Milletvekili Gürsel Erol Haberleri

Milletvekili Gürsel Erol Haberleri

Erol: AKP iktidarı 22 yılda Elazığ’da kamuya ait onlarca tesisi özelleştirdi!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel EROL, AKP iktidarı 22 yılda Elâzığ’da kamuya ait onlarca özelleştirdi.

Erol, Kahramankazan’da hemşehrileriyle buluştu

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, 15 Eylül 2024 Pazar günü düzenlenen Peynirli Ekmek ve Kavurma Festivali kapsamında, Milletvekili Gürsel Erol Elazığlı hemşehrileriyle bir araya geldi. Festival, Elazığ Kültür Derneği Genel Merkezi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenleniyor ve Elazığ’ın kültürel zenginliklerini Ankaralılarla buluşturmayı amaçlıyor.

Erol: Fındığa uygulanan alan bazlı destek kayısı ve üzüme de uygulanmalı

Tarım politikaları üzerine konuşan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Fındık üreticilerimize uygulanan alan bazlı destek modeli, Elazığ’daki üzüm ve kayısı üreticilerimiz için de devreye sokulmalıdır” dedi.

Milletvekili Erol’dan, Ak Parti milletvekillerine eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ak Parti Milletvekillerinin paylaşımları ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Milletvekillerinin kamu kurumlarının rutin çalışmalarını siyaset malzemesi haline getirdiklerini söyledi.

DSİ’den iddialara cevap!

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un konut tahsisi ile ilgili açıklamasının ardından kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir duyuru yayımladı.

Erol: THY derhal bu yanlıştan dönmeli

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, THY Elazığ İl Müdürlüğü’nün Muş THY İl Müdürlüğü’ne bağlanmasına yönelik açıklamalarda bulunarak; “THY derhal bu yanlıştan dönmeli” dedi.

Milletvekili Erol'dan sığınmacı çıkışı!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol sığınmacı ve düzensiz göç sorunu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erol: Fetö'nün arkasındaki siyasi irade açığa çıkarılmalıdır

Terörle ve Terörizmle Mücadele ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Terörle mücadele bir devlet politikası haline getirilmelidir” dedi.

Erol: Elazığ’da da uygulanmalı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul’da başlayacak olan “Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden” desteğinin Elâzığ’da da TOKİ marifeti ile uygulanması gerektiğini söyledi

Erol: 81 İl sayısı 100'e çıkarılmalı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Yerel yönetimlerin ve mülki idare teşkilatlanmasının güçlendirilmesi için yapılması gereken planlamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erol: Tercihli oy sistemi geri getirilmelidir

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Seçim sistemi ve Siyasi Partiler Yasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 Erol: Tunceli, terör kenti değildir, özgürlükler ve cumhuriyet kentidir

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol 7 yıl önce düzenlenen Geleneksel Çemişgezek Dut ve Peynir festivalinde yaptığı konuşmada terör örgütüne meydan okudu.

Erol: TBMM millet iradesinin doğrudan bir yansımasıdır

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Erol: Şarap Fabrikası, kararını yeniden gözden geçirmelidir

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da uzun yıllardan beri faaliyet gösteren Şarap Fabrikası’nın faaliyetlerine son verip başka bir şehre taşınmasının hem firma hem de üreticilerimiz için büyük bir yanlış olacağını dile getirdi.

Milletvekili Erol’un Diyarbakır ve Elazığ temasları

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Diyarbakır ve Elazığ’da temaslarda bulundu.

Demirtaş: Gürsel Erol’u 108 gündür çay içmeye bekliyoruz

Öz Sağlık İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’dan kendilerini ziyaret için söz aldıklarını fakat aradan geçen 108 gün içinde bu sözün yerine getirilmediğini iddia etti.

Erol’dan, Erzurum Kongresi'nin 105. Yıl Dönümü Mesajı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Erzurum Kongresi'nin üzerinden geçen 105 yıla rağmen o bağımsızlık ateşi yüce milletin kalbinde ilk günkü gibi yanmaya devam ediyor" dedi.

Erol'dan, CHP Genel Başkanı Özel'e teşekkür ziyareti

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Genel Başkan Özgür Özel'i ziyaret ederek işçilerin grev sürecine verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Erol: Turizm eylem planımız neden yok

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ilimizin turizm konusunda önemli zenginlik ve potansiyele sahip olmasına rağmen bunu yeterince değerlendiremediğini, ifade etti.

Milletvekili Erol’dan, FÜ Rektörü Prof. Dr. Göktaş’a teşekkür mesajı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'a 800 yataklı üniversite hastanesinin yapımında emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Erol, Maden’in 3 Talebini Meclis’te Dile Getirdi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, geçtiğimiz günlerde Maden ilçesine yaptığı ziyaret sonrası vatandaşların taleplerini Meclis’te anlatarak sorunların çözümü için destek istedi.

Milletvekili Erol’dan, Konteyner Kent açıklaması

Konteyner kentlerin kaldırılması kararı ile ilgili konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hak sahibi vatandaşların evlerini teslim almadan konteyner kentlerin kaldırılmaması gerektiğini söyledi.

Erol, Maden’de vatandaşlarla bir araya geldi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Maden’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Erol: Okulların sonucuna gelmiş durumdayız

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da 24 Ocak 2020 Elazığ depreminin ardından Cumhuriyet Halk Partili belediyeler tarafından yapımı devam okullar hakkında açıklamalarda bulundu.

Erol: Maden’de henüz çözüm odaklı bir sonuç olmadı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Maden ilçesinde henüz çözüm odaklı bir sonucun olmadığını belirtti.

Erol, TBMM’DE Elazığspor’un şampiyonluğunu konuştu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM’nde Elazığspor’un Şampiyonluğuyla ilgili yaptığı konuşmada, şehrin marka değeri olan Elazığspor’un şampiyonluğunun şehirdeki algıyı değiştirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Gürsel Erol’dan önemli çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem Elazığ’da ve İstanbul ile çevresindeki illerde yaşayan Elazığlıları Cumartesi günü oynanacak maçta takımının yanında yer alamaya davet etti.

Erol: Siyasi polemikler sorunların çözümüne katkı sağlamaz

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, esnafların sorununu çözmek için siyasi polemikler yerine çözüm odaklı birlikteliğin sağlanması gerektiğini söyledi.

Erol: Elazığ esnafının sorununu meclise taşıdık

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, esnafın sorunları ile ilgili meclise soru önergesi verdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın sorunlarını Meclise taşıdı.

Ankara Ortaokulu Mansur Yavaş’ın katılımıyla açılacak

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol CHP’li belediyelerle temasa geçerek okul inşa edilmesini talep etmesi sonucu İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Elazığ’da 3 okul yapma kararı almıştı. Bu okullardan biri olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen okulun Ankara Ortaokulu’nun yapımı tamamlandı. Açılışı ise Başkan Mansur Yavaş’ın katılımı ile yapılacak.