Müdür Haberleri

Müdür Haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü değişti

Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde görev değişikliği yapıldı. İl Müdürlüğü görevine Fatih Önalan atandı.

Taşkesen, çiftçileri dinledi

Tarım ve Orman İl Müdürü Sadettin Taşkesen, Karakoçan'da mısır silaj hasadı yapan çiftçilerle bir araya geldi.

Keleş, Açıkkapı ve Şerifoğulları’nın Ankara temasları

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve TEDAŞ Genel Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Elazığ’da 12 arazi ihaleyle satışa çıkıyor

Elazığ’da 12 arazi Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından ihale usulüyle satışa çıkarıldı.

Mükemmeliyet Ödülü 2. Kez Elazığlı Yıldırım’a verildi

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Uluslararası Islah ve Ceza İnfaz Kurumları Derneği tarafından Mükemmeliyet Ödülü 2. Kez Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım’a verildi.

412 Konutun kura çekimi yapılacak

Elazığ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 12 Eylül Perşembe günü teslim aşamasını gelen 412 konutun kura çekiminin yapılacağını duyurdu.

Zamsız günümüz kalmadı! Çay fiyatlarına zam

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından tüm ürün gruplarına zam yapıldığını açıklandı.

Müdür Cebeloğlu vefat etti

Elazığ Belediyesi Afet İşleri Müdürü Yusuf Cebeloğlu hayatını kaybetti. Merhum Cebeloğlu için bugün ikindi namazına müteakip Sürsürü Merkez Camisinde cenaze namazı kılınacak.

Zabıta Teşkilatı’ndan Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, şehirde huzur ve düzenin sağlanması için özveri ile çalışan zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı tebrik etti.

Elazığlı bürokrata önemli görev

Uzun bir süredir Ticaret Bakanlığı bünyesinde önemligörevlerde bulunan Mükerrem Aksoy, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

AFAD’tan deprem tatbikatı duyurusu

Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Bingöl’de 29 Ağustos perşembe günü afetlere hazırlıklı olmanın önemine vurgu yapan kapsamlı bir deprem saha tatbikatı gerçekleştirecek.

DSİ’den iddialara cevap!

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un konut tahsisi ile ilgili açıklamasının ardından kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir duyuru yayımladı.

Erol: THY derhal bu yanlıştan dönmeli

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, THY Elazığ İl Müdürlüğü’nün Muş THY İl Müdürlüğü’ne bağlanmasına yönelik açıklamalarda bulunarak; “THY derhal bu yanlıştan dönmeli” dedi.

Baskil Yolu 4 şerit oluyor

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, Elazığ-Baskil Karayolu’nun 4 şerit olması için yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başladı.

Çetiner, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanı oldu

Elazığlı Tarıkhan Çetiner Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanı olarak atandı. 

Ertan’dan, THY kararına sert tepki!

Türk Hava Yolları Elazığ Şube Müdürlüğü’nün Muş’a bağlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, kararın Elâzığ’a bir haksızlık olduğunu ve geri adım atılması gerektiğini söyledi.

Keleş ve Can’dan karayollarına ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK parti Keban İl Genel Meclisi Üyesi Nadir Can, Keban ve köylerinin ulaşım sorunlarına çözüm getirmek amacıyla Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile bir araya geldi.

Engel tanımayan bireyler, maharetlerini sergilediler

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde eğitimlere katılan özel gereksinimli bireyler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Alaattin Meydanoğlu ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çeşitli sportif faaliyetlerde performanslarını sergilediler.

Halk Eğitim Merkezi'nden ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, mezun olmuş veya açık öğretim de okuyan öğrencilere yönelik ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu açacak.

Sağlık İl Müdürlüğü'ne Dr. Emrah Gecekuşu atandı

7 Mayıs'tan beri boş olan Elazığ Sağlık İl Müdürlüğü görevine Dr. Emrah Gecekuşu atandı.

YKS Türkiye Birincisi Arda Taşdemir, Müdür Yiğit İle Bir Araya Geldi

2024 YKS Türkiye Birincisi olan Arda Taşdemir Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi’nden ruh sağlığı motivasyon şöleni

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde ruh sağlığı hizmeti alan hastalar, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği “Ruh Sağlığı Motivasyon Şöleni” ile unutulmaz bir gün geçirdi.

Taşkesen Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürü oldu

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Saadettin Taşkesen atandı. Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Saadettin Taşkesen Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine atandı.

Elazığ Belediyesi çalışanlarına iletişim ve beşeri ilişkiler semineri

Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeline yönelik, “İletişim ve Beşeri İlişkiler” konusunda eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

GSİM’den yeni salon yeni branş

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kadınlara yönelik ücretsiz step, aerobik ve pilates kursu düzenleyerek ilimize yeni bir branş daha kazandırdı.

Elazığ’da Nalbantlık Kursu açılıyor

Türkiye Jokey Kulübü tarafından dünya standartlarında eğitim almış nalbantlar yetiştirmek için Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi’nde nalbantlık eğitim programı düzenlenecek. Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik 2. dönem nalbantlık kursu ile ilgili bilgiler vererek son başvuru tarihinin 12 Ağustos olduğunu hatırlattı.

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz satranç ve ney kursları

Elazığ Belediyesi, vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli yaş gruplarında yaz kursları düzenlemeye devam ediyor.

Selmanoğlu ve Şatıroğlu ailelerinin acı günü

Önceki dönem Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun kayınvalidesi, Elazığ Belediyesi önceki dönem özel kalem müdürlerinden Akın Şatıroğlu’nun Annesi Şüküfe Şatıroğlu vefat etti.

TEDAŞ’tan Fırat EDAŞ’a ziyaret

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Atilla Kaya, TEDAŞ Elazığ 11. Bölge Müdürü Kamuran Işık ve beraberindeki heyet, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Müdürü Müjdat Çelik’i ziyaret etti.

Gürgöze, vatandaşları uyardı

Elazığ İl Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Ramazan Gürgöze, Kurban Bayramı’nda alınacak tedbirler konusunda vatandaşları uyardı.