Müdür Yardımcısı Haberleri

Müdür Yardımcısı Haberleri

Taşkesen Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürü oldu

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Saadettin Taşkesen atandı. Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Saadettin Taşkesen Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine atandı.

Elazığ Belediyesi Hanımeli El Sanatları Sergisi açıldı

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından düzenlenen ücretsiz el sanatları kurslarına katılan kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı Hanımeli El Sanatları Sergisi açıldı. Düzenlenen açılış törenine, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Gül ve kursiyerler katıldı.

AK Parti Milletvekilleri il genelinde temaslarını sürdürdü 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri; esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri gerçekleştirdi. Milletvekilleri, DSİ 9. Bölge Müdür Yardımcısı Hacı Akgül’den de Kuzova Pompa İstasyonu’nda gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. 

Keskin ailesinin acı günü

Eski Zabıta Müdürü ve Eski Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir Keskin hayatını kaybetti.

Başkan adayı Koç: Hizmet ve sosyal sendikacılık faaliyetleri yürüteceğiz

Elazığ Belediyesinin çeşitli birimlerinde 19 yıldır hizmet veren, Kültür Müdür Yardımcısı Ahmet Fethi Koç, Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Albay: Hasta memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz

Fırat Üniversitesi Hastanesi Müdür Yardımcısı Ayşe ALBAY tarafından sağlık çalışanlarına kalite standartları eğitimi verildi. 

Uzaktan eğitimde ilk 21 güne odaklanın

Yeni eğitim-öğretim yılı pazartesi günü uzaktan eğimle başladı. Yüz yüze eğitimler ise koronavirüs salgınının seyrine göre, 21 Eylül'de başlayacak. Online eğitime odaklanabilmek için en önemli kriterin öğrencinin, öz düzenleme becerilerini geliştirmek olduğunu altını çizen Uğur Okulları PDR ve AR-GE'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Sezgin 'Çocuğunuza gününü planlaması, değerlendirmesi ve hedef koyması konusunda destek olun. Unutmayalım davranışlar 21 günde alışkanlığa dönüşür' dedi.

Hastane Müdür Yardımcısı ve 20 Personel Karantinaya Alındı

son dakika bilgisine göre, Fırat Üniversitesi Hastanesi Müdür Yardımcısı ve Hastanede görevli 20 sağlık çalışanı koronavirüse yakalandı. 

Elazığlı Bürokrat Şehit Oldu

Ağrı'da Gürbulak Gümrük Müdürlüğü'ne ait  servis aracına teröristler tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Yardımcısı Ramazan Turan, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. 

Murat Nehri Havzası 50 milyon dolara rehabilite ediliyor

Orman Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çelik, Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi'nin yaklaşık 50 milyon dolar harcanarak tamamlanacağını söyledi.