldı. Açılışa Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Reha Talha Aygen, MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan, MHP Baskil İlçe Başkanı Vehbi Genç, Ülkü Ocakları İl Yönetimi, MHP Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri,Türkiye Kamu Sen Şube Başkanları katıldı. 

Elazığ TSO olağanüstü toplandı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Üyeleri, deprem bölgesine yapılacak yardımlar için olağanüstü toplandı.

Pıhtılı, meclis üyelerine bilgiler verdi 

İl Genel Meclisi şubat ayı toplantılarının ikinci birleşimine katılan AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı meclis üyelerinden gelen sorularını cevaplandırdı. 

Elazığ Belediyesi 35 yeni otobüs alacak 

Elazığ Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantıları ilk toplantısı ile başladı. Toplantıda ayrıca ulaşım sorunun çözüme kavuşturulması amacıyla 35 adet yeni otobüs alımı da yine meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. 

Elazığ Belediyesi 35 yeni otobüs alacak 

Elazığ Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantıları ilk toplantısı ile başladı. Toplantıda ayrıca ulaşım sorunun çözüme kavuşturulması amacıyla 35 adet yeni otobüs alımı da yine meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. 

Muhtarlar, Güneykent Mahallesi’ndeki sorunları dinledi

Güneykent Mahalle sakinleri sorun ve talepleri için muhtarları mahallelerine davet etti. Davete belediye meclis üyeleri ve aday muhtarlarla icabet eden muhtarlar sorun ve talepleri dinledi. 

Elazığ Belediyesi çocukların isteğini geri çevirmedi

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri sosyal medya hesabından çocukların istekleri doğrultusunda anket yaptı. En çok hamburger istenmesi üzerine meclis üyeleri çocuklara hamburger dağıttı.

Meclis üyeleri su arıtma tesisini inceledi

Elazığ Belediye Meclis Üyeleri, Elazığ Belediyesi Karşıyaka Mahallesi Arıtma Tesislerinde incelemelerde bulundular. Ziyaretler sırasında, Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Oğuz Gündağ tarafından Meclis Üyelerine çalışmalara ilişkin detaylı bilgilendirme sağlandı.

Elazığ TSO ile Malatya TSO kardeş oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ve Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile iki odanın yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katılımı ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda Kardeş Oda Protokolü imzalandı…

Işıkver: Milliyetçi Hareket Partisi varsa çare vardır, çözüm vardır

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, yönetim kurulu üyeleri ve il genel meclis üyeleri ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

TOBB Ulaştırma Sektör Toplantısı Yapıldı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Yüce’nin de Sektör Meclis Üyesi olarak yer aldığı toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Sektör Meclis Üyeleri katıldı.

Saadet Partisi'nde istişare toplantısı

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu'nun katılımıyla İlçe, Belde Başkanları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte istişare toplantısı düzenlendi.

MHP'den davet tepkisi

Hazarbaba Kayak Merkezi açılış programına MHP'li Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ve MHP İl Genel Meclis üyelerinin davet edilmemesi tepkiyle karşılandı.

Palu'da yeni belediye başkanı kim oldu?

Elazığ'ın Palu İlçe Belediye Başkanı Efrayim Ünalan'ın, mazbatasının iptal edilmesinin ardından meclis üyeleri arasından bugün yapılan seçimde başkan Bekir Yıldırım oldu. Dün olduğu gibi bugün de MHP'li meclis üyeleri seçime katılmadı.

Palu belediye başkanlığı seçimi ertelendi

Elazığ'ın Palu ilçesinde belediye meclis üyeleri arasında bugün yapılması planlanan başkanlık seçimi ertelendi.

Palu Belediye Başkanı 30 Mayıs'ta Belirlenecek

Elazığ'ın Palu Belediye Başkanı Efrayim ünalan'ın mazbatasının iptal edilmesinin ardından, yeni başkanın 30 Mayıs'ta meclis üyeleri arasında yapılan seçimle belirleneceği bildirildi.

Kırşehir Belediyesinde gergin meclis toplantısı

Kırşehir Belediye Meclis Toplantısında, belediye başkanının geçtiğimiz 'Mart Ayı Hesap İncelemesi' önerisini AK Partili üyeler teklifi reddedilince, meclis üyeleri Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu'na 'medyada şov yapıyorsun' diyerek tepki gösterdi.

Şerifoğulları, göreve başladı

31 Mart yerel seçimlerde AK Parti’den Elazığ Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları ve meclis üyeleri bugün mazbatasını aldı.