Meydan Haberleri

Meydan Haberleri

Şehitlerimiz Elazığ’dan uğurlanacak

Tunceli’nin Ovacık İlçesi Kuşluca Köyü Mevkisinde zırhlı askeri aracın devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında 4 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimiz yarın sabah Elazığ Havalimanından memleketlerine uğurlanacak.

Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her bir köşesine kalıcı eserler kazandırarak Elazığ’da büyük bir dönüşüme ve gelişime imza atan, şehri gerçek belediyecilikle buluşturmaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir dizi temasta bulundu.

Yaz Kur’an Kursları kapanış programı düzenlendi

Elazığ Belediyesi, yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırırken, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında çocuklara yönelik düzenlediği Yaz Kur’an Kursları ile 60 çocuğu Kur’an-ı Kerim ile buluşturdu. Milli ve manevi değerlerin aktarılmasının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirildiği Yaz Kur'an Kursları, "Kapanış Programı" ile taçlandırıldı.

Engel tanımayan bireyler, maharetlerini sergilediler

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde eğitimlere katılan özel gereksinimli bireyler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Alaattin Meydanoğlu ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çeşitli sportif faaliyetlerde performanslarını sergilediler.

 Erol: Tunceli, terör kenti değildir, özgürlükler ve cumhuriyet kentidir

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol 7 yıl önce düzenlenen Geleneksel Çemişgezek Dut ve Peynir festivalinde yaptığı konuşmada terör örgütüne meydan okudu.

Elazığ Havalimanı Temmuz ayı yolcu sayısı açıklandı

Elazığ Havalimanı 2024 Temmuz ayı yolcu ve yük taşımacılığı trafiği açıklandı.

Elazığ Belediyesi’nden aşure ikramı

Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen Aşure Günü etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı.   

Elazığ Tanıtım ve Alışveriş Günleri devam ediyor

11 Temmuz’da ziyaretçilerine kapılarını açan Elazığ Tanıtım ve Alışveriş Günleri, Valilik meydanında devam ediyor. gündüzleri alışverişlerini yapan ziyaretçiler akşamları ise Elazığlı sanatçıların sahne aldığı konserlerde doyasıya eğleniyor.

Elazığ’da hissedilen deprem

Elazığ’da hissedilen bir deprem meydana geldi

TOKİ aidatlarına fahiş zam!

2020 ve 2023 tarihlerinde meydana gelen depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ilimizde yapılan konutlardan olan Abdullahpaşa Mahallesi’ndeki TOKİ konutları aidatlarına yapılan zamlar vatandaşları isyan noktasına getirdi.

Elazığ’ın Mayıs Ayı trafik bilançosu belli oldu

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı tarafından yayımlanan Trafik istatistik verilerine göre Elazığ’da Mayıs ayında meydana gelen 114 Trafik kazasında 181 kişinin yaralandığı açıklandı.

Gazze’ye Kardeş Payı temalı yardım kampanyası başlatıldı

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde KADEM Elazığ Temsilciliği ve Kızılay Elazığ Şubesi işbirliğinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Gazze için yardım kampanyası başlatıldı.

Fırat Üniversitesi, Gazze için nöbette

İsrail'in aylardır Gazze'ye yönelik sürdürdüğü saldırıları protesto etmek isteyen Fırat Üniversitesi öğrencileri Kampüs İntifadası ile çadır nöbeti başlattı. Gençler, Kampüs meydanına kurdukları çadırlarda nöbet tutarak, iki gün boyunca saldırıları protesto edecek.

Elazığ'dan yükselen ses, Gazze'ye olsun nefes

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde; Hayrat İnsani Yardım Vakfı ile organize ettiği 23. çalışma başlığı "Elazığ'dan Yükselen Ses, Gazze'ye Olsun Nefes" çalışması başladı.

AK Parti Kadın Kolları Gazze’deki anneler için toplanacak

AK Parti, Gazze’de yaşam hakları elinden alınan anneler için toplanacak. AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenleyecekleri programa herkesi davet etti.

Gazze Direniş Plaftormu çalışmalarına devam ediyor

Gazze Direniş Platformunun, Şehit Gazi Eğitim Sendikası ile organize ettiği, 22. çalışma olan "Vatan İçin Yaşayıp Şehit Oldunuz, Toprağa Değil, Kalplere Gömüldünüz, Şehit Gazi Eğitim Sendikası Gazze'nin Yanında" yardım kampanyası gerçekleştirildi.

Köy yollarında reglaj çalışmaları devam ediyor

İlimizde meydana gelen ve metrekareye mevsim normallerinin üzerinde düşen yağışlarla birlikte, Baskil ilçemizde bazı köyler, oluşan selden olumsuz etkilendi.

Milletvekili Keleş’ten, 6. Noterle ilgili açıklama

Milletvekili Keleş, ”24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'ımızda meydana gelen deprem, şehir merkezinde yaşayan birçok vatandaşımızı etkiledi. Bu felaketin ardından, vatandaşlarımızın güvenli konutlara erişimini sağlamak amacıyla TOKİ tarafından yapılan konutlarla birlikte Güneykent Mahallesi, Elazığ'ın yeni yerleşim merkezi haline geldi. Nüfus, iş yoğunluğu, ticaret ve çalışma hayatının artış gösterdiği Güneykent Mahallesi’nde yeni bir noter ihtiyacı oluşmuştu. Bu ihtiyacı karşılamak için Adalet Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Güneykent Mahallesi’ne noter açılması Adalet Bakanı Sn. Yılmaz Tunç’un imzasıyla 20 Mart tarihinde onaylandı ve süreç başladı” dedi.

Başkan Burhan: Filistinli gazeteciler için ayaktayız

Anadolu Yayıncılar Federasyonu, İsrail tarafından Gazze’de öldürülen gazeteciler için İstanbul Sultan Ahmet Meydanı’nda gazetecilerin katılımı ile 24 saat canlı yayın yapacak

YENİDEN REFAH’A MİTİNG ENGELİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla planlanan miting, 22 Mart 2024 Cuma günü saat 15.30'da yapılacaktı ancak engellendi. Daha önce 06.03.2024 tarihinde AK Parti'ye tahsis edilen Cumhuriyet Meydanı Valilik önündeki alanın Yeniden Refah Partisi tarafından talep edilmesi üzerine, miting alanı olmadığı gerekçesiyle talep reddedildi. Bunun üzerine konuya ilişkin olarak Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Erhun Karakuş tarafından basın açıklaması yapıldı.

YENİDEN REFAH’A MİTİNG ENGELİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla planlanan miting, 22 Mart 2024 Cuma günü saat 15.30'da yapılacaktı ancak engellendi. Daha önce 06.03.2024 tarihinde AK Parti'ye tahsis edilen Cumhuriyet Meydanı Valilik önündeki alanın Yeniden Refah Partisi tarafından talep edilmesi üzerine, miting alanı olmadığı gerekçesiyle talep reddedildi. Bunun üzerine konuya ilişkin olarak Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Erhun Karakuş tarafından basın açıklaması yapıldı.

Açıkkapı ve Nazırlı'dan maden kazasıyla ilgili ortak açıklama 

Elazığ’ın Palu ilçesi, Kayaönü köyündeki özel bir işletmeye ait maden ocağında geçtiğimiz gün çökme meydana geldi. Olayın ardından TBMM'deki yasama faaliyetleri için Ankara'ya dönen AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı ortak açıklama yaptı. 

Milletvekili Erol: Maden ocakları kamulaştırılmalı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, maden ocağının çökmesi sonucu meydana gelen olay ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “Çevre felaketine neden olan insan yaşamını tehdit eden önleyici tedbirlerin alınmadığı risk taşıyan tüm maden ocakları, kamulaştırılmalı ve devlet tarafından çalıştırılmalıdır” dedi.

Alacakaya’da göçük altında kalan 2 kişi kurtarıldı 

Elazığ’da maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 2 kişi kurtarıldı 2 kişi için ise arama çalışmaları devam ediyor. 

Silahlı şiddet haritasında Elazığ kaçıncı sırada yer aldı!

2023 yılı verileri baz alınarak, Türkiye’nin silahlı şiddet haritası çıkarıldı. ‘Türkiye Silahlı Şiddet Haritası’ raporuna göre, Elazığ’da 16 ölü, 61 yaralamanın olduğu 44 olay meydana geldi.

Gazze ve Filistin’e destekler devam ediyor 

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde, Beşir Derneği’nin organize ettiği "Gazze Ölüyor, Din Kardeşine Sahip Çık" kampanyası başladı. 

Elazığ'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Elazığ'da hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi...

Elazığ'da 118 konut ve 17 iş yerinin kurası çekildi

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020'de meydana gelen depremlerde ev ve iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen 118 konut ile 17 iş yeri için kura çekimi yapıldı.

Milletvekili Erol: Yapılan işler facianın önüne geçti 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da meydana gelen depremin 4. yılında açıklamada bulundu. 

Elazığ Valiliği, maden ocağındaki patlama hakkında açıklama yaptı 

Elazığ’da maden ocağında meydana gelen patlamada 2 kişi ağır yaralandı. Elazığ valiliği de maden ocağında meydana gelen patlama hakkında açıklamada bulundu.