Mudanya Haberleri

Mudanya Haberleri

Bursa’da 3 ay önce boşaltılan 9 katlı apartman çöktü

Bursa'nın Mudanya ilçesinde kolonları patladığı için 3 ay önce boşaltılan ve yıkım kararı verilen Sardunya Apartmanı akşam saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Civarda insan bulunma ihtimaline karşı bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi

Bursa'da feci kaza: 2 ölü, 17 yaralı

Bursa'da işçileri taşıyan servis midibüsü kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı. Feci kazada otobüs kullanılamaz hale gelirken 2 kişi öldü, 17 kişi yaralandı. Haberi alan sağlık çalışanı kadın ise kazada hayatını kaybeden babasını gözyaşları içerisinde, 'Babam nerede?' diyerek aradı.

Otomobil, istinat duvarından başka aracın üstüne uçtu

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir sitenin bahçesine araç uçtu.

Çocukların mutluluğuna beton döktüler

Bursa'nın Mudanya ilçesinde çocuk parkında bulunan eğlence aletlerine beton dökülerek zarar verildi.

Kendisini bıçaklayan oğlunun tahliyesini istedi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde anne ve babasını bıçaklayıp, toplamda 25 yıl hapis cezasına çarptırılan gencin cezasını Yargıtay, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı katılmadığı ve akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılmasını isteyerek bozdu. Adli Tıp Kurumu, olay tarihinde gencin akli dengesinin yerinde olduğuna dair rapor verirken kendisini bıçaklayan oğlunun akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden baba gözyaşları içerisinde tahliye istedi.