Moral Haberleri

Moral Haberleri

MÜZSAN’dan sanatçılar için etkinlik 

Kültür ve Turizm Bakanlığınca desteklenen Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu (MÜZSAN) tarafından Elazığlı Sanatçılar için moral etkinliği düzenlendi. 

Elazığ’da sınava girecek öğrencilere moral etkinliği

Elazığ Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta YKS'ya girecek öğrencilere yönelik moral konseri düzenlendi.

Milletvekili Aday Adayı Çoban Palu İlçesini ziyaret etti 

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı ve MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban seçim çalışmaları kapsamında Palu’da vatandaşlarla buluştu. Prof. Dr. Çoban, “Aziz şehrin en kadim kültürünün temsilcisi Palu’da gördüğümüz yakın ilgi, çalışma şevkimizi artırmış ve moralimizi yükseltmiştir” dedi. 

Böbreğinde 8 santimlik tümör bulunan hasta Şehir Hastanesinde sağlığına kavuştu

Elazığ'da karın ağrısı şikayeti ile hastaneye giden ve böbreğinde 8 santimlik adrenalin hormonu salgılayan tümöral kitle tespit edilen hasta, yapılan laparoskopik yöntem ile sağlığına kavuştu.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım Elazığsporlu yönetici ve futbolcularla Erzurum'da bir araya geldi

Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam eden Elazığspor'a, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım moral ziyaretinde bulundu.

Elazığ'da sağlık çalışanlarına moral etkinliği

Elazığ'da Tüm Sağlık Sektörü Çalışanları Derneği tarafından son zamanlarda yaşanan şiddet olaylarından dolayı bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte sağlık çalışanları için bestelenen şarkı da ilk kez dinlendi.

Elazığ'da kanser hastaları için moral konseri düzenlendi

Medical Park Elazığ Hastanesinde kanser tedavisi gören hasta ve yakınlarına moral amaçlı Türk halk musikisi konseri verildi.

Fethi Sekin Şehir Hastanesinde açılan el sanatları kursu, vatandaşların ekmek kapısı oldu

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde açılan el sanatları kursu, hasta yakınlarına moral depolarken, burada el becerileri ile yaptıkları ürünleri satarak ev ekonomisine katkı sağlıyorlar.

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, Elazığlı ailenin evinde misafir ettiği Japon turisti ziyaret etti

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, Japonya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan ve kamp yaptığı Elazığ'ın Sivrice ilçesinde dişini fırçalarken bıçaklandıktan sonra tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen Shogan Kameda'yı, misafir olduğu evde ziyaret ederek moral verdi.

Olimpiyat ikincisi Buse Naz Çakıroğlu: 'Moral vermek için Elazığ'a geldim'

2020 Tokyo Olimpiyatları'nda kadınlar boks 51 kiloda ikinci olan Buse Naz Çakıroğlu, Elazığ'ın ev sahipliğinde devam eden Ahmet Uygur Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası'nı takip etti. Çakıroğlu, Bizden daha iyi, ülkemizi temsil edecek kardeşlerimiz var burada dedi.

Elazığ'da depremzede çocuklara jandarmadan moral ziyareti

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından jandarma ekipleri konteyner kentte kalan çocukları ziyaret ederek psikososyal destek verdi.

Minik sporculardan Başkan Şerifoğulları'na videolu moral

Korona virüs testi pozitif çıkan ve evinde tedavisi devam eden Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na, minik sporcular çektikleri video ile moral verdi.

Elazığspor'da Hazırlıklar Sürüyor

Bordo Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 

Kürsübaşı Ekibi, moral konserlerini sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Kürsübaşı Ekibi, moral konserlerini sürdürüyor.

Elazığ sokakları müzikle yankılandı

Elazığ Belediyesi konservatuvar sanatçıları ve müzisyenleri, yeni tip koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek için sokakları gezerek konser verdi.

Elazığ'da çocuklara moral etkinliği

Elazığ'da çocukların üzerindeki deprem etkisini atmaları için etkinlik düzenledi.

Depremzede Hira Nur'a polislerden moral ziyareti

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde sobadaki sıcak suyun üzerine devrilmesi sonucu vücudunda 3. derece yanık oluşan minik Hira Nur'u polisler ziyaret etti.

Elazığ'da depremzede çocuklara moral etkinliği

Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen çocuklar için moral etkinliği düzenlendi.

Manevi Destek Ekibi deprem bölgesinde

Diyanet İşleri Başkanlığı, Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde yakınlarını ve evlerini kaybeden depremzedelere destek vermeleri için bölgeye Manevi Destek Ekibi gönderdi. Kadın ve erkeklerden oluşan uzman ekip, vatandaşları kaldıkları çadır ve spor salonları gibi yerlerde ziyaret edip moral vermeye çalışıyor.

Hastalar Canlı Müzik Dinletisi İle Moral Buldu

Elazığ Şehir Hastanesi bünyesinde hizmet veren YGAP Hastanesinde tedavi gören hastalara yönelik canlı müzik dinletisi düzenlendi.

Arslan: "Faiz İndirimi İş Dünyasına Moral Vermiştir"

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Merkez Bankası’nın bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını indirmesine ilişkin olarak atılan adımların iş dünyasına moral sağladığını ve motivasyonu artırdığını ifade etti.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde hastalara manevi destek

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 'Manevi Destek ve Rehberlik' hizmeti ile hastaların moralleri yüksek tutuluyor.