Meslek Komitesi Haberleri

Meslek Komitesi Haberleri

Zincir marketler pazar günleri kapatılabilir! 

Marketlerin pazarları kapanmasına yeşil ışık. İstanbul Ticaret Odası İTO Perakende Meslek Komitesi’nin düzenlediği çalıştaya, zincir marketlerin pazar günleri kapalı tutulması tartışması damga vurdu

Akaryakıt sektör toplantısı yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 7. Meslek Komitesi içerisinde yer alan Akaryakıt Sektörü temsilcileriyle ilgili olarak Elazığ TSO Meclis Toplantı Salonunda istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili Aksu, TOBB organizasyonunda sunum yapacak

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Vekili ve Elazığ TSO 14 Meslek Komitesi Eğitim Sektörü Başkanı Veli Aksu, TOBB tarafından düzenlenecek olan sunumda eğitim sektörünün sorunları ve çözümlerini dile getirecek.

Özel öğretim kurumlarının sorunları raporu TOBB’ye takdim edildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 14. Meslek Komitesi bünyesinde hizmet veren Özel Öğretim Kurumları, Sürücü Kursları, Yabancı Dil ve Güvenlik Kursları sektör temsilcileri tarafından yapılan anketler ve birebir görüşmeler neticesinde sektörün sorun ve beklentileri rapor haline getirilerek TOBB’ye takdim edildi…

Müteahhitlik sektörünün sorunları TOBB'ye taşındı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkan Asilhan Arslan, Elazığ TSO 10. Meslek Komitesi Üyelerinin talebi üzerine inşaat sektörünün sorunları ve beklentilerini TOBB’ye taşıdıklarını belirtti.

Elazığ TSO'nun yaptığı çalışmalar değerlendirildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan çalışmalar detaylı olarak değerlendirildi, başarılı çalışmalara imza atan 33 meslek komitesi üyesine hizmetleri nedeniyle plaket verildi.

Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Müşterek Meslek Komite Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Başkan Asilhan Arslan ve Komite üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Elazığ TSO'da müşterek meslek komitesi toplantısı

Her sektör için bir sözleri bir projeleri veya bir yaklaşımları olduğunu belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, kendilerine düşenin kaybetmişlik yerine muazzam yapılar oluşturacak yönetim sergilemek olduğunu söyledi.