Millet Bahçesi Haberleri

Millet Bahçesi Haberleri

Unutmadık, unutmayacağız!

Takvim yaprakları 18 ağustos 2016‘yı saatler 09.16’yı gösterdiğinde şehri yankılanan bir ses duyulmuştu. Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik bombalı saldırının sesleri şehrin dört bir etrafında duyulmuştu, o hain terör saldırının üzerinden tam 7 yıl geçti. Bombalı saldırı ile yara alarak hasar gören Elazığ Eski Emniyet müdürlüğü binasının yerine ise o karanlık günün anısına millet bahçesi yapıldı. 

Başkan Şerifoğulları: Millet Bahçesi’ni hemşerilerimizin hizmetine sunacağız 

Elazığ Belediye Meclisi 2022 Ekim ayı toplantılarında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nün Malatya yoluna taşınarak mevcut yerine millet bahçesi yapılacağını duyurmuştu. 

Elazığ'daki bombalı saldırının 6. yılı

Elazığ'da terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 251 kişinin de yaralandığı Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının üzerinden 6 yıl geçti. Saldırıda demir yüklü tırı ile set görevi görerek daha büyük bir faciayı önleyen Abdulbasit Özdemir, saldırının düzenlendiği ve şimdi Millet Bahçesi olan yerde ailesiyle birlikte gezdikten sonra yaşananları anlattı.

Tam Bana Göre Festivalinde Elazığ Belediyesi standına yoğun ilgi

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi, Ankara’da Millet Bahçesi’nde AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından gençlere yönelik düzenlenen Tam Bana Göre Festivaline katıldı.

Elazığ'da belde belediyesi vatandaşlar için Millet Bahçesi yaptı, iki vali açılışa katıldı

Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Üçocak Belde Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Millet Bahçesi, mesire alanı, mezarlık köprüsü ve bağlantı yollarının açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti. Açılışa Elazığ ve Diyarbakır valileri katıldı.

Teröristlerin saldırısının üzerinden 5 yıl geçti, acısı hala geçmedi

Elazığ'da terör örgütü PKK mensupları tarafından 5 yıl önce düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 251 kişinin de yaralandığı Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının üzerinden 5 yıl geçti. Saldırının dehşeti hafızalardan silinmezken, olayın gerçekleştiği ve eskiden İl Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu yer şimdi Millet Bahçesi olarak misafirlerini ağırlıyor.

Elazığ'daki bombalı saldırının 4.yılı

3 şehit verilen 251 kişinin yaralandığı Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından 4 yıl geride kaldı.Saldırıda demir yüklü tırı ile set görevi görerek daha büyük bir faciayı önleyen Abdulbasit Özdemir, saldırının düzenlendiği ve şimdi Millet Bahçesi olan yerde yaşananları anlattı.

Bombalı saldırıda yıkılan emniyetin yerinin 'Millet Bahçesi'ne dönüşümü sürüyor

Terör örgütü PKK'nın 3 yıl önce bugün bombalı araçla düzenlediği hain saldırı sonrasında zarar gören ve ardından yıkılan İl Emniyet Müdürlüğünün yerinde başlatılan Millet Bahçesi projesinin çalışmaları devam ediyor. İçerisinde şehitler anıtının da olacağı millet bahçesinin 25 bin metrekaresinin yeşil alan olacağı belirtildi.

Elazığ Millet Bahçesi’nde son durum

Elazığ’da 30 bin 616 metrekarelik alanda yapımına başlanan Millet Bahçesi’nde çalışmalar devam ediyor.