Motivasyon Haberleri

Motivasyon Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden ruh sağlığı motivasyon şöleni

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde ruh sağlığı hizmeti alan hastalar, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği “Ruh Sağlığı Motivasyon Şöleni” ile unutulmaz bir gün geçirdi.

Elazığ Belediyesi, Gri Koç’u öğrencilerle buluşturdu

Elazığ Belediyesi, Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gri Koç’u, gençlere destek programı olan “Gelecek Sensin” projesi kapsamında düzenlenen seminerde öğrencilerle buluşturdu.

Elazığ Belediyesi, Gri Koç’u öğrencilerle buluşturacak

Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gri Koç, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği programda “Gelecek Sensin” projesi kapsamında gençlerle seminerde bir araya gelecek.

YKS öncesi gençlere motivasyon desteği

Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, YKS’ye girecek gençler ve aileleriyle buluştu.

Elazığ'da 'çalışma ve motivasyon' konferansı düzenlendi

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediyesi ve Yeşil Yıldız Derneği tarafından belediye çalışanlarına yönelik 'çalışma ve motivasyon' konferansı düzenlendi.

Kampüste öğrenciler halk oyunları ile gönüllerince eğlendi

Fırat Üniversitesi'nde (FÜ) öğrencilerin motivasyonlarını artırmak, il dışından gelen öğrencilere Elazığ yöresine ait yöresel oyunları tanıtmak amacıyla halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi'nde nota sesleri yükseldi

Fırat Üniversitesi, uzun bir sürenin ardından kampüse gelen öğrencilerin motivasyonlarını artırmak amacıyla Kampüste Nota Sesleri etkinlikleri başlattı. Etkinlik kapsamında öğrenciler açık havada gönüllerince eğlendi. 

Karakoçan İHH’dan Öğrencilere Motivasyon Şenliği

İHH Karakoçan Şubesi yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Kovancılar ve Karakoçan'da bulunan yetim çocuklarına yönelik motivasyon şenliği düzenledi.

Bağışıklık düzenli uyku, beslenme ve egzersizden geçiyor

Özellikle hafta sonu kısıtlamaları ile vatandaşların evde kaldığını ve kilo alma şikayetini dile getirdiğini belirten Diyetisyen Selen Fırat, 'Sağlıklı beslenme ve evde egzersizlerle biraz da motivasyonumuzu sağlayarak bu durumdan kaçınabiliriz. Bu süreçte bağışlık çok önemli. Bağışıklıkta düzenli uyku, beslenme ve egzersiz geçiyor. 3 altın kurala dikkat edersek Covid-19 ile daha iyi mücadele veririz' dedi.

Okulların açıldığı deprem bölgesi Elazığ'da, çocuklara özel etkinlik

Elazığ'da yaşanan depremin ardından 3 hafta gecikmeli olarak başlayan eğitim öğretim nedeniyle öğrencilerin motivasyonunu arttırmak ve deprem düşüncesini ortadan kaldırmak için mobil gençlik merkezleri okullara giderek etkinlik düzenliyor. Etkinliğe katılan çocuklar neşeli anlar geçiriyor.

Depremzede çocuklara motivasyon etkinlikleri sürüyor

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası aileleriyle evsiz kalan çocuklara motivasyon amaçlı çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Berberler Ve Kuaförler Odası Yılsonu motivasyon gecesi düzenledi

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası tarafından ‘Yılsonu motivasyon gecesi’ düzenledi.

Kuaförler Esnaf Odası’ndan Yılsonu Motivasyon Gecesi

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası, üyeleri için önemli bir organizasyona daha imza atıyor.

Rektör Kutbeddin Demirdağ Çalıştaya Katıldı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı koordinesinde Malatya İnönü Üniversitesinin ev sahipliğindeki, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Coğrafi alanlarını kapsayan "Düzey 2 Bölge üniversitelerinin Araştırma-Geliştirme, Eğitim-Öğretim, Araştırma-Geliştirme, Bilinirlik ve Liderlik-Motivasyon” gibi sorunlarının görüşüldüğü çalıştaya katıldı.

Arslan: "Faiz İndirimi İş Dünyasına Moral Vermiştir"

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Merkez Bankası’nın bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını indirmesine ilişkin olarak atılan adımların iş dünyasına moral sağladığını ve motivasyonu artırdığını ifade etti.