Mehmet Özhaseki Haberleri

Mehmet Özhaseki Haberleri

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver Maden’in peşini bırakmıyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ'ın Maden ilçesinde yaşanan ciddi çevre ve yerleşim sorunlarına dikkat çekerek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye yönelik yazılı bir soru önergesi verdi. 10 Haziran 2024 tarihinde verilen önergede, Işıkver, bölgedeki afet ve çevre risklerine yönelik alınan tedbirleri ve vatandaşların mağduriyetini gündeme getirdi.

Erol, Elazığ’daki kira artışlarını Bakan Özhaseki’ye sordu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da vatandaşların son zamanlarda en fazla şikayetçi olduğu konu olan kira artışlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu.

Bakan’dan uyarı geldi! Bu yaz kavrulacağız

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Milletvekili Erol’dan Bakan Özhaseki’ye soru önergesi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye 'de mevcut çalışan Termik Santralleri ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi sundu. 

Bakan Özhaseki’nin katılımıyla temel atma ve toplu açılış töreni gerçekleştirildi 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Elazığ Belediyesi tarafından yapılan ve Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan projelerin Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni gerçekleştirildi. 

Bakan Özhaseki, Elazığ’da 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi. 

Elazığ Belediyesi’nden temel atma ve toplu açılış töreni

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla 17 Ağustos Perşembe günü (Yarın) Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan projelerin Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni gerçekleştirilecek.

Bakan Özhaseki’nin, Elazığ programı belli oldu 

17 Ağustos Perşembe günü Elazığ’a gelecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Elazığ programı belli oldu. 

Özhaseki: Bundan sonra fay hatları ve kırıkları üzerinde yapılaşma olmayacak

Deprem bölgelerinde yapılacak konutlarla ilgili konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bundan sonra ne olursa olsun fay hatları ve kırıkları üzerinde yapılaşma olmayacak" dedi.

Özhaseki: 3 tane oy için terör örgütlerine diz çökmüş bir ittifakla karşı karşıyayız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Elazığ ziyaretinde yaptığı açıklamada; “3 tane oy için terör örgütlerine diz çökmüş bir ittifakla karşı karşıyayız. Her ne kadar saklamaya çalışırlarsa çalışsınlar bu gerçek yüzlerinde ortaya çıkıyor.” dedi.

AK Partili Özhaseki: Milletvekili listelerinde yüzde 60 yenilenme olabilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, milletvekili listelerinde en az yüzde 60 yenilenme bekliyor. "AK Parti’de yenilenme arzusu her zaman en üst seviyededir. Genelde yüzde 60 oranında bir yenilenme olur" diyen Özhaseki, "3 dönem kuralı işletilmeli. Ben de üç dönemliklerden biriyim. Benim şahsi hedefim bir kere daha aday olmamak” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: ''Başkan Şahin Şerifoğulları, büyük bir gayretle birçok projenin içerisinde koşuyor'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, dün geldiği Elazığ'da çeşitli ziyaretlerinin ardından bugün de kent genelinde yapılan çalışmaları inceledi. Özhaseki, yaptığı çalışmalar nedeni ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı tebrik ederek Elazığ'da büyük bir değişimin yaşandığını vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Elazığ'da temaslarda bulundu

Elazığ'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Vali Dr. Ömer Toraman ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'yla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 'O 6'lı masanın altında üstünde tartışması olan terör partisi var. Oraya da kontenjan veriyorlar niye çünkü yarın öbür gün oy alacaklar'

İstanbul'da 45 bin kişiyi işe aldıklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, 'Bu rakamları Çalışma Bakanlığından aldım. Nasıl aldılar peki, durmadan bağırıyorlar ya ehliyet, liyakat diye öyle mi aldılar yok. Bunu da bir güzel itiraf ediyorlar. Yüzde 35 CHP'den kontenjan, mahalle temsilcilerinden başlıyorlar vermeye. İYİ Parti'ye yüzde 15 bir de adını söyleyemedikleri ortakları var utanıyorlar. Allah kimseye utanacak iş yaptırmasın. Utanıyorsanız yapmayın ortaklık kardeşim. O 6'lı masanın altında üstünde tartışması olan terör partisi var ya oraya da kontenjan veriyorlar niye çünkü yarın öbür gün oy alacaklar. Bu şekilde 45 bin kişiyi işe aldılar' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'ye yeni katılan 31 belediye başkanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye yeni katılan belediye başkanları ile görüştü.

Bakan Kurum Elazığ'da Açıklamalarda Bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

Bakan Kurum Elazığ'a Geldi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi.