Meme Kanseri Haberleri

Meme Kanseri Haberleri

Elazığ'da 'Meme Kanseri Farkındalık' yürüyüşü

Elazığ'da 'Meme Kanseri Farkındalık Ayı' dolayısıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

Medical Park Elazığ Hastanesinden 'Meme Kanseri' bilinçlendirme standı

Medical Park Elazığ Hastanesi 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ve Bilinçlendirme Ayı nedeniyle bir alışveriş merkezinde stant açarak vatandaşları bilinçlendirdi.

Elazığ'da kadınlara yönelik 'Meme Kanseri Bilinçlendirme Programı'

Elazığ'da kadınlara ve sağlık çalışanlarına yönelik 'Meme Kanseri Bilinçlendirme Programı' düzenlendi.

Covid-19 aşısı için gitti, kanser olduğunu öğrendi erken teşhis ile sağlığına kavuştu

Elazığ'da Covid-19 aşısı için gittiği aile sağlık merkezinde, öneri üzerine Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi tarama testi yaptıran 60 yaşındaki Zeynep Kutluay'a meme kanseri teşhisi kondu. Erken tanı ile hastalığı tespit edilen ve kısa sürede sağlığına kavuşan Kutluay, herkesi kanser tarama testi yapmaya davet etti.

İl Sağlık Müdürü Polat:'Dünya da her 6 ölümden biri, ülkemizde ise her 5 ölümden biri kanser nedeniyle'

Elazığ'ın sağlık ekiplerinin yürüttüğü meme kanseri taramasında Türkiye ikincisi olduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Cahit Polat, küresel olarak yaklaşık her 6 ölümden birinin, Türkiye'de de her 5 ölümden birinin kanser nedeniyle yaşandığına dikkat çekerek, erken tanı konulan ve uygun şekilde tedavi edilen birçok kanserin iyileşme oranının yüksek olduğunu söyledi.

Meme kanseri tedaviye en iyi cevap veren kanserlerden biri

Prof. Dr. Sıtkı Gürkan Yetkin, meme kanserinde erken teşhis ve tedavinin altını çizerken, meme koruyucu cerrahi hakkında bilgi verdi.

Sağlık Müdürlüğü'den Meme Kanseri Farkındalık Ayı Etkinlikleri

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından meme kanserine dikkat çekmek, halkı bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak üzere çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Elazığ Belediyespor: 0 - Kozanspor: 2

TFF 3. Lig 2. Grup'un 10. Haftası'nda Elazığ Belediyespor FK, sahasında Kozanspor'a 2-0 mağlup oldu. Maç öncesi Medical Park Elazığ Hastanesi koordinesinde meme kanserinde farkındalık oluşturma adına minik kızlar, pembe balonlarla seremoniye çıktı.

Kansere dikkat çekmek için, Motosikletle Türkiye'yi geziyorlar

Daha önce 5 kıtada 100 ülkeyi mosotikletle geçen Gülçin Söğüt, Meme kanserini yendikten sonra eşi Ferry Schouten çıktığı Türkiye turunda Elazığ'a geldi.