Muhalefet Haberleri

Muhalefet Haberleri

Açıkkapı: Asgari ücrette taraflar düşünülerek karar verilecektir 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, asgari ücretin işçi, işveren ve hükümet yetkililerinin yer aldığı komisyon tarafından belirleneceğini, muhalefetin asgari ücretle ilgili açıklamalarında samimi olmadığını söyledi. 

Açıkkapı: Tarımsal destekleri sürekli arttırdık 

Tarım ve Orman Bakanlığının 2023 yılı bütçe görüşmesinde söz alan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, tarım alanında eleştirilerde bulunan muhalefete yapılan hizmetleri paylaşarak cevap verdi. 

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş: Hizmet benim işim

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, muhalefet partisi milletvekili adayının ‘hizmet’ söylemini eleştirerek, 21 yıllık bir AK Parti dönemi var. Yapılan hizmet AK Parti döneminde yapıldı.” dedi.

Açıkkapı: Onlar hayal satarken biz hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, CHP’nin İstanbul’da verdiği konut sözü ile Elazığ’da yapılan 25 bin konutu karşılaştırdı. Açıkkapı, muhalefetin yalan vaatlerde bulunduğunu belirterek Kılıçdaroğlu’ndan 1 yıl sürede İstanbul’da 100 bin konut yapıp ücretsiz bir şekilde tamamlama sözü istedi.

Yanılmaz: Muhalefet zihniyeti hem kör hem de nankör

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, muhalefetin, 21 yıllık AK Parti iktidarında hayata geçirilen projeleri, hizmetleri görmekten imtina ettiğini belirterek; “Bu devasa hizmetleri görmemek için hem kör hem de nankör olmak lazım. Maalesef muhalefet hem kör hem de nankör.” dedi.

Prof. Dr. Keleş’ten muhalefete bakanlık eleştirisi: Bu iş konuşmakla olmaz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve kurum ziyaretlerine devam etti.

Nazırlı: Muhalefet söyledi diye değil milletimiz hak etti diye hizmetler yapılıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye genelinde bugüne kadar yapılan 1,2 milyon konutun, Elazığ’da yapılan 25 Bin TOKİ konutuyla birlikte deprem bölgesinde temeli atılan 45 bin konutun muhalefetin söylemiyle değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millete olan hizmet sevdasıyla yapıldığını söyledi. 

Erdoğan Meclis'i fesih kararını 10 Mart'ta imzalayacak!

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin 14 Mayıs'a alınması artık neredeyse kesinleşti. Peki bu durumda seçim takvimi nasıl işleyecek? AK Parti kulisinde, muhalefet erkene alınmış seçime destek vermediği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis'i yenileme kararnamesini 10 Mart Cuma günü imzalayacağı, seçimin de 14 Mayıs'ta yapılacağı konuşuluyor.

Milletvekili Demirbağ: Milletimiz bu oyunu bozacaktır

Zülfü Demirbağ, 2023 seçimlerinin önemine değinerek, muhalefeti eleştirdi. 6’lı Masa’nın hala aday çıkartamadığını vurgulayan Milletvekili Demirbağ; “Beceriksiz, ayakları sallanan bir masa var karşımızda. Ben bu masaya 6’lı değil, 7’li masa diyorum. Çünkü sallanan ayaklardan birinde Biden, FETÖ, PKK ve HDP var. Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında tartıya çıkacak hala bir aday bile yok. Milletimiz bu oyunu bozacaktır.” dedi.  

İpe bağlayıp aracın arkasından koşturdukları köpeğe eziyet ettiler

Elazığ'da bir kişi, araçtan sarkıttığı ipe bağladığı köpeğe eziyet etti. HAYDİ ekipleri tarafından şahsa trafiği tehlikeye atmak ve hayvan koruma kanununa muhalefetten 2 bin 239 lira para cezası kesildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri: 'Muhalefet terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamadı'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Son dönemde bu yatırım karşıtlığına ek olarak maalesef ve bunu üzülerek ifade etmek istiyorum. Terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamamak da eklenmiş durumdadır. Geçtiğimiz hafta 15 Temmuz'un yıl dönümünü yaladık. 252 şehit verdiğimiz çok ciddi bir mücadelenin yıldönümüydü ve üzülerek gördük ki bu yıl dönümünde muhalefet şehitlerimizi hiçbir şekilde gündeme getirmediği gibi FETÖ söylemini de ağzına alamadı' dedi

HD Elazığ Karakoçan FK'dan erteleme talebi

Pazar gününden bu yana hava muhalefetinden dolayı İzmir'den, Elazığ'a dönemeyen Elazığ Karakoçan FK, 22. haftada evinde oynaması gereken BÜ Alanya Kestelspor maçının ileri bir tarihe ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

Milletvekili Sermin Balık, TBMM'de Elazığ’a yapılan hizmetleri anlattı

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 2022 Yılı Merkezi Bütçe Kanunu Teklifi’nin 7. Maddesi üzerine yaptığı konuşmada, Elazığ’a yapılan hizmetlerden bahsedip, muhalefet partilerini eleştirdi. 

Mariya Kolesnikova kaçırıldı iddiası

Belarus’ta Lukaşenko iktidarına karşı ayaklanan muhalefetin liderleri arasında olan Mariya Kolesnikova’nın sabah saatlerinde kaçırıldığı iddia edildi.

Ukrayna'da silahlı saldırı: 2 ölü

Ukrayna'da Rusya yanlısı Muhalefet Platformu-Yaşam İçin Partisi'nin sivil yapılanması olan Yaşam İçin-Yurtseverler grubunun üyelerini taşıyan minibüse gerçekleştirilen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kandemir, muhalefeti sert sözlerle eleştirdi

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Libya tezkeresine karşı çıkan muhalefet partilerine sert sözlerle yüklendi. Kandemir, "Bunlar yerli değil. Bu toprakların dokusuna ait değiller." dedi. 

Kandemir: Türkiye'nin milli menfaatlerine muhalefet ediyorlar

Elazığ'da İlçe teşkilatlarını gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: AK Parti'ye muhalefet edeceğiz diye Türkiye'nin milli menfaatlerine muhalefet ediyorlar. Bunu iyi anlatmamız lazımdedi.