Merkezi Haberleri

Merkezi Haberleri

EBEGEM’de kurs kayıtları başladı

Elazığ Belediyesi, Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açacağı farklı kurslarla vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamaya devam edecek.

Erol, Kahramankazan’da hemşehrileriyle buluştu

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, 15 Eylül 2024 Pazar günü düzenlenen Peynirli Ekmek ve Kavurma Festivali kapsamında, Milletvekili Gürsel Erol Elazığlı hemşehrileriyle bir araya geldi. Festival, Elazığ Kültür Derneği Genel Merkezi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenleniyor ve Elazığ’ın kültürel zenginliklerini Ankaralılarla buluşturmayı amaçlıyor.

TRoket Takımı, Roketsan’ın yarışmasında başarılı atış gerçekleştirdi

Elazığ Gençlik Merkezi TROKET Takımı Roketsan’ın Aksaray’da düzenlemiş olduğu roket yarışmasında "zorlu görev" kategorisinde Türkiye’de ilki gerçekleştirerek, başarılı bir atış yaptı.

4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı yapılacak

Elazığ Süt Üreticileri Birliği ve Elazığ Belediyesi İşbirliğinde ortaklaşa düzenlenecek 4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Elazığ Süt Üreticileri Birliği Başkanı Halef Ortaç, fuarın Elâzığ ve bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirterek fuara tüm Elâzığ halkını ve sektör temsilcilerini davet etti.

Peynirli Ekmek ve Kavurma Festivali yapılacak

Ankara’da Elâzığ Kültür Derneği Genel Merkezi, Peynirli Ekmek ve Kavurma Festivali düzenleyecek.

Elazığ, Başkan Şerifoğulları’nın yatırımları ile gelişimini sürdürecek

Depreme dayanıklı, modern ve yepyeni yaşam alanları oluşturarak şehri daha güvenli bir geleceğe taşımayı hedefleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları; “Şehrimizin geleceği adına son derece önemsediğimiz bu projemiz tamamlandığında, şehrimizin merkezi çok daha hızlı gelişmiş olacak.” dedi.

Engel tanımayan bireyler, maharetlerini sergilediler

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde eğitimlere katılan özel gereksinimli bireyler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Alaattin Meydanoğlu ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çeşitli sportif faaliyetlerde performanslarını sergilediler.

Halk Eğitim Merkezi'nden ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, mezun olmuş veya açık öğretim de okuyan öğrencilere yönelik ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu açacak.

Valorant topluluk turnuvası düzenlendi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın gençlere, spora ve sporcuya destek olmak amacıyla şehre kazandırdığı Elazığ Belediyesi E-Spor Merkezi’nde düzenlenen 2024 Ağustos Valorant Topluluk Turnuvası tamamlandı. 10 takımın mücadele ettiği turnuvayı Raising, şampiyonlukla tamamladı.

Keleş, Tasarım ve İnovasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ OSB’de kurulan Tasarım ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Eğitimde Annenin Rolü konuşulacak

Her geçen gün eğitim alanında başarılarıyla adından söz ettiren A Kalem Kurs Merkezi bir güzel programa daha ev sahipliği yapacak.

Çocuklar gönüllerince eğlendi

Çocuklar hazırlanan açık hava sinemasında çizgi film izlemenin keyfini yaşadı. İpekyolu Uluslararası Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin başlattığı çalışma ile yaz tatilinde öğrencilerin sosyal alanda gelişimine destek olmak amaçlanıyor.

Keleş: Polis Meslek Eğitim Merkezi 2025 yılında hizmete başlayacaktır

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş 2021 yılında ihalesi yapılan Polis Meslek Eğitim Merkezi ile ilgili güncel bilgileri paylaştı. Milletvekili Erol Keleş Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin fiziksel gerçekleşme oranının bugün itibariyle `’ları geçtiğini ifade ederek 2025 yılında tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Elazığ Belediyesi’nden ruh sağlığı motivasyon şöleni

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde ruh sağlığı hizmeti alan hastalar, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği “Ruh Sağlığı Motivasyon Şöleni” ile unutulmaz bir gün geçirdi.

 Işıkver: Cazibe merkezi programı ve 6’ncı bölge teşvikleri devam etmeli

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver,31 Aralık’ta sona erecek olan 6’ncı Bölge Teşvik Desteklerinin Elazığ’da en az 5 yıl süreyle daha devam etmesi gerektiğini belirtti.

Japon konuklar Harput’a hayran kaldı

Elazığ’ın geleneksel ipek iğne oyasına merak salan ve Elazığ’a gelen Ikumi Nonaka, Mika Tokisugi, Riko Tokoro, Naomi Shiratori ve Junko Orihara isimli Japon kadınlar, kadim medeniyetler merkezi Harput’ta unutulmaz bir gün geçirdi. Elazığ Belediyesi’nin Harput’ta gerçekleştirdiği çalışmalara hayran kalan Japon kadınlar, Harput musikisinin en güzel örneklerinin seslendirildiği Kürsübaşı programını ilgi ile izledi.

Elazığ’da Nalbantlık Kursu açılıyor

Türkiye Jokey Kulübü tarafından dünya standartlarında eğitim almış nalbantlar yetiştirmek için Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi’nde nalbantlık eğitim programı düzenlenecek. Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik 2. dönem nalbantlık kursu ile ilgili bilgiler vererek son başvuru tarihinin 12 Ağustos olduğunu hatırlattı.

LGS sonuçları açıklandı! 

LGS sınavı sonuçları açıklandı.  Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları, "https://www.meb.gov.tr" adresinden öğrenilebilecek. Yerleştirme sonuçları ise 22 Temmuz'da açıklanacak.

Ağın Halk Eğitimi Merkezi’nden yıl sonu sergisi

Ağın ilçesinde İlçe Halk Eğitimi Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.

Bilim ve sanat merkezleri şenliği

İlimizdeki üç Bilim ve Sanat Merkezinde eğitim gören yetenekli öğrencilerimizin yaptıkları çalışmaların sergilendiği “BİLSEM Şenlikleri” nin açılışı gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri sergi açtı

Halk Eğitim Merkezi tarafından Rızaiye Mahallesinde yıl sonu sergisi açıldı. Dikiş nakış kursunda eğitim gören kursiyerlerin yıl boyu hazırladığı ürünler beğeniye sunuldu.

Erdoğan-Özel görüşmesi bugün olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi bugün saat 16.00’da CHP Genel Merkezi'nde olacak.

Sezai Karakoç Anadolu Lisesi vitray ve strafor sergisi açtı

Sezai Karakoç Anadolu Lisesi tarafından bir alışveriş merkezinde vitray ve strafor sergisi düzenlendi.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında yılsonu sergisi açılışı ve kan bağışı kampanyası düzenlendi.

TBB meclis üyesi seçimi yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği’ne Meclis Üyesi seçimi yapıldı. Seçim Belediye Kültür Merkezinde, ilde görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla yapıldı.

Gazze’de gönüllü hekimlik yapan kamacı yaşadıklarını anlattı

Gazze'de gönüllü hekim olarak Çalışan Dr. Taner Kamacı, Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda yaşadıklarını anlattı.

Elazığ Belediyesi’nden engelli bireylere özel program

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen program, özel bireylerin katılımıyla gerçekleştirildi. Neşeleri ve hayata sıkı sıkıya tutunmaları ile toplumun tüm kesimlerine örnek olan özel gereksinimli bireyler, birbirinden renkli ve eğlenceli performanslar sahneleyerek doyasıya eğlendiler.

Şehidimiz Fethi Sekin anısına sergi açıldı

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü tarafından açılan kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünler Şehit Polis Fethi Sekin ansına adlı sergide görücüye çıktı.

Elazığ Polis Okulunun hizmete gireceği tarih belli oldu

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş inşaat çalışması devam eden Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, polis okulunun 2025 yılının ilk yarısında hizmete başlayacağını söyledi.

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Çini Kursu sergisi düzenledi

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü El Sanatları Kurslarında kursiyerler tarafından üretilen Çini Eserler için sergi düzenledi.